ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Popokatepetal
Контакти:

Re: ЛК плейоф (реванш) Айнтрахт Франкфурт -Левски 31.08.23 четвъртък 21:30

Мнениеот Popokatepetal » 31 авг 2023 23:48

metodito написа:
Popokatepetal написа:
rane написа:
Popokatepetal написа:На колко години трябва да стане един играч в България за да се научи да си спира топката. Ние го чакаме играч да стане Митков, а той е още на фаза “спиране на топка” и “не пълнене на гащи” ……..

Митков ли е виновен сега, че от ъглов удар за нас топката както обичайно стигна до Андреев?
За това е виновен Митков, а не треньорите, дето карат Левски да играе така от 10-а години?
За пръв път ли се случва, че пак се обвинява даден играч, а не виновниците за този самоубийствен и селски стил?

Мача го загубихме защото сме по-слабия отбор. Къде казах, че Митков е виновника? Идеята ми е че години наред се надъхваме и самозаблуждаваме, че тоя новия, следващия младок ще става за нещо. А там нивото е кръгла нула. Даде два паса срещу Враца и си викаме “ има хляб”. Има дрънци!

Колко некадърника искаш да ти кажа на неговата позиция без -ов във фамислията в последните години? 10-15. То бива-бива, ама...

Не разбирам какъв ти е аргумента. Щом сме имали 10-15 чужденци-ментета, значи Митков вече е легенда. Я си припомни последно като разчитахме само на юноши, на кое място в класирането бяхме. То бива - бива, ама ….

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 31 авг 2023 23:48

veni__85 написа:Най-лесно е да плюеш. Сещам се как червените приятелКи плюеха Бербатов след онзи пропуск срещу нас. Еми все си мислех, че ние не сме като тях. Това не е Хармун да плюем след отпадане. Връщали сме били топката назад, е ми играеш колкото ти позволи противника.
При друг жребий съм сигурен , че щяхме да влезнем в групите, но изтеглихме късата клечка. Преди две седмици, ако Ви бяха казали, че ще направим равен в София и до 79 минута ще държим равен като гост, щяхте да сте доволни.
С този отбор имаме шанс за нещо голямо в първенството тази година. Догодина може и да се получи.
Само Левски.
Ние у нас имаме шанс, съгласен съм с теб. Ама шансове имаме, защото ще играеш срещу отбори, дето практикуват същия селски футбол.
Дори си мисля, че имаме и шансове да сме шампиони, ако сме най-малко слабите от всички, а към момента такива са индикациите. Дано сбърканият състав от гостуването на Локо Пд и закономерната загуба не натежи в крайна сметка.

Само Левски.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 31 авг 2023 23:49

Виновникът за отпадането според мен е човекът, който сме пратили на жребиЕТО :mrgreen:
Трябвало е да помолим чичо Митко, то и без това на онея не им е трябвало :)
Лош мач се получи, но... следващият тираж :)

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 31 авг 2023 23:49

veni__85 написа:Най-лесно е да плюеш. Сещам се как червените приятелКи плюеха Бербатов след онзи пропуск срещу нас. Еми все си мислех, че ние не сме като тях. Това не е Хармун да плюем след отпадане. Връщали сме били топката назад, е ми играеш колкото ти позволи противника.
При друг жребий съм сигурен , че щяхме да влезнем в групите, но изтеглихме късата клечка. Преди две седмици, ако Ви бяха казали, че ще направим равен в София и до 79 минута ще държим равен като гост, щяхте да сте доволни.
С този отбор имаме шанс за нещо голямо в първенството тази година. Догодина може и да се получи.
Само Левски.

Ъка. И в първенството шансовете ни са нулеви, а и с друг отбор да бяхме се паднали пак щеше да е нещо подобно. С този коефициент, толкова.
Казвал съм го и пак го казвам - докато Левски не бъде поет от читав собственик и няма финансова стабилност, която да дава спокойствие и възможност за градене на нещо по-сериозно, не може да очакваме кой знае какви спортни успехи. Чат пат някой фойерверк в Европа, чат-пат някоя купа и толкова.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 31 авг 2023 23:50

Съдийството до 77-мата минута беше като на Левски - Жалке 04. Спестени бяха поне 4-5 картона на Айнтрахт. Още в началото не получиха картон за циничен фал, "тактическо" ритане в коляното. Най-грубите нарушения бяха от играчи на домакините, а завършиха с един жълт картон. Колко атаки спряха с нарушения, които съдията не свири.

Класата в атаката на Левски е потресаващо посредствена. Няма кой от тримата да вкара. Нямат удар. И тримата не могат да ритат топката. Каква е ползата от влизанията по крилото на Уелтон, като не може да шутира и подава неточно?! Един Берое има по-добри нападатели от Левски. Парите в случая не са фактор, защото повечето отбори си взимат по-класни за без пари.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 31 авг 2023 23:54

blue avalanche написа:Най-логичното нещо се случи. По-добрият отбор си взе своето и заслужено продължава напред. Всичко друго щеше да е някаква суперсензация.
Сега могат да се изпишат тонове мастило, но фактите са, че сме много далеч от истината. А Айнтрахт даже не са някакъв гранд. Средностатистически европейски отбор.
Изобщо нямахме идея как ще вкараме гол. Просто цъкахме насам-натам и чакахме да мине времето.
После, когато някой като Стоев каже, че разликата с Л-ц е като Реал М и Райо Валекано, някои пак ще изреват на умряло...
ПП. Може би е съвпадение, но от две грешки на Митков паднаха два гола. Ми, не става момчето... Срещу Локо Сф и Пирин - може. Срещу по-яки отбори - тц!

Е то е видно от пръв поглед. Само физиката му е показател как ще стои срещу такива отбори :lol:
Иначе черните немци са си две-три класи над нас и единственият начин да ги отстраним беше някак да ги изклатим - я със случаен гол, я нещо там с продължения да добутаме до дузпи. Други шансове нямахме. За съжаление този мач и положение нямахме.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 авг 2023 23:54

Костов каза - трябва да приемем факта, че Айнтрахт е по-добрият отбор.
Изключително точно изказване като цяло.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 31 авг 2023 23:55

Тия се бяха насрали към 70-тата минута, но подчовека от ниската земя, а и тримата слабаци в атаката на Левски, не позволиха да стане резонното, Айнтрахт да отиде на майната си.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 авг 2023 23:55

Това ще е първата ми критика към Костов, който на пресконференцията каза, че ще излезем за победа, а излязохме с 11 отзад и напред каквото стане. Сега вероятно някои ще кажат, че е голяма разликата в класите и ще са прави. Ще кажат, че играеш колкото ти позволи съперника. Въпреки това смятам, че можехме да излезем и да се надиграваме дори да ни вкарат тройка. Играта днес не беше в стил Левски.
Иначе като цяло се представихме достойно в Европа. Взехме някой лев и се връщаме в реалността на Ефбет лига.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 31 авг 2023 23:56

vvessel написа:
realno написа:
vvessel написа:Точно мислех да пиша, че Дарлан хич го няма и взеха че го смениха.

И Митков пак сбърка за гола.

И Цунами не овладя както трябва топката, та вината е поделена бих казал, ако има виновен изобщо.
Слушайте какво обясняват футболистите в студиото и стига сте търсили виновен. Играхме срещу много, много сериозен отбор и мисля че тактически много добре стояхме. Ако Левски беше в Германия щеше да се бори за оставане във втора дивизия.

Не обвинявам никого, а казвам, че Дарлан може да не блести, но беше безгрешен.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”