Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 29 авг 2023 16:17

peliforewer написа:Не се притеснявайте за Ниргюл, вашия човек Пеевски отиде да я подкрепя на финала, а един евродепутат от ДПС беше плътно до нея след като се върна в България.Първо трябва така наречените шахматни хора да се разберат помежду си, а не да се съдят и да стават за смях с пет или шест регистрирани федерации по шахмат.Това ще позволи на Държавата да помага на шахматистите, а не разни политици да си правят реклама с тях.

Завиждате ли ? :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 авг 2023 16:29

honda написа:
peliforewer написа:Не се притеснявайте за Ниргюл, вашия човек Пеевски отиде да я подкрепя на финала, а един евродепутат от ДПС беше плътно до нея след като се върна в България.Първо трябва така наречените шахматни хора да се разберат помежду си, а не да се съдят и да стават за смях с пет или шест регистрирани федерации по шахмат.Това ще позволи на Държавата да помага на шахматистите, а не разни политици да си правят реклама с тях.

Би ли посочил какво общо има Д.Пеевски с Левски?
Вече доста време очаквам да отговориш на въпроса , какво правят сина и внука на Ахмед Доган в официалната делегация на любимия ти клуб? Все пак в официалната делегация( не са ВИП привърженици) могат да бъдат вписани единствено служители на съответния клуб , собственици или спонсори . Поне на мен не ми известно сина на АД да е на работа в любимия ти клуб , за внука няма как да бъде . Май сами си признавате ,че реалния собственик на любимия ти клуб е Ахмед Доган :mrgreen:

Знам, че оня адвокат няма нищо общо с Пеевски :) .Някой ако ти даде безвъзмездно 500 хил лв за да ти спаси лиценза не е ли свой човек :) . Всички които се качват на самолета с даден отбор официална делегация ли са, защото аз мисля, че там има и хора които си плащат и пътуват с отбора.Явно на синът и внукът на Доган им е забранено да са фенове на български футболен клуб.Ако ми покажеш списък на официалната делегация на ЦСКА и в него е записан някой от фамилия Доган може да продължим коментарите.Досега не ти отговори никой на въпросите за баща и син Доган защото са елементарни.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 авг 2023 17:57

peliforewer написа:
honda написа:

Би ли посочил какво общо има Д.Пеевски с Левски?
Вече доста време очаквам да отговориш на въпроса , какво правят сина и внука на Ахмед Доган в официалната делегация на любимия ти клуб? Все пак в официалната делегация( не са ВИП привърженици) могат да бъдат вписани единствено служители на съответния клуб , собственици или спонсори . Поне на мен не ми известно сина на АД да е на работа в любимия ти клуб , за внука няма как да бъде . Май сами си признавате ,че реалния собственик на любимия ти клуб е Ахмед Доган :mrgreen:

Знам, че оня адвокат няма нищо общо с Пеевски :) .Някой ако ти даде безвъзмездно 500 хил лв за да ти спаси лиценза не е ли свой човек :) . Всички които се качват на самолета с даден отбор официална делегация ли са, защото аз мисля, че там има и хора които си плащат и пътуват с отбора.Явно на синът и внукът на Доган им е забранено да са фенове на български футболен клуб.Ако ми покажеш списък на официалната делегация на ЦСКА и в него е записан някой от фамилия Доган може да продължим коментарите.Досега не ти отговори никой на въпросите за баща и син Доган защото са елементарни.

Аз лично никога не съм виждал Д.Пеевски на мач на Левски,а ти?
Официалната делегация е нещо доста по-различно от това ,което си написал. В самолета обикновено има и журналисти и ВИП фенове освен официалната делегация. Членовете на официалната делегация имат специална акредитация , даваща им достъп дори до съблекалнята на съответния отбор. Имената на лицата включени в официалната делегация се намират под специална защита , същата с каквато са и футболистите и треньорите . Ако примерно при гостуване ,фен на другия отбор напсува някой ВИП фен на любимия ти клуб отбора домакин не носи отговорност. Но ако го направи срещу лице включено в официалната делегация , отбора домакин трябва да бъде наказан.
Има една поговорка " Село което се вижда, не се сочи с пръст"
На всеки е ясно ,че в йерархията на ДПС синът на Ахмед Доган е по-високо от който и да е друг член ,освен самия Ахмед Доган.
Интересно ,кой в настоящия форум пръв писа, че вашите официални собственици са поставени лица на Ахмед Доган? - знам твоето мнение , само дето по-късно Осман Октай май те направи за смях и потвърди написаното от бате ти honda :mrgreen: .
Между другото :
https://www.youtube.com/watch?v=991ezfrZ77s&t=2s
Въпросния мастит фен на любимия ти клуб дали не потвърждава написаното от бате ти honda преди няколко години.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 авг 2023 19:46

Цирк дьо Микре :lol:
Не го познавам г-на, но е много прав, особено за безкритичността у някои фенове, които и тук обясняват каква страхотна селекция има и че на отбора му трябва време, след което ще тръгне да мачка. Такива фенове, или не разбират от футбол, или са заблудени до фанатизъм, или... са платени от някой, но в никакъв случай не помагат на отбора, а обратното - поощряват го да затъва още повече.
В началото на 90-те излизаше в-к Левски, който спрях да го купувам точно по тази причина. Там някакви псевдолевскарчета се надпреварваха да хвалят отбора, дори и когато беше в криза и имаше очевадна нужда от кардинални промени. Чашата на търпението ми преля след една доста срамна загуба, след която вестничето излезе със заглавие на първа страница - Нищо момчета!
Естествено вестничето беше смачкано и изхвърлено на боклука.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 29 авг 2023 20:09

damyanov1963 написа:Цирк дьо Микре :lol:
Не го познавам г-на, но е много прав, особено за безкритичността у някои фенове, които и тук обясняват каква страхотна селекция има и че на отбора му трябва време, след което ще тръгне да мачка. Такива фенове, или не разбират от футбол, или са заблудени до фанатизъм, или... са платени от някой, но в никакъв случай не помагат на отбора, а обратното - поощряват го да затъва още повече.
В началото на 90-те излизаше в-к Левски, който спрях да го купувам точно по тази причина. Там някакви псевдолевскарчета се надпреварваха да хвалят отбора, дори и когато беше в криза и имаше очевадна нужда от кардинални промени. Чашата на търпението ми преля след една доста срамна загуба, след която вестничето излезе със заглавие на първа страница - Нищо момчета!
Естествено вестничето беше смачкано и изхвърлено на боклука.

Много от тях ги е страх ГГ да не хвърли кърпата и да не се намери друг и да отидат повторно в окръжните групи, това е. И предпочитат посредсвеност но да ги има на картата. Да са преди Левски им стига, някоя друга купа, групи в конференциите и да вярват че един ден ще имат стадион.

venciemilovv

Мнениеот venciemilovv » 29 авг 2023 20:26

Бате, все едно играем с Манчестър Юнайтед за влизане за групи в ШЛ, така сте се превъзбудили. Реалността е, че цъкаме в треторазряден турнир срещу средняк. То това е и политиката на УЕФА да ни подхвърлят малко трохички с измислени мачове и турнири и да се помислим за велики. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 авг 2023 20:33

Волейболистките ни очаквано отнесоха много бой на Холандия, но на фона на нивото на останалите ни колективни спортове, аз лично съм доволен.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

venciemilovv

Мнениеот venciemilovv » 29 авг 2023 20:37

Ozzimozzi написа:Волейболистките ни очаквано отнесоха много бой на Холандия, но на фона на нивото на останалите ни колективни спортове, аз лично съм доволен.

“КОЙ” го интересува дали си доволен? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2023 21:04

gihuelo написа:
vlong написа:Това е реплика на българско бойно знаме.Тук възниква въпрос - Тази реплика със сигурност е платена от Военното министерство,значи е държавна собственост.А едно дебело розовобузесто генералче припок което е лицето на Специалните сили(тук трябва да плачем и смеем едновременно) си е позволило да го подари на частното отборче на един алчен бизнесмен.
Държавата плаща ,журжето получава,чрез един предател.Колко позната схема.
Долу това продажно генералче,румънски военен министър за този дупедавец

Пак си супер смешен :)
Знамето не е платено от военното министерство а лично от Матеев , той го е поръчал и той го е платил.
И да фен е на ЦСКА а не на Левски.

Кой е тоя Матеев? А знамето е доста лоша реплика, но нейсе. Вие, докато бяхте ярмейци, преди да станете припоци, бяхте накичили сръбската мастия плешич с униформата на български генерал - срам и позор!!!! Та нашите царски генерали са мразили србето повече от всичко, но вие сте ги избили 1944-45, така че всичко е точно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 29 авг 2023 21:08

realno написа:Какво очаквате, качулатите неграмотни "патриоти" от сектор Б да поругават паметта на сина му и стадиона, а той да ги почита с минута мълчание? Той може да не е стока, да е мутра, боклук или дебел червей, но човечността не трябва да ни напуска. Първо трябва да видим себе си, преди да имаме претенции към другите. Оказа се , че Стефанов, е същия лумпен като нашите безделници. Но като знам тъмното му минало на мутра бих се учудил, ако се покаже по интелигентен от нашите наркоси.

Аре по-спокойно - на свинята синът е жив и здрав, нашите момчета ги няма. Аз лично не съм в Б от над 20 години, но винаги ходя на мач със слабия, за да питам чичо Венци кога ще си прегърне пак сина. И най-искрено му го пожелавам всеки път!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”