Мъри вика Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Мъри вика Мартин Камбуров

Мнениеот PFC Litex » 22 фев 2010 15:54

ZARAA написа:не виждам с какво го превъзхожда Пламен Николов.

С лични пристрастия.
Против тези неща съм и точно за това не желая Мъри да е селекционер на националния отбор.
Вместо Николов, на който всички знаем качества и какво може, Мъри спокойно можеше да извика един Христо Янев за контролата.
Точно в контроли трябва да се тестват нови имена и не виждам проблем да се извикат Иво Иванов и Александов от Черно море и да се пробват като двойка централни защитници.
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 фев 2010 16:23

PFC Litex написа:

С лични пристрастия.
Против тези неща съм и точно за това не желая Мъри да е селекционер на националния отбор.
Вместо Николов, на който всички знаем качества и какво може, Мъри спокойно можеше да извика един Христо Янев за контролата.
Точно в контроли трябва да се тестват нови имена и не виждам проблем да се извикат Иво Иванов и Александов от Черно море и да се пробват като двойка централни защитници.

Даже в Черно море има готова двойка централни защитници.Сашко Александров и Домакинов.Готови,обиграни и двамата за малко са били в националния.Сашко при Пл.Марков за контролата с Финландия(така и не го пусна),а Домакинов има 2 мача при Стоичков.Ама това е утопия,да стане.Някога Мъри да ги викне.
Само Черно море.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 22 фев 2010 16:26

PFC Litex написа:

С лични пристрастия.

Николов да се надявам през пролетта Барт отново да е на ниво,че да му покрива грешките,иначе не го виждам и него и в Литекс.Иначе какъв по-добър момент от тази контрола да викне повечко играчи от нашето първенство и да експериментира,че дори и Живко Желев и Караславов да ги викне поне един път,какво все повтаря в плановете са му,кога ще стане това,2015 ли ?

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 22 фев 2010 16:45

от ZARAA на 22 Фев 2010 12:26

PFC Litex написа:

С лични пристрастия.

Николов да се надявам през пролетта Барт отново да е на ниво,че да му покрива грешките,иначе не го виждам и него и в Литекс.Иначе какъв по-добър момент от тази контрола да викне повечко играчи от нашето първенство и да експериментира,че дори и Живко Желев и Караславов да ги викне поне един път,какво все повтаря в плановете са му,кога ще стане това,2015 ли ?

Абе,вие двамата гледате ли какви ги драскате,националния да не ви е кварталните отборчета,в него да играе всеки,на който някога са казали,че може и да стане футболист от него.Ами да извика и централната двойка защитници на Куртово конаре и те играят футбол.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 22 фев 2010 17:26

Въпреки, че съм против оня дет разбирал правилният футбол, тоя път ще взема неговата страна.То без материал продукция няма.

А защо съм против него е лесно да се обясни:

Камбуров вкарва като разпран - вика ми Макриев.
Макриев вкарва като разпран - вика ми Камбуров.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

И да господа, всъщност е от огромно значение моментната форма.Защото първенството на Израел сега тече и се играят мачове, а последният мач на Камбуров, кога беше?Де размърдайте мозъчетата малко де.

После защо против Мъриньо?Ами най-малкото той не може да прецени кой кога да извика?
Ако го направи това по време на квалификациите, дали медиите ще го отбележат?Лансиране и пак лансиране, на какво?Банда некадърници, които имат гръмки прозвища - "футболисти и треньори", само дето нито са едното, нито другото. :(
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 22 фев 2010 17:31

Това е малко "след дъжд - качулка". Когато беше в супер форма преди година не го викна, вика го сега, когато определено не е на това ниво. Все пак съм доволен, защото Камбуров заслужи с играта си да му бъде даден шанс, ако се възползва добре, ако не - ще стане един от многото...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 22 фев 2010 18:01

lakito7 написа:
от ZARAA на 22 Фев 2010 12:26

PFC Litex написа:

С лични пристрастия.

Абе,вие двамата гледате ли какви ги драскате,националния да не ви е кварталните отборчета,в него да играе всеки,на който някога са казали,че може и да стане футболист от него.Ами да извика и централната двойка защитници на Куртово конаре и те играят футбол.

Аз говоря с факти,понеже съм ги гледал и двамата,а и не само тях,а съм убеден че ти Иво Иванов повече от 1-2 пъти не си го гледал щом пишеш такива работи..Нали уж трябва и в бъдещето да гледаме,кои са ни вариантите в центъра на защитата?Николов,Милиев,Иво Иванов,Сашо Александров от Черно Море,Иван Иванов,това са,ако има някой който пропускам,поправи ме.Ти какво искаш,да излизаме с Томашич или Коловати ли?Не съм сигурен че ще се справят по-добре.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 фев 2010 18:18

Въпреки,че не е във форма,Камбуров заслужава своя шанс да участва :)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 22 фев 2010 18:33

Абсилютно Камбуров трябва да участва в националния.
За присъствието на героите от Кипър Иванов и Николов имам 2 хипотези вие си изберете, а времето може би ще покаже коя е вярната:
1. Ето какво става, когато не назначиха чужденец мениджърските интереси пак ръководят селекционера, та нали мениджерът на Иванов и на тартора и капитан на отбора е един и същ.
2. Селикционера говори много за това, че трябва да се разчита на постоянно ядро от футболисти, а до началото на квалификациите време има но контроли не, че да се пробват варианти, а е много важно защитниците да са сработени, а не като често се случва да излизат футболисти които никога не са играли заедно.

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 22 фев 2010 20:38

Ми то толкова шум се вдигна около Мартин Камбуров...сега е хубаво че му се дава шанс да видим какво ще покаже...

Върни се в “Национален отбор”