Ооо Левски Вековен, вчера

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ReBorn1982 написа:THE G.A.M.E написа:Преби нЕкъв младеж 70 кила с мокри дрехи.ReBorn1982 написа:Кюстендилеца преби като куче за отрицателно време точно един от "ония левскари" .... а не е никакъв ММА дори .... това за Словакия са митове и легенди, а Айнтрахт не знам с какви са участвали, но явно са някакви паляци. Или Младежа е събирал пак биячи, които нямат нищо общо с Левски. От Айнтрахт много знаят кои излизат срещу тях ....
А трябваше да се бие с Любо Симеонов ...![]()
Какви "митове и легенди" е случилото се в Словакия, след като всички хулигански сайтове и стриймове гръмнаха ?![]()
Имаше не-малко видеа, разбира се повечето вече изтрити, понеже наистина комунетата-либералчета, се опитват да наложат контрол над най-великото човешко постижение - интернет.
Любо Симеонов не е никакъв фен на Левски. Роднина е с Младежа и той го мъкне някой път по мачовете ви, но Чука е толкова агиткаджия, колкото Кобрата е ....
Реално Кюстендилеца трябваше да се бие с Младежа (лидер срещу лидер), но него го е страх, щото знае какво ще стане, затова насъска тоя Любо Делев да се дърви на Иван.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:.... снощи на стадиона имаше фенове на ЦСКА- София облекли фланелки на Левски. На мен ми беше смешно...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Dust написа:Вероятно го има и в другия лагер, но снощи на стадиона имаше фенове на ЦСКА- София облекли фланелки на Левски.
zieek91 написа:damyanov1963 написа:zieek91 написа:
Пак нескопосан колаж. Научи се да изрязваш нормално отделните части преди да ги сглобиш и подбирай физиономии с подходящо изражение за дадена ситуация
Както винаги пак не си в час![]()
https://www.facebook.com/photo/?fbid=851049089712690&set=a.249987476485524
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
drvasko98 написа:Dust написа:Вероятно го има и в другия лагер, но снощи на стадиона имаше фенове на ЦСКА- София облекли фланелки на Левски.
Ужас, тия ще ни припознават
Потребители, разглеждащи този форум: Ioan912, Majestic-12 [Bot], TristaNNN и 22 госта