Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Kой го измисли това за Линда и Уолмарт бе хахахахаха

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Liverpool_EC написа:Не знам как и тези и Ал Ахли са на Световно Клубно. Едните сигурно са домакини![]()
![]()
Едните са домакини, да. Но дори и да не бяха, пак няма нищо странно и двата отбора да са там. Египет е африканска държава, а Саудитска Арабия е азиатска, съответно играят в различни турнири.
- merseyside
- Контакти:
Представям си заместника какъв ще е. Залагам на Боуен или Педро Нето, а може и оня младеж от Палас. 
Хахаха
то е ясно кой ще е
- Бен Доук ... тамън ще се върне от националния, натрупал опит и самочувствие, световна класа!

- Бен Доук ... тамън ще се върне от националния, натрупал опит и самочувствие, световна класа!

- Liverpool_EC
- Контакти:
RMCF написа:Liverpool_EC написа:Не знам как и тези и Ал Ахли са на Световно Клубно. Едните сигурно са домакини![]()
![]()
Едните са домакини, да. Но дори и да не бяха, пак няма нищо странно и двата отбора да са там. Египет е африканска държава, а Саудитска Арабия е азиатска, съответно играят в различни турнири.
Да, не погледнах, че е египетския, помислих, че е нашумелият сега Ал Ахли от Саудитска Арабия. Моя грешка.
- Liverpool_EC
- Контакти:
zdravkos написа:Хахахато е ясно кой ще е
Като изключим 4 неопитни резерви (Доук, Байчетич, Брадли, Куанса) положението не е зле. Всички без Байчетич не са 2ри, а 3ти избор и само много контузии ще им помогнат да навъртят минути във ВЛ. А Карабао и ЛЕ са перфектни за тях да трупат опит. Впрочем Брадли е контузен до Нова Година, според информации идващи от Ирландия. Нашите нищо не казват. Така недолюбвания във форума Гомез пак ще покрива 2 позиции без да се оплаква. А в момента стана и играча, който е най-дълго в отбора- 8 години.
Ако Салах замине Жота трябва да го замени. Той в Улвс си играеше редовно като дясно крило и понеже е силен с двата крака е оптимална позиция за него.Ляв Лучо, център Нунез. Гакпо за мен не показва нищо, коеото да му гарантира всеки мач титулярно място.Зад тримата бих искал да видя Джоунс и Собослай, а зад тях Ендо. Защитата е ясна, няма много варианти.
-
john barnes
Салах го заменям само за Мбапе или в краен случай за Букайо Сака. Но и двамата са невъзможни трансфери. Другия класен е Рафаел Леао,но той преподписа и играе отляво. Така че,по скоро няма да го продадем,може би най рано януари месец,за да търсим заместник.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Салах трябва да го продадем , ако арабите дадат едни 230-240 милиона. Вярно е , че е най добрият ни нападател в последните няколко години, но и той остарява, догодина ще има 1 година до края на договора и ще бъде на 32. Нашите собственици и без това са цинцари ,но януари ще може да се вземе нещо класно за 1/3 от тези пари и няма да могат да го усукват. Пък си трябва и централен защитник и бек, а може би и типичен номер 6.Тази година целта е топ 4, а не титлата и си мисля, че можем да я постигнем и без него.
Когато знаят, че имаш пари за харчене започват да те изнудват! Така че за 1/3 от сумата ще може да се вземе само някой като
Феран Торес или 37 годишния Лео Меси

Ако зависеше от мен: да ги загръгли на поне 150 във ВЛ, пък после, ако му се ходи - да отива.
Феран Торес или 37 годишния Лео Меси
Ако зависеше от мен: да ги загръгли на поне 150 във ВЛ, пък после, ако му се ходи - да отива.