Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Aronaks
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Aronaks » 31 авг 2023 23:54

dedko2022 написа:
Aronaks написа:
dedko2022 написа:
Aronaks написа:
dedko2022 написа:ГОООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!

Животът ти отново придоби смисъл. Да си жив и здрав.

В интерес на истината отпаднахте достойно от много слаб Айнтрахт. Затворихте се добре, не минавахте центъра и паднахте само с 2 гола разлика. Оня вашия циганин, дето го смениха след гола защо беснееше така?

Ако не се бяхме затворили отнасяхме петица. Не съм спирал да твърдя, че сме на светлинни години от този "слаб" немски тим. Нивото на футбола в България просто е такова. Единствено Лудогорец са една идея над другите.

И аз това твърдя, че играхте умно. Айнтрахт обаче в момента са в потресаваща форма. Може да им липсват мачове, може да са други причините, но ме разочароваха с играта си. Каап срещу Костов ли протестира при смяната?

Според мен не е протестирал от смяната, а се е ядосвал заради гола. Сигурен съм, че всички са искали максимално добре да се представят, но просто това им е нивото. Айнтрахт дори и в лоша форма са в пъти в по-добри и Левски и закономерно продължават напред.

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 31 авг 2023 23:55

dedko2022 написа:И аз това твърдя, че играхте умно. Айнтрахт обаче в момента са в потресаваща форма. Може да им липсват мачове, може да са други причините, но ме разочароваха с играта си. Каап срещу Костов ли протестира при смяната?

Айнтрахт от това лято са с нов треньор. Онзи, който им спечели ЛЕ и имаха успехи с него е напуснал по някаква причина. Освен това новият играе със схема 3-4-3, която е една от най-калпавите в съвременния футбол(и като цяло почти всички схеми с 3-ма в отбрана), поради което играят доста неатрактивно и вяло и трудно вкарват голове. Разделиха се и с някои важни играчи. Дори и аз преди мача бих дал едно 30-40 на сто реален шанс Левски да продължи. Иначе Франкфурт този сезон повече от 10-12-то място не ги виждам как ще стигнат.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 31 авг 2023 23:57

Бългрски отбори да отстранят отбори от топ първенствата е само с късмет и нищо повече, така че най-нормалното нещо е немски отбор да отстрани български.

Победата на Лудогорец над Аякс е нещо като победата на мъртвеца над Ливърпул, единия отбор неиграе за нищо, а другия се напъва за престиж.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 01 сеп 2023 00:00

Aronaks написа:
dedko2022 написа:
Aronaks написа:
dedko2022 написа:
Aronaks написа:

Животът ти отново придоби смисъл. Да си жив и здрав.

В интерес на истината отпаднахте достойно от много слаб Айнтрахт. Затворихте се добре, не минавахте центъра и паднахте само с 2 гола разлика. Оня вашия циганин, дето го смениха след гола защо беснееше така?

Ако не се бяхме затворили отнасяхме петица. Не съм спирал да твърдя, че сме на светлинни години от този "слаб" немски тим. Нивото на футбола в България просто е такова. Единствено Лудогорец са една идея над другите.

И аз това твърдя, че играхте умно. Айнтрахт обаче в момента са в потресаваща форма. Може да им липсват мачове, може да са други причините, но ме разочароваха с играта си. Каап срещу Костов ли протестира при смяната?

Според мен не е протестирал от смяната, а се е ядосвал заради гола. Сигурен съм, че всички са искали максимално добре да се представят, но просто това им е нивото. Айнтрахт дори и в лоша форма са в пъти в по-добри и Левски и закономерно продължават напред.

Ще ги видим къде ще завършат в германското първенство. Не ме впечатлиха в нито един момент. Според мен реакцията на черньото бе срещу треньора, но дали съм прав ще се види в следващите мачове.
Все пак благодаря, че не ме разочаровахте тази вечер! ;)

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 01 сеп 2023 00:03

dedko2022 написа:
Aronaks написа:
dedko2022 написа:
Aronaks написа:

Айнтрахт не са в потресаваща форма, просто ако видиш титулярите им днес, единствено вратаря, десния бек Тута и Гьотце са им титуляри от миналия сезон, всички други са или нови или са били резерви, вкючително и смените им които влязоха. Така че с тия промени при тях си играха съвсем прилично даже.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 сеп 2023 00:17

Е то кво излиза от форума, че това беше единствената победа на Айнтрахт за сезона и че български отбор с по-слаб от него не е играл, а Левски отпадна най-срамно от всичките ни отбори :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 сеп 2023 00:19

Все пак да отбележим, че на 31.08 румънското участие в ЕКТ за сезона приключи, за раьика от това на Косово, Исландия, Казахстан, Азербайджан и сие. Все пак е показател за нещо. :mrgreen:

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 01 сеп 2023 00:24

bubka написа:
dedko2022 написа:И аз това твърдя, че играхте умно. Айнтрахт обаче в момента са в потресаваща форма. Може да им липсват мачове, може да са други причините, но ме разочароваха с играта си. Каап срещу Костов ли протестира при смяната?

Айнтрахт от това лято са с нов треньор. Онзи, който им спечели ЛЕ и имаха успехи с него е напуснал по някаква причина. Освен това новият играе със схема 3-4-3, която е една от най-калпавите в съвременния футбол(и като цяло почти всички схеми с 3-ма в отбрана), поради което играят доста неатрактивно и вяло и трудно вкарват голове. Разделиха се и с някои важни играчи. Дори и аз преди мача бих дал едно 30-40 на сто реален шанс Левски да продължи. Иначе Франкфурт този сезон повече от 10-12-то място не ги виждам как ще стигнат.

Aбсолютно, Айнтрахт са си отборче за 9-10 място този сезон без да съм специалист и да следя немския футбол. Тренерчето им е някъв прохождащ физкултурник, за който Айнтрахт му е пътвия по-голям отбор който води. Видя се, че ако ние не бяхме толкова слаби и имахме поне малко опит от подобни мачове последните 2-3 години можеше и да стане нещо. Тука обаче си оказва влияние и ужасно ниското ниво на родната дриша лига. След 3 дена тия играчи от този стадион ще отидат да цъкат срещу Хебър на рушащия се Герена пред 5-6хил, човека. Еми, как няма да са напълнили гащите днеска..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 сеп 2023 00:24

Къде ще завърши Айнтрахт през този сезон не зависи само от тях, а и от останалите отбори в Първа Бундеслига.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 сеп 2023 00:31

drvasko98 написа:Все пак да отбележим, че на 31.08 румънското участие в ЕКТ за сезона приключи, за раьика от това на Косово, Исландия, Казахстан, Азербайджан и сие. Все пак е показател за нещо. :mrgreen:

Не зная за румънските отбори, но в Украйна се води война и днес чух (не съм проверявал), че Украйна са с три отбора в групова фаза.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”