ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30

Мнениеот rane » 01 сеп 2023 01:10

mikata написа:Трябва много класен халф, там е най-слабото звено за мен. Няма играч който да прави играта и да държи топката.

Хайде пак. Че ние точно това правим цял мач бре! Държим топката и... едно голямо нищо.
Трябва отбора да скъса с този пагубен стил на безцелно и безкрайно задържане на топката. Трябва отбора да се научи да играе атакуващо, да създава числено превъзходство във всяка една зона на терена. А ние какво играем - тропкаме си отзад и задържаме топката.
Трябват футболисти, които за 2-3 сек. да изнесат топката и действията от нашето нак. поле в това на противника. Не да направим атака с Уелтън и с него да има 1-2 наши в противниковото поле. Как да вкараме гол, като сме с 2 пъти по-малко хора в нападение?
Колко пъти на мач има наш играч, дето да подава напред, да подава точно и на повече от 5, 10, 15 метра?
Колко пъти наши футболисти преодоляват 1:1 съперниците и кои са ни тези играчи?
Колко пъти отбора се придвижва правилно и създава числено преимущество в средата на терена или в нападение?
Не ги ли гледате другите отбори? Не гледахте ли Айнтрахт с каква лекота стигат до нак. поле и че там не беше рядкост да имат числено предимство, при все че ние бяхме с 5 защитника и вратар?

Трябва да се спре с този омагьосан кръг от безконечни подавания настрани и назад. У наше село върви, защото сите сме слаби, ама в Европа сме гола вода!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 сеп 2023 01:11

Това е много важно - за градивния халф. Но не е единственото. Трябва конкуренция на Петрис и Цунами (който беше направен отново за смях). Трябва футболист, а не карикатура на мястото на Роналд и заместник на Уелтън, който след толкова много мачове не знам как е жив. Тоя е някакъв нечовек. Всеки мач 90 минути.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 01 сеп 2023 01:14

mikata написа:
Aronaks написа:
mikata написа:Добре бе тази година в Европа.
Дано се вземат пари и за някой играч и с парите от Европа да се чистят дълговете. Продъжам да да мисля,че в първенството нищо няма да направим.

Да излезе Сираков и да каже колко пари са спечелени от Европа и да плаща към НАП. Важно е да се запазят играчите, за да можем догодина пак да атакуваме групите и отново да влязат свежи пари. Продадем ли най-добрите сега, може въобще да не се класираме за Европа.
Как да ги запазим като не искат да преподписват :cry:
Ами да им пускат записи да гледат. Хем така ще може да научат нещо от футбола. От тренировката, директно в залата за разбор да гледат видео и така до следващата тренировка. Все някаква полза ще има :lol:
Занаят с гледане се краде и учи :mrgreen:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 01 сеп 2023 01:15

Чета и не вярвам на ушите си… ако не бях гледал мача, щях да си кажа, баси сакатия отбор сме събрали. Нападателите не ставали, халфовете трагедия, треньора не компетентен. Някои от вас мая, май не са помирисвали организиран футбол или доста са прегрели. Да припомним преди 2-3 години Ботев Враца си ни биеше отмах, сега видишли не сме се надигравали с Айнтрахт във Франкфурт.
Да доста по-добри бяха, по-можещи са като единици и като отбор, но до 79 минута беше 0:0 и нищо не се знаеше… една грешка, един удар клон халите и мача се завъргаше.
Ето и един факт за лека нощ - играчите от втория отбор на Франкфурт взимат по-големи заплати от тези в първия на Левски.
И само Левски!

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 01 сеп 2023 01:15

glarus_ds написа:
mikata написа:Трябва много класен халф, там е най-слабото звено за мен. Няма играч който да прави играта и да държи топката.

Точно в десятката! И днес се видя, че там ни е най-слабото звено. И разбира се неумението пред гола, което е от дълги години (и при Мъри се виждаше срещу много по-слаби от нас противници)

МНОГО класен халф струва МНОГО пари, а нападател с умение пред гола струва още МНОГО повече пари. Иначе, браво, че открихте топлата вода, ама работата е "гладна кокошка, просо сънува"!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 сеп 2023 01:27

С налагането на африкански футболисти постът халф в класическия си вариант от миналия век изчезна.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 сеп 2023 01:37

До вчера падахме от малтийски и лихтенщайнски аматьори, днес се ядосваме защо не сме излезли да се надиграваме с Айнтрахт в Германия.....

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 01 сеп 2023 02:10

Аз не очаквах и толкова предвид подвизите последните години! Не мисля, че във футбола има класически играчи на всеки пост, вратаря и защитниците изнасят...бековете стават халфове... Бокс халфове, фалшиви девятки и какво ли още не. Джамили, дава надежди, Дърлан няма подготовка, но според мен е класа. Много добро представяне и супер емоции,това е личната ми оценка, поне вече всички говорят за титла и това ме радва. Поздрави и само Левски!!!!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 сеп 2023 02:16

metodito написа:
fen's_Barcelona написа:
metodito написа:
alexdb написа: Методи, това бяха други времена. Тогава имаше два титана - Левски и ЦСКА. ЦСКА си подбираше най-добрите играчи в България и къде по партийна, къде по казармена линия ги привличаше. То там по съветски тертип гледаха да сглобят отбор, дет да вземе някаква купа, ама за разлика от повечето соц. страни не им се получи. Левски, макар и по-трудно също успяваше да привлече добри играчи от другите отбори тъй като беше някакъв трамплин за евентуален трансфер в чужбина или най-малко за солидна заплата и премии. Това отдавна свърши. И в момента за качествените българи от другите отбори ти искат майка си и баща си, а за тия пари можеш да привлечеш две, че и три маймуни или бразилски плажни футболери.
Та това е положението. А в нашата школа какво правят не знам, ама що така се получава, че почти всичко дет произвеждат е някво слаботелесно нямам идея. Ама се вижда, че такива ги носят като парцали по игрището по-класните отбори.

Еми, трябва да свикант да плащат майка си и баща си. Обаче те са евтини на брашното, скъпи на триците. Евтиното ВИНАГИ ти излиза скъпо. Представи си Десподов вместо Роналдо да бяха взели. Само си го представи. Забрави, че "наркоманите" щяха да го съблекат на първата тренировка. Или Ники Илиев от Интер? Вместо Фадига Чочев, да речем. А за резерва на Рики - примерно Иса.

Да ги бяха взели, ама за това трябва да имаш едни хартийки наречени пари, а ние ги нямаме! :)

Ама имаха парички за Буш,муш и сие. Реално, честно си спомни от кога "Левски" не е привличал бг "звезда" (с всичките условности на това определение)? Чочев два сезона е най-добрият футболист в бг първенството - нищо. Вуцов е не знам колко сезона най-добрия вратар у нас - нищо. Ники Илиев - ас на примаверата на Интер, привлича го кой? Числото. Не споменавам Груев по обективни причини. Според мен той е най-прогресиращоия и скъп бг играч в момента. Няма как да стане.

Ми привлякохме Кръстев, Ивелин Попов и Жоро Миланов. Сега, че не оправдаха очакванията, особено втория е друга тема. Кръстев пък го загубихме заради кинти. Аз имах сериозни надежди, че около Попето и Миланов можеше да се изгради българско ядро от играчи - Краев, Марин, Галчев, Стефанов. Ама .... не стана.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 01 сеп 2023 02:30

metodito написа:
vvessel написа:Левски трябва да си намери нападател - голаджия и тогава ще има някакъв шанс както в шампионата така и в Европа. Рикардиньо не става. Ще видим какво следва след европейските мачове, но си мисля, че ще продължи мъката пред гола.

Той "ставаше", ама при един друг треньор. Явно Костов има други изисквания към централния нападател. В които Рикардиньо не се вписва. А и той е от онези нападатели, които пипат два пъти топката в мача и вкарват два гола. За Жиру се сещам на първо място. Но Ники Костов може би търси нещо, като мароканеца. Който е пълна противоположност на Рики. Играе в пълната ширина на атаката, участва в градежа на атаките...

Не е до изискванията на Костов. Рикардиньо миналата година имаше зад себе си Кръстев, който въпреки многото критики дет отнесе си беше футболистче. Сега има Митков, който е нива надолу. От средната линия ни тръгват проблемите. Няма кой да вземе втората топка и един читав остър пас напред да даде да изостри играта. Затова и крилата циклят и Рикардиньо остава изолиран. А с чист таран като ги гледаш Уелтон и Роналдо, които едно читаво центриране не могат да направят играта ни съвсем ще умре.

Върни се в “Левски”