Мъри вика Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Мъри вика Мартин Камбуров

Мнениеот acmilan » 22 фев 2010 14:30

Fichango написа:Спокойно, ще го остави в София.

Обосновка?Аргументация?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 22 фев 2010 14:47

Пламен Николов продължават да го мъчат,не знам още колко ще продължава това..Милиев определено има качества и съм съгласен с избора му.За Иван Иванов съм със смесени чувства,от една страна за самата психика на играча е добре,да чувства подкрепата на националния селекционер,ама според мен е друга причината да го вика,а именно за да му се уреди трансфер в чужбина.Неприятно съм изненадан че Иво Иванов не е сред повиканите,не виждам с какво го превъзхожда Пламен Николов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 фев 2010 15:26

acmilan написа:
THE G.A.M.E написа:
garfild8 написа:THE G.A.M.E.аз съм един от противниците на Мъри,не съм го крил никога.Обаче да ми казваш да не обвинявам Мъри за играчите,нямаш право.Кой ги вика?Мъри.Кой носи отговорност за играта им?Мъри.Тогава?Теб ли да обвинявам,за играта на националния? :lol: :lol:

Ама не пич......щото ти и още няколко човека тук.....цяла година му натяквахте на Мъри да викне Камбура !
А сега викате......що го викнал ?
Сега искаш да ми кажеш.....че Стоилов ще е виновен за "евентуално" слабата му игра ?
Както казах ( написах ) ....малко по нагоре - без такива ! .... ;)
Викнал го е.....нека да играе !
Това междудругото......се отнася и до останалите.....за Иван Иванов най вече !
Ако се представят слабо.....това искам да кажа:
Да не обвинявате Стоилов.....ако случайно не ги викне пак.....

Пич,Мъри каквото и да направи,знаеш,че винаги ще бъде оплюван,а понякога и основателно критикуван.Между двете неща има много сериозна разлика.Не всеки обаче може да направи тази разлика.

Ами то това е ясно.....и аз искам да виждам аргументирани критики към него.....но в 90% от случаите, ставаме свидетели на откровено плюене !
И аз съм го критикувал.....ето сега - за тая повиквателна към И. И. ( по известен като Русия ) ...защо ?
Ама той си знае.....вече ще ми е интересно, ако се провалят някои.....дали ще ги викне за следващите мачове ? !
За мен....лично за Камбуров що се отнася....вика го в правилният момент !
Ако сега покаже добра игра....мисля, че за квалификациите ще бъде в състава.
..................................................................................................................
garfild8 написа:Прав си THE G.A.M.E.Просто исках да кажа за Камбуров,това не е момента предвид формата му.Дано да успее,защото има място в отбора,но ако не се представи добре,Мъри сигурно ще го зачеркне.Няма да го вика после,защото цяла година когато Камбуров бележеше и вършееше в А група,нямаше кой да го викне.Защото тогава имаше едни любимци на Мъри,Домо и Рангелов,а за Камбура нямаше място.А за Иван Иванов и Пламен Николов,колко още трябва да ги вика,след като не стават за тази работа.Не съм уверен,че могат да са от полза на национала,ама Мъри решава кой да вика.

Ами аз съм убеден, че за някои.....това може да се окаже последният мач за национала !
Казваш Домо и Рангелов.....според мен, тези двамата, когато и да са играли.....са играли добре !
Можеби само в някои моменти, Рангелов имаше колебания.
Ето - сега ги няма двамата.....Камбура има шанс да докаже, че е по добър от тях !
Щото....ония двамата в Бундеслигата....трудно можем да кажем, че са били във форма !
Но въпреки всичко......в Националния играеха добре..... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 22 фев 2010 15:31

THE G.A.M.E написа:
acmilan написа:Познах,че ще извика Камбуров.Единственото,което ме изненадва е присъствието на Иванчо Иванов.Очаквах Иво Иванов да е в отбора,но нали Русия е звезда,нека се доказва все повече :lol:

Определено Иво Иванов заслужава да е в отбора..... повече от Русия и Николов !
За мен няма съмнение - двойката Иво Иванов - Данчо Милиев трябва да е с приоритет !
Разбира се.....зависи от формата им.
Но останалите двама ( Русия и Николов ) вече доказаха, че независимо в каква форма са.....играта им, е ужасяващо слаба за Национала !

Хахахаххаха. Тоя Милиев не може да си върже обувките сам, ти за национал го гласиш. Хахахахах. А голямата звезда иво Иванов? Къде и кога се доказа като играч??? Като е такава звезда, къде играе??? Много бил скъп, за това не могат да си го пзоволят бълг. грандове - смях. С два-три мача голям играч не се става. И друго - гледам тука се коментира главно Русия, а темата е за Камбуров. И защо не се коментира повиквателната за Сърмов? Той е адски слаб опорен халф според мен :)

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 22 фев 2010 15:35

[/quote]

Ами аз съм убеден, че за някои.....това може да се окаже последният мач за национала !
Казваш Домо и Рангелов.....според мен, тези двамата, когато и да са играли.....са играли добре !
Можеби само в някои моменти, Рангелов имаше кол****ия.
Ето - сега ги няма двамата.....Камбура има шанс да докаже, че е по добър от тях !
Щото....ония двамата в Бундеслигата....трудно можем да кажем, че са били във форма !
Но въпреки всичко......в Националния играеха добре..... ;)[/quote]

Не знам дали си наясно, но Ранелов е контузен, а може да прочетеш думите на треньора на Херта за Домовчийски от миналата седмица ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 фев 2010 15:41

The Game,именно това имах предвид,че мнозинството от пишещите против треньора го плюят,а не го критикуват,което е доста долно.Аз също не съм съгласен с някои негови решения и го критикувам,разбира се.Нека да мине мача с Полша и ще коментираме състава,който е играл.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 фев 2010 15:43

MuroCSKA написа:

Но въпреки всичко......в Националния играеха добре..... ;)[/quote]

Не знам дали си наясно, но Ранелов е контузен, а може да прочетеш думите на треньора на Херта за Домовчийски от миналата седмица ;)[/quote]
И на двамата не им тръгна тази година,единия се контузи,другия дръпна много назад в играта си и логично е извън националния.

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 22 фев 2010 15:44

acmilan написа:
MuroCSKA написа:

Но въпреки всичко......в Националния играеха добре..... ;)

Не знам дали си наясно, но Ранелов е контузен, а може да прочетеш думите на треньора на Херта за Домовчийски от миналата седмица ;)[/quote]
И на двамата не им тръгна тази година,единия се контузи,другия дръпна много назад в играта си и логично е извън националния.[/quote]
така е за жалост..............

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 22 фев 2010 15:46

Най-после Мъри да го извика,за да разбере и самият той,че не става футболист от него,още по-вече и за националния.Там в отборчето на Локото и втородивизионни гръцки тимчета е във вихъра си.С тази повиквателна вече се надявам да спре да плаче по медиите,че и на кучето ми вече му става мъчно за него.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 фев 2010 15:48

MuroCSKA написа:Хахахаххаха. Тоя Милиев не може да си върже обувките сам, ти за национал го гласиш. Хахахахах. А голямата звезда иво Иванов? Къде и кога се доказа като играч??? Като е такава звезда, къде играе??? Много бил скъп, за това не могат да си го пзоволят бълг. грандове - смях. С два-три мача голям играч не се става. И друго - гледам тука се коментира главно Русия, а темата е за Камбуров. И защо не се коментира повиквателната за Сърмов? Той е адски слаб опорен халф според мен

Коментират се повиканите като цяло.
Що викаш коментираме Иванчо ?
Ами още колко мача на ЦСКА и Националния трябва да провали това момче.....че да не го коментираме ?
И да - Сърмата също е спорен....но кой друг, що годе приличен "разбивач" да се викне ?
А и това е контрола.... Сърмов има 2 мача до тук.....значи иска да го види срещу серизоен отбор като Полша.
Колкото за Русия......докато не се пробват Милиев и Иво Иванов.....не можеш да твърдиш, че е по кадърен от тях !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Национален отбор”