peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Не се притеснявайте за Ниргюл, вашия човек Пеевски отиде да я подкрепя на финала, а един евродепутат от ДПС беше плътно до нея след като се върна в България.Първо трябва така наречените шахматни хора да се разберат помежду си, а не да се съдят и да стават за смях с пет или шест регистрирани федерации по шахмат.Това ще позволи на Държавата да помага на шахматистите, а не разни политици да си правят реклама с тях.
Би ли посочил какво общо има Д.Пеевски с Левски?
Вече доста време очаквам да отговориш на въпроса , какво правят сина и внука на Ахмед Доган в официалната делегация на любимия ти клуб? Все пак в официалната делегация( не са ВИП привърженици) могат да бъдат вписани единствено служители на съответния клуб , собственици или спонсори . Поне на мен не ми известно сина на АД да е на работа в любимия ти клуб , за внука няма как да бъде . Май сами си признавате ,че реалния собственик на любимия ти клуб е Ахмед Доган

Знам, че оня адвокат няма нищо общо с Пеевски

.Някой ако ти даде безвъзмездно 500 хил лв за да ти спаси лиценза не е ли свой човек

. Всички които се качват на самолета с даден отбор официална делегация ли са, защото аз мисля, че там има и хора които си плащат и пътуват с отбора.Явно на синът и внукът на Доган им е забранено да са фенове на български футболен клуб.Ако ми покажеш списък на официалната делегация на ЦСКА и в него е записан някой от фамилия Доган може да продължим коментарите.Досега не ти отговори никой на въпросите за баща и син Доган защото са елементарни.
Аз лично никога не съм виждал Д.Пеевски на мач на Левски,а ти?
Официалната делегация е нещо доста по-различно от това ,което си написал. В самолета обикновено има и журналисти и ВИП фенове освен официалната делегация. Членовете на официалната делегация имат специална акредитация , даваща им достъп дори до съблекалнята на съответния отбор. Имената на лицата включени в официалната делегация се намират под специална защита , същата с каквато са и футболистите и треньорите . Ако примерно при гостуване ,фен на другия отбор напсува някой ВИП фен на любимия ти клуб отбора домакин не носи отговорност. Но ако го направи срещу лице включено в официалната делегация , отбора домакин трябва да бъде наказан.
Има една поговорка " Село което се вижда, не се сочи с пръст"
На всеки е ясно ,че в йерархията на ДПС синът на Ахмед Доган е по-високо от който и да е друг член ,освен самия Ахмед Доган.
Интересно ,кой в настоящия форум пръв писа, че вашите официални собственици са поставени лица на Ахмед Доган? - знам твоето мнение , само дето по-късно Осман Октай май те направи за смях и потвърди написаното от бате ти honda

.
Между другото :
https://www.youtube.com/watch?v=991ezfrZ77s&t=2sВъпросния мастит фен на любимия ти клуб дали не потвърждава написаното от бате ти honda преди няколко години.