bubka написа:Не, просто ни третират като трета ръка хора и за неща, нямащи нищо общо с оста ЕС-САЩ-Русия, едно защото са ксенофоби по отношение на белите източноевропейци, второ заради хора като тебе, които им се кланяте и ви текат лигите още преди да сте им разкопчали ципа, за да им го поемете.
Към кои по точно "източно-европейци" се отнасят ксенофобски ?
Полша, Чехия, Словения, Румъния, Хърватия .............. ?
Ако към тези страни нямат специално-негативно отношение, би трябвало да се запитаме, защо към нас имат !??
Инак, не виждам никакво мое-преклонение към Западът, не-веднъж съм им изкарвал кирливите ризи, хеле па по време на "ковид"-идиотията.
Само преди 2-3 дена нарекох Щатите - лайна, а управляващите ЕС - кумоноидни либерали... Да видим дали ще ми спрат евро-субсидийката ...
Да не говорим за интер-националистическите ми изблици тип -Всички на тази планета са отпадъци, освен арийците ...

Това, че признавам моща на САЩ ( хе, все едно едно да признаем силата на Ман Сити ....

) ... Не ме прави върл техен почитател.
Но ако имам избор като как трябва да се развива България, като начин на мислене и организация в обществото, избирам хиляда пъти умножено по хиляди Щатите, пред Русия и Китай.
Ако само това е изборът ....