Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2023 17:38

Thsmith написа:Ще бъде запомнен като резидента и най-жалкия ни човек избран за тази позиция.

Т.е. все с нещо, а оня плевньо с нищо. Заради тва ми е чудно кви са тия дитирамби. Бил добър бизнесмен и че бил спал с оборотна какви точки му води като Президент? :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 авг 2023 17:56

delqnski47 написа:
Thsmith написа:Ще бъде запомнен като резидента и най-жалкия ни човек избран за тази позиция.

Т.е. все с нещо, а оня плевньо с нищо. Заради тва ми е чудно кви са тия дитирамби. Бил добър бизнесмен и че бил спал с оборотна какви точки му води като Президент? :lol:

Е, ти пък... Нали трябва да има нещо, за което да се хванат. :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 авг 2023 18:08

Как ли си е изтъргувал Чери свободата. Едва ли нещо ще достигне до обществеността. Чакаме и родолюбеца банкер Цецоу Васииилев пляс пляс, другия брат Галев и мисля че е време и Маргините да се приберат от изгнание от Испания.

Браво на некоалицията 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 авг 2023 18:18

Soulen написа:Как ли си е изтъргувал Чери свободата. Едва ли нещо ще достигне до обществеността.

Е, как? Те не го окошарват, той не говори за престъпни и корупционни схеми и те така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 авг 2023 18:44

Drunken_Master написа:Щях да питам Дъ Гейм-а, кво разбира под "правене за смях", ама... това е Дъ Гейм-а, все пак.

Ами в началото на конфликта бяха поставени 3-4 цели, в последствие бяха добавени още 2-3, и година и половина по-късно, няма постигната нито една.
Срещу Държава, която руснаците очакваха да сгънат за седмица-две, понеже, нали, половината украинци щели да се присъединят към "освободителите". :? :lol: :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2023 18:45

rhaegar написа:
Soulen написа:Как ли си е изтъргувал Чери свободата. Едва ли нещо ще достигне до обществеността.

Е, как? Те не го окошарват, той не говори за престъпни и корупционни схеми и те така.

От всичко тва най го отнасят Кокорчовците.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 авг 2023 19:02

delqnski47 написа:

Беше най-добрия ни президент, състави прилично служебно правителство, реагира правилно при свинщината на БСП-ДПС с Пеевски, представяше страната ни по чудесен начин по света и не предизвикваше присмех и съжаление като сегашния резидент.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2023 19:19

Thsmith написа:
delqnski47 написа:

Беше най-добрия ни президент, състави прилично служебно правителство, реагира правилно при свинщината на БСП-ДПС с Пеевски, представяше страната ни по чудесен начин по света и не предизвикваше присмех и съжаление като сегашния резидент.

Тоя смешник една реч не направи без да чете от листче. :roll: Сега като врътна лентата назад се сетих и това.
Последна промяна от delqnski47 на 25 авг 2023 19:20, променено общо 1 път.
Sofia.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 авг 2023 19:20

delqnski47 написа:От всичко тва най го отнасят Кокорчовците.

Не мисля че им пука особено. Те са приключили вече, остава да ощипят каквото могат докато Боце ги държи в играта и после си заминават кой от къде е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 авг 2023 19:30

rhaegar написа:
delqnski47 написа:От всичко тва най го отнасят Кокорчовците.

Не мисля че им пука особено. Те са приключили вече, остава да ощипят каквото могат докато Боце ги държи в играта и после си заминават кой от къде е.

Абе да помогнат за Еврозоната и Шенген, па после да си дърпат с 200, ... доволно ще е ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Свободна зона”