Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
drvasko98 написа:18 год вътрешен халф с 10 мача в професионалния футбол е на прицел от "спецовете". За мен играе на изумително ниво
venciemilovv написа:Бате, все едно играем с Манчестър Юнайтед за влизане за групи в ШЛ, така сте се превъзбудили. Реалността е, че цъкаме в треторазряден турнир срещу средняк. То това е и политиката на УЕФА да ни подхвърлят малко трохички с измислени мачове и турнири и да се помислим за велики.![]()
![]()
Всяка година завършват в средата на таблицата тия средняци.Aronaks написа:venciemilovv написа:Бате, все едно играем с Манчестър Юнайтед за влизане за групи в ШЛ, така сте се превъзбудили. Реалността е, че цъкаме в треторазряден турнир срещу средняк. То това е и политиката на УЕФА да ни подхвърлят малко трохички с измислени мачове и турнири и да се помислим за велики.![]()
![]()
Това е един от традиционните отбори в Германия. Германия! Не Лихтенщайн. Този средняк, както ти го наричаш спечели Лига Европа преди един сезон. Вземи слез на земята. Ние сме на светлинни години от Бундеслигата.
Aronaks написа:Напълно съм съгласен с Хонда. Шанса ни да продължим е под 10%. Ако на тези им тръгне играта и пред собствена публика може да отнесем и повече от тирето в Румъния. Дано съм лош пророк, но бяхме дотук. Да се стягаме и да натискаме в първенството пък ще видим.
metodito написа:Aronaks написа:Напълно съм съгласен с Хонда. Шанса ни да продължим е под 10%. Ако на тези им тръгне играта и пред собствена публика може да отнесем и повече от тирето в Румъния. Дано съм лош пророк, но бяхме дотук. Да се стягаме и да натискаме в първенството пък ще видим.
Принципно, Айнтрахт не са такива, които унижават противника си. А и стила им на игра се доближава до правилния футбол на Мъри - подсигуряването е на първо място.
venciemilovv написа:Бате, все едно играем с Манчестър Юнайтед за влизане за групи в ШЛ, така сте се превъзбудили. Реалността е, че цъкаме в треторазряден турнир срещу средняк. То това е и политиката на УЕФА да ни подхвърлят малко трохички с измислени мачове и турнири и да се помислим за велики.![]()
![]()
Пак си е среднякPlamen_i00 написа:venciemilovv написа:Бате, все едно играем с Манчестър Юнайтед за влизане за групи в ШЛ, така сте се превъзбудили. Реалността е, че цъкаме в треторазряден турнир срещу средняк. То това е и политиката на УЕФА да ни подхвърлят малко трохички с измислени мачове и турнири и да се помислим за велики.![]()
![]()
Просто рутинен мач, нали? Всяка година играем по десетина такива.
P.S. Това е най-високо ранкирания отбор в турнира
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта