Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 27 авг 2023 12:35

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
boabbb написа:Ейй, какви чудеса върши един случаен гол :lol: Вдъхва нови сили на уморени от многогодишната прокоба мишки. Но за тяхно съжаление тя не е вдигната и само чака зад следващия ъгъл, за да се прояви отново :lol:

Е, щом става дума за прокоба нека бъдем реалисти и от двете страни. Вие не сте играли напролет в Европа от 1990 година, т.е. от както го няма Милко Балев. До 2016г. като ЦСКА и от 2016-та досега, като сменени от Литекс.
А това, че дадохте толкова пари за един файтон естрадни некадърници, дето още един гол не са вкарали и върнахте за треньор един клоун, дето го бяхте изгонили какво е?
Иначе ние с късмет сме били направили 1:1 с далеч по-слабия от 4море - Айнтрахт.

Точно така заради Милко Балев играехме в Европа през пролетта :)
И ти пращиш от акъл :)

Ти го казваш, аз само казах - Откакто го няма :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 27 авг 2023 12:56

pomiqrat написа:
THE G.A.M.E написа:
ReBorn1982 написа:Кюстендилеца преби като куче за отрицателно време точно един от "ония левскари" .... а не е никакъв ММА дори .... това за Словакия са митове и легенди, а Айнтрахт не знам с какви са участвали, но явно са някакви паляци. Или Младежа е събирал пак биячи, които нямат нищо общо с Левски. От Айнтрахт много знаят кои излизат срещу тях ....
Преби нЕкъв младеж 70 кила с мокри дрехи.
А трябваше да се бие с Любо Симеонов ... :lol:
Какви "митове и легенди" е случилото се в Словакия, след като всички хулигански сайтове и стриймове гръмнаха ? :roll:
Имаше не-малко видеа, разбира се повечето вече изтрити, понеже наистина комунетата-либералчета, се опитват да наложат контрол над най-великото човешко постижение - интернет.

Тоя го предизвикваше дълго време и Кюстендилеца не го отразяваше до момента, в който издигнаха трансперант на стадиона. Младежа го раздава боксьор и кикбоксьор.

Да уточним, под "Младежа" визираш въпросния Любо Делев, нали (който е млад :lol: ) ??! ..... щото Младежа (Любо Костадинов) е много далеч и от бокса, и от кикбокса .... и 'ич вече не е млад. :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 авг 2023 12:58

gihuelo написа:
W84me написа:
gihuelo написа:Точно така заради Милко Балев играехме в Европа през пролетта :)
И ти пращиш от акъл :)

Факт е, че след него нямате пролетно участие. Не можеш да докажеш, че не е заради него :)

Знаеш през 92/93 какво се случва с КЕШ , там е отговора а не Милко Балев :)

Би ли припомнил какво се случва тогава с
КЕШ, ама да не излезе същото като онова дето пречи на кривия, и как така само на вас пречи.
А и вие оттогава не сте спирали да ставате шампиони ли :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 27 авг 2023 17:18

W84me написа:Айнтрахт са готови! Трап е в трагична форма. Майнц ги газят.

Супер! Тъкмо ще има да избиват комплекси в четвъртък.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

venciemilovv

Мнениеот venciemilovv » 27 авг 2023 17:43

Левскар съм, но не трябва да се превъзбуждаме толкова. Все пак играем плейоф за влизане не за ШЛ, не за Лига Европа, а чак за Лигата на Конференциите (3-ти по сила турнир в Европа) и то срещу германски средняк, с цялото ми уважение и без да подценявам Айнтрахт. Успех би бил вече, ако излезем от групите на турнира.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 авг 2023 18:00

venciemilovv написа:Левскар съм, но не трябва да се превъзбуждаме толкова. Все пак играем плейоф за влизане не за ШЛ, не за Лига Европа, а чак за Лигата на Конференциите (3-ти по сила турнир в Европа) и то срещу германски средняк, с цялото ми уважение и без да подценявам Айнтрахт. Успех би бил вече, ако излезем от групите на турнира.

Викаш да не се радваме, ако научната фантастиката с/у Айнтрахт се получи :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

venciemilovv

Мнениеот venciemilovv » 27 авг 2023 18:04

damyanov1963 написа:
venciemilovv написа:Левскар съм, но не трябва да се превъзбуждаме толкова. Все пак играем плейоф за влизане не за ШЛ, не за Лига Европа, а чак за Лигата на Конференциите (3-ти по сила турнир в Европа) и то срещу германски средняк, с цялото ми уважение и без да подценявам Айнтрахт. Успех би бил вече, ако излезем от групите на турнира.

Нямам това впредвид, но ние изпадаме в истерия все едно играем срещу Байерн, ПСЖ, Барселона или Реал например. Каква научна фантастика и те са хора, не са извънземни. :mrgreen:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 27 авг 2023 18:12

Колко ниско е самочувствието на хората у нас и колко са ни повредили през годините :cry: Га наши отбори не са печелили подобни надпревари в други спортове, та трябва да отчитаме като успех излизане от групи.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

venciemilovv

Мнениеот venciemilovv » 27 авг 2023 18:15

rane написа:

Колко ниско е самочувствието на хората у нас и колко са ни повредили през годините :cry: Га наши отбори не са печелили подобни надпревари в други спортове, та трябва да отчитаме като успех излизане от групи.

Къци, ти ли си? :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 авг 2023 18:17

venciemilovv написа:
damyanov1963 написа:

Нямам това впредвид, но ние изпадаме в истерия все едно играем срещу Байерн, ПСЖ, Барселона или Реал например. Каква научна фантастика и те са хора, не са извънземни. :mrgreen:

Страшен трол.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”