Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Нашите не искаха да пускат ММ,но понеже имал откупна клауза която белгийците са активирали,не могат да го спрат.А относно реакцията-явно е имало сигнали от по рано че ще го продават агентите му и ИИ е реагирал своевременно.Дано от този храст също изскочи някой по дебел заек и да се впише веднага в отбора,което с бразилците по принцип е трудно.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Аз сега очаквам другия бразилец дето дойде с Машадо (или май португалец беше), да се развихри. И двамата дойдоха зимата с визитки на дръвчета, даже бяха туристи 2-3 месеца. Сега Машадо вкарва в касата на ТИМ може би 1 млн, защо пък и другия да не се окаже скрита лимонка.
Все пак е интересно, че за първи път от толкова време купуваме футболист, а не взимаме свободни агенти по препоръка. Явно този Брено идва с визитка на една идея по- талантлив от предните. С няколко месечно обучение при Професор Илиев и на пролет мачка.
Все пак е интересно, че за първи път от толкова време купуваме футболист, а не взимаме свободни агенти по препоръка. Явно този Брено идва с визитка на една идея по- талантлив от предните. С няколко месечно обучение при Професор Илиев и на пролет мачка.
-
- Контакти:
Аз пак казвам - ММ като го видях за сефте в контрола - тоя нямаше нищо футболно в себе си и се спъваше в топката. Викахме си - леле, какво е туй дърво хаха. Е, щом професор Илиан за 6 месеца направи от този дънер футболист за 1 млн евро, то Брено Тешейра може да ко превърне в Ерлинг Холанд. Брено има доста по-солидна визитка и качества от ММ.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Илиан каза нещо много важно за Машадо, а именно, че момчето има характер. За толкова кратко време успя да се наложи и то само на 20 години. Той и Жозе Гомеш дойде с визитка, ама пълно мекотело.
Mariner написа:Аз сега очаквам другия бразилец дето дойде с Машадо (или май португалец беше), да се развихри. И двамата дойдоха зимата с визитки на дръвчета, даже бяха туристи 2-3 месеца. Сега Машадо вкарва в касата на ТИМ може би 1 млн, защо пък и другия да не се окаже скрита лимонка.
Без пари го взимаме новият, бразилците си запазват процент от бъдеща продажба.
Mariner написа:Аз сега очаквам другия бразилец дето дойде с Машадо (или май португалец беше), да се развихри. И двамата дойдоха зимата с визитки на дръвчета, даже бяха туристи 2-3 месеца. Сега Машадо вкарва в касата на ТИМ може би 1 млн, защо пък и другия да не се окаже скрита лимонка.
Оня който пристигна с ММ си има сериозни качества и характер,но е много,изключтелно много податлив на травми.Отдавам го на лошата подготовка и форма в коятоо пристигна.Но има техника,демараж ии въобще не му пука да стреля.Ако успее да вкара тялото си в режим,може и да му се порадваме и на него.А Брено има голямо предимство.Бил е 6м в Испания и има опит в европейския футбол.Още повече има среща с комбинативния футбол налаган от Професора.Много се надявам да се впише много по бързо от другите бразилци .Освен това португалският ще му даде допълнително самочувствие,няма да има езикова бариера и ще разбира указанията на ИИ перфектно.Ако всичко е наред и пристигне в следващата седмица,ще има време да тренира с отбора в паузата за нац.отбори .Ще видим,надявам се да ни радва повече от ММ.
-
- Контакти:
Мишел Алвес дето дойде с ММ определено лъхаше на повече футбол, поне в началото. ММ и сега не впечатлява с нищо, нито със скорост, техника, мощ или някакъв топовен шут….но е голов хищник, Професора това е видял - умението да се позиционира, да е хитър и мислещ, какъвто бе Курьор. Щом взима Брено и го е гледал - сигурен съм, че е футболист тоя. И Валядолид не биха го вземали ако и там не е хванал окото. Крузейро също не е случаен отбор. Аз му видях данните - 188 см висок и 75 кг - дава вид на висок и подвижен нападател, точно кат ММ и Женята.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
https://www.youtube.com/watch?v=0t5c07Ok4ck Само това намерих с Брено.От видеото се разбира че има такъв играч
Търсенето продължава,

Търсенето продължава,
Veso1913 написа:https://www.youtube.com/watch?v=0t5c07Ok4ck Само това намерих с Брено.От видеото се разбира че има такъв играч![]()
Търсенето продължава,
https://www.youtube.com/watch?v=m_5QQH6kVbY
Ако някой разбира,нека преведе.