Този отбор на Левски започнат от Стоилов и продължен от Костов е създаден да играе атакуващ и доминиращ футбол. Ясно е, че срещу отбори тип Айнтрахт няма как да се доминира. Обаче да хвърлиш отбор свикнал да играе атакуващо в глуха защита за мен е сериозна грешка.
Както и да е... Гледам след мача треньора и играчите са говорили, че тръгваме да печелим титлата. Да видим...
ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:Този отбор на Левски започнат от Стоилов и продължен от Костов е създаден да играе атакуващ и доминиращ футбол. Ясно е, че срещу отбори тип Айнтрахт няма как да се доминира. Обаче да хвърлиш отбор свикнал да играе атакуващо в глуха защита за мен е сериозна грешка.
Както и да е... Гледам след мача треньора и играчите са говорили, че тръгваме да печелим титлата. Да видим...
Тези играчи доколкото са събирани с някаква умисъл са за да играят контраатакуващ, а не доминиращ футбол и точно в ЕКТ. В първенството с този стил на игра ще берем още по-големи ядове, какви титли
-
- Контакти:
koisa написа:Този отбор на Левски започнат от Стоилов и продължен от Костов е създаден да играе атакуващ и доминиращ футбол. Ясно е, че срещу отбори тип Айнтрахт няма как да се доминира. Обаче да хвърлиш отбор свикнал да играе атакуващо в глуха защита за мен е сериозна грешка.
При класиране в групите шансовете ни за титла автоматично отпадаха. Ние нямаме капацитет да бъдем на два фронта. Аз лично предпочитах класиране напред в Европа, но всяко зло за добро. Като гледам състоянието на конкурентите ни в първенството, ако запазим основните си играчи имаме шанс за титлата. А знаем, че първото място отваря широко вратите към Европа. Рим не е изграден за един ден.
Лавина,
Разочарован съм от тебе.
Всеки стойностен отбор си има тактика, различна за различни периоди от мача, съобразена и активирана спрямо резултата. Само много силен отбор срещу много слаб тръгва да го бие за минути и да доиграва мача. В мачовете на отстраняване тактиката е много по-важна от шамоионатните.
Различните стилове, различните изпълнители предполагат различни тактики на различните отбори. Ако пък отборите са на високо ниво, възможността за вариативност в играта им предполага смяна на тактиката по време на мач.
Иначе смяната с Митков бе с такава цел - изнасяне отбора по-напред, защото домакините ще мислят и за продължения.
И май - да. Окървяването на Рикардиньо и липсата му 5 минути доведе до гола, макар че секунди преди него влезе. Мисля, че Краев искаше от щаба смяна по-бързо. Тук може да се търси грешка на Костов, но явно го пазеше за дузпите. След гола имаше едно слизане в наказателното поле и ъглов с разбъркване. Вторият гол е доказателство, че тактиката бе правилна.
Разочарован съм от тебе.
Всеки стойностен отбор си има тактика, различна за различни периоди от мача, съобразена и активирана спрямо резултата. Само много силен отбор срещу много слаб тръгва да го бие за минути и да доиграва мача. В мачовете на отстраняване тактиката е много по-важна от шамоионатните.
Различните стилове, различните изпълнители предполагат различни тактики на различните отбори. Ако пък отборите са на високо ниво, възможността за вариативност в играта им предполага смяна на тактиката по време на мач.
Иначе смяната с Митков бе с такава цел - изнасяне отбора по-напред, защото домакините ще мислят и за продължения.
И май - да. Окървяването на Рикардиньо и липсата му 5 минути доведе до гола, макар че секунди преди него влезе. Мисля, че Краев искаше от щаба смяна по-бързо. Тук може да се търси грешка на Костов, но явно го пазеше за дузпите. След гола имаше едно слизане в наказателното поле и ъглов с разбъркване. Вторият гол е доказателство, че тактиката бе правилна.
Шансове за титла няма да имаме, докато момченца като онова, дало дузпата за числото, се разхождат като герои.
- LoveAndPeace
- Контакти:

drvasko98 написа:
Тези играчи доколкото са събирани с някаква умисъл са за да играят контраатакуващ, а не доминиращ футбол и точно в ЕКТ. В първенството с този стил на игра ще берем още по-големи ядове, какви титли
Виж изказванията на Стоилов и Костов и ще разбереш дали са събрани с умисъл да играят само контраатакуващ футбол. Контраатаката е неизменна част и от атакуващия и от дефанзивния футбол.
При нас се залага на владеенето и контролирането на топката. Което е далеч от просто контраатакуващ футбол.
В Европа е ясно, че няма как да доминираме, но виж мачовете с ПАОК и сега първия с Айнтрахт. Можем да държим подобни съперници далеч от вратата ни и без да изпадаме в глуха защита.
R.I.P.
Левски и титла при конкуренция - Лудогорец, ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Само на фифа. 

- MASTER_COOL
- Контакти:
1914.1902 написа:Левски и титла при конкуренция - Лудогорец, ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Само на фифа.
Защото ние сме сила и класа

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- LoveAndPeace
- Контакти:
NOMER14 написа:Лавина,
Разочарован съм от тебе.
Ами при идентична ситуация , айнтрахецът легна в средата на игрището и всички , включително и съдията чакаха да го превързват. Отделно , че после топката беше за тях , а при спирането беше под наш контрол.
Рики сам си излезе от игрището.
Опита , професионализма и футболното мислене си имат много тънкости.