Доволен съм от жребия на Байерн. Подобна група исках с един по-сериозен опонент традиционен дразнител за сверяване на часовника, с когото не сме играли скоро.
Приличен е жребият и на останалите групи. Има 3 от тях с изявени 2 фаворита (А, Же и Хаш). В останалите абсолютно всичко може да се случи и не се наемам с прогнози. Би следвало мадридските отбори да имат потенциала за класиране в тази компания, но от други предположения ще се въздържа. Очаквам криви сметки на букмейкърите и този сезон да не премине пак под диктовката на Сити.
Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
doktora25 написа:Доволен съм от жребия на Байерн. Подобна група исках с един по-сериозен опонент традиционен дразнител за сверяване на часовника, с когото не сме играли скоро.
Приличен е жребият и на останалите групи. Има 3 от тях с изявени 2 фаворита (А, Же и Хаш). В останалите абсолютно всичко може да се случи и не се наемам с прогнози. Би следвало мадридските отбори да имат потенциала за класиране в тази компания, но от други предположения ще се въздържа. Очаквам криви сметки на букмейкърите и този сезон да не премине пак под диктовката на Сити.
Тайно ти липсва боксовата круша Барселона нали? Признай си
Не бих казал, омръзва всяка година, макар че за елиминациите бих се замислил.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Определено очаквам Нюкасъл последни в тая група, не мисля, че се подсилиха както трябваше, имат къс състав и не ги виждам на 2 фронта. Отделно нямат и кой знае колко класни играчи, само със себераздаване няма да стане тук. Отсега си представям дърваря ДАН БЪРН срещу Леао и Мбапе
сори ама няма да стане.....и във ВЛ мисля, че ще са 6-7 ми тоя сезон, не вярвам да издържат с тоя къс състав

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.