Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 03 сеп 2023 20:38

Лудогорец, ЦСКА 1948 и ЦСКА-София ще ни купят играчите.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 сеп 2023 20:58

Тази година ще е бая трудно за тройката.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: mikata

Мнениеот Странджата » 03 сеп 2023 23:22

По-скоро за четворката ... Днес се стопих. Не че съм очаквал нещо друго - добре паркиран автобус и изморени"монтьори' Дано след прекъсването се взъстановят и си подредят главите ... На Роналдо ударът май беше трети за отбора във вратата ...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 сеп 2023 00:20

mikata написа:Мен повече ме притеснява липсата на оферти за някой играч, въпреки доброто представяне досега в Европа.

Тази седмица може да има нещо.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 04 сеп 2023 00:47

Няма как да се борим за титлата, ако не вземем играчи. Знам, че пари няма, но защо тогава се афишира борба за първото място? Да си кажат, нямаме пари, ще се борим за място в Европа, дори и чрез бараж. Защо се замазват очите на феновете? Само гледайте колко човека ще вземат другите водещи отбори до края на трансферния прозорец.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 04 сеп 2023 00:52

Петрис, изглежда, духом вече е някъде другаде и може би не е лошо да го засилваме натам, вместо да мъчи и нас, и себе си с неохотна и бездушна игра.
Само "Левски"!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 сеп 2023 00:53

mikata написа:Мен повече ме притеснява липсата на оферти за някой играч, въпреки доброто представяне досега в Европа.

Нека така и си остане. Собствениците ни от "Палмсбет" явно нямат никакво намерение да привличат нови играчи. Не знам как ще издържат настоящите цял сезон. Уелтън, ако се счупи и... лелемайко. Краев, Цунами, Петрис, Кордоба - също. "Левски" разполага реално с 13-14 футболиста. В средата сме най-обезпечени сякаш, макар че на мен Дарлан ми се губи все още. Явно се адаптира все още. Титулярите са си много добре, но нямат повечето алтернатива. При контузия, преумора, какво става?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 сеп 2023 08:02

Е, трудно ще е да говорим за преумора от тук нататък, с по един мач на седмица в повечето време. Вече при контузии става неприятно положението.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 сеп 2023 09:21

Aronaks написа:Няма как да се борим за титлата, ако не вземем играчи. Знам, че пари няма, но защо тогава се афишира борба за първото място? Да си кажат, нямаме пари, ще се борим за място в Европа, дори и чрез бараж. Защо се замазват очите на феновете? Само гледайте колко човека ще вземат другите водещи отбори до края на трансферния прозорец.

И аз това съм го писал много пъти... Но от друга гледна точка как ще задържат интереса на хората като не се афишират високи цели?!

Не знам Сираков и останалите в ръководството слепи ли са, че отбора има нужда от 3-4 играчи още на важни постове.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 04 сеп 2023 09:45

За мен заявените амбиции за титла са по-скоро дъвка на ръководството в противовес на искането на оттеглянето на Сираков. Ако нямаше заявена такава цел, това би наляло още повече масло в подкрепа на протестиращите, ето видиш ли, ние дори за нищо не се борим. Разбира се, ние сили за титла към момента е видно, че нямаме. Не се вижда и как може да се подсилим, да се приоритизират първо дълговете към НАП ли или тепърва да се привличат играчи е много деликатно решение. Вижда се, че големите приходи за клуба идват от основната му дейност, ритането на топка. Логично е да искаш да подсилиш отбора, да инвестираш, за да имаш повече приходи догодина. От друга страна, НАП тежи и финансово, и репутационно и трябва да се изчисти. И въобще, лесно излизане от този омагьосан кръг, в който сме се вкарали, не се вижда скоро.

Върни се в “Левски”