NOMER14 написа:Тоя сърболяк, ако е в клубен български отбор, досега щеше да бъде изхвърлен като мръсно коте.
Това е плод на твоя любимец Боби!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Тоя сърболяк, ако е в клубен български отбор, досега щеше да бъде изхвърлен като мръсно коте.
miro_rz написа:NOMER14 написа:Тоя сърболяк, ако е в клубен български отбор, досега щеше да бъде изхвърлен като мръсно коте.
Това е плод на твоя любимец Боби!
miro_rz написа:Камък ми падна от сърцето, Стаси няма повдигне класата на калъвките. Навярно Ъглито напразно се е разкарал до източните Родопи да взема автограф!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
gihuelo написа:damyanov1963 написа:gihuelo написа:damyanov1963 написа:gihuelo написа:damyanov1963 написа:Къде го гледаш това, дай да видим и ние.
Секретни каналиНо до този час няма трансфер ,ако стане нещо лично теб ще те уведомя.
![]()
Нали си ми приятел.
Знаех си, че си от ДС, но сега нескопосаният ти опит за поредната ви манипулация го затвърди.
Айде от несекретен канал ти го показвам. И ако съм от ДС няма как да съм от ЦСКА. ДС си има отбор.
Пак манипулираш, беше написал, че гледаш "рогите" как режат вени, аз много ясно те попитах къде го гледаш, дай да го видим и ние, а за пропадналия трансфер, понеже не можете да си го позволите, го знаехме.
Ние можем да си го позволим . но въпроса е дали го искаме![]()
Във вашия форум го чета , там има и вече заклинания срещу всеки който премине от Левски в ЦСКА.
CSKA 78 написа:Динамо-София са дали ултимамум на 4-ма футболисти за подновяване на договорите, между тях са двама титуляри - Краев и Цунами! Но ми е интересно какъв е ултиматумът, и след него ще ги бият ли, или какво?!![]()
damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:Динамо-София са дали ултимамум на 4-ма футболисти за подновяване на договорите, между тях са двама титуляри - Краев и Цунами! Но ми е интересно какъв е ултиматумът, и след него ще ги бият ли, или какво?!![]()
25 на голо!
Както казваше Парцалев в един култов филм
gihuelo написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:Динамо-София са дали ултимамум на 4-ма футболисти за подновяване на договорите, между тях са двама титуляри - Краев и Цунами! Но ми е интересно какъв е ултиматумът, и след него ще ги бият ли, или какво?!![]()
25 на голо!
Както казваше Парцалев в един култов филм
Ще гледат мачовеКоловати ги гледаше на видео ,тези сигурно по интернет.
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, Cooler, Ioan912, mikata, miro_rz, noo, Plamen_i00, W84me и 38 госта