Аз ви разбирам ентусиазма и желанието, но не исках да ви попарвам надеждите с арабите. Глейзър няма да пуснат толкова лесно дойната крава Юнайтед. За "само" 6 млрд. да ни изпуснат. Смяна на собственост на такъв отбор не е толкова лесна. Лесно става ако отборът изпитва трудности и/или е на загуба и/или е някъде по средата на таблицата, че и надолу. Ето както взеха Нюкасъл, както взеха Сити, както взеха Челси, ПСЖ също.
Ние, не сме. Да, в криза сме, но не сме на това ниво, на което бяха въпросните отбори. Все още сме един от най-популярните (да не кажа и най) отбори в света, в топ 4 сме, играем в ШЛ, спечелихме трофей миналия сезон, при Ван Гаал и Моуриньо също спечелихме трофеи, играхме финали, взимаме популярни играчи, пръскаме яко пари за тях, ала-бала.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Astronomer написа:, както взеха Челси
И при продажбата на Бейтс към Абрамович и при тази на Абрамович към Боели, Челси беше завършил сезона в четворката, не знам какво точно имаш предвид.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
rhaegar написа:Astronomer написа:, както взеха Челси
И при продажбата на Бейтс към Абрамович и при тази на Абрамович към Боели, Челси беше завършил сезона в четворката, не знам какво точно имаш предвид.
А предишните сезони!? Много добре ги помня. Симпатично отборче, което ту се появява в топ 4, ту изпада, не печелили ВЛ от 100 години, до към средата на 90-те дори на двуцифрено място в класирането.
За Абрамович към Боели не говоря. Това си беше продажба по спешна нужда. Набързо за 4 млрд. ви купиха и това е. Ако не бяха санкциите, Абрама надали щеше да се съгласи на тази абсурдно ниска цена.
Astronomer написа:А предишните сезони!? Много добре ги помня. Симпатично отборче, което ту се появява в топ 4, ту изпада, не печелили ВЛ от 100 години, до към средата на 90-те дори на двуцифрено място в класирането.
Значи същото като настоящия Юнайтед. Факт, брандът ви е доста по-голям и съответно скъп от тогавашният на Челси, но спортното ниво е meh.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Нещо такова, да! Откъм класирането сега, имам предвид. И все пак, спечелихме европейски трофей наскоро и, както казах, играят големи имена при нас (които се представят трагично, но все пак). Именно, брандът ни е супер скъп и успешен, дори и от сегашният Челси. Както и брандът на тогавашния Юнайтед беше много по-скъп от този на Челси.
Така че да, няма как да бъдем продадени с едно щракване на пръсти.
Така че да, няма как да бъдем продадени с едно щракване на пръсти.
-
- Контакти:
След като оневиниха Мейсън, ето това е начин да се изкаже треньор и ръководство:
Попитан за решението за трансфера на Грийнууд, след загубата от Реал Мадрид с 1:2 в събота вечер, Бордалас заяви: "Ситуацията е прекалено деликатна, за да бъде превръщана в тривиален въпрос. Всички знаят какво се случи и съответните мерки бяха взети. А всички знаят и как приключи", каза специалистът.
"Мейсън е футболист на високо ниво и пристига в Хетафе с огромен ентусиазъм. Мога да говоря само за футболните въпроси. Наясно сме с потенциала му. Той е много млад и се надявам да се адаптира в едно различно първенство. Със сигурност иска да възстанови професионалния си статус и в това отношение Хетафе може да му помогне", добави Бордалас.
Попитан за решението за трансфера на Грийнууд, след загубата от Реал Мадрид с 1:2 в събота вечер, Бордалас заяви: "Ситуацията е прекалено деликатна, за да бъде превръщана в тривиален въпрос. Всички знаят какво се случи и съответните мерки бяха взети. А всички знаят и как приключи", каза специалистът.
"Мейсън е футболист на високо ниво и пристига в Хетафе с огромен ентусиазъм. Мога да говоря само за футболните въпроси. Наясно сме с потенциала му. Той е много млад и се надявам да се адаптира в едно различно първенство. Със сигурност иска да възстанови професионалния си статус и в това отношение Хетафе може да му помогне", добави Бордалас.
Astronomer написа:След като оневиниха Мейсън, ето това е начин да се изкаже треньор и ръководство:
Грийнууд не са го оневинявали, обвиненията срещу него бяха свалени.
А Хетафе са страшни балъци, не ги ебе лошия ПР, решили са че вниманието си е внимание било то и лошо и от странната фен база на тоя.
Повечето отбори са така де морал в бизнеса трудна работа.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Ако за всяко обвинение на някоя рандъм жена отборите почнат да махат играчите си... Леле мале. Примерно за Роналдо сигурно има поне 3 случая за такива обвинения, ама нито Реал са го разкарвали, нито ние, нито Юве.
Сега чета, че нашите обмислят дали да не извадят и Антъни от състава. Нашите това невинен до доказване на противното за нищо го нямат
Специално пък в този случай по едното обвинение жената твърдеше че се е случило във време, когато Антъни е бил на мач - това ако не е алиби не знам кое е. Отделно тази си сменя историята за добро утро.
Ясно е, че футболистите са малоумници, обаче футболните клубове не случайно са просто футболни клубове и докато съдът не каже, че някой е виновен всякакви действия спрямо този някой ми се струват абсолютна простотия.
Сега чета, че нашите обмислят дали да не извадят и Антъни от състава. Нашите това невинен до доказване на противното за нищо го нямат

Ясно е, че футболистите са малоумници, обаче футболните клубове не случайно са просто футболни клубове и докато съдът не каже, че някой е виновен всякакви действия спрямо този някой ми се струват абсолютна простотия.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
за какъв лош ПР точно се говори, всеки е невинен до доказване на противното. Всички знаем, че Грийнууд не е направил нищо и е доста несправедливо това, което се случи с него....изгониха го от родния му отбор за нещо, което не е направил
той е единствената жертва в случая, но и Юнайтед се прецакаха жестоко като оставиха Антъни и разкараха Мейсън. Тепърва ще страдат от това решение...

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Няма значение дали е направил или не нещо. Наказанията идват от съответните органи, а да лишиш някой от възможност да работи защото бил обвинен... след това и да го изгониш без да е осъден. Човек ще каже, че всеки минал през някаква връзка с органите на реда е нормално да няма право да работи нищо до живот. Чудно, не съм виждал такива наказания в някой НК.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]