bubka написа:damyanov1963 написа:bubka написа:Левски снощи едвам са били Хебър с нередовен гол в края. Тези същите според немалка част от феновете им само до преди няколко дни щяха да мачкат Айнтрахт, да ги учат на футбол, да влизат в групите и да взимат титлата у нашето първенство.
Би ли цитирал поне едно мнение на Левскар с изброените от тебе твърдения за Айнтрахт?
След истеричната ви кампания - колко слаб бил Айнтрахт, сега я продължавате в първенството с измислени нередовни голове, като си мислите, че по тоя начин ще измиете резила от 6вепси.
Влез в темата още за първия мач с Айнтрах и разгледай. Не ми се иска да цитирам тук потребители, които по принцип не пишат в темата Без Цензура. Разбира се има и доста трезвомислещи хора, но и немалко, които летят в облаците. Изглежда това, че стигате до тази фаза на турнира веднъж на 15-20 години е причина да изгубите представа за реалността и очакванията ви за мачовете да са плод на емоция, вместо на здрав разум.
Аз лично не съм видял някой да пише, че сме щели да ги мачкаме, или да ги учим на футбол, но явно и ти си много емоционален, след реалността със 6вепси. Иначе добре увеличаваш годините от 13, когато даже прескочихме плейофа и играхме в групите, на 15-20. Между впрочем, ние от 3 участия в групите имаме един 1/4 финал, вие колко?