Fichango написа:Спокойно, ще го остави в София.
Обосновка?Аргументация?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Fichango написа:Спокойно, ще го остави в София.
acmilan написа:THE G.A.M.E написа:garfild8 написа:THE G.A.M.E.аз съм един от противниците на Мъри,не съм го крил никога.Обаче да ми казваш да не обвинявам Мъри за играчите,нямаш право.Кой ги вика?Мъри.Кой носи отговорност за играта им?Мъри.Тогава?Теб ли да обвинявам,за играта на националния?![]()
Ама не пич......щото ти и още няколко човека тук.....цяла година му натяквахте на Мъри да викне Камбура !
А сега викате......що го викнал ?
Сега искаш да ми кажеш.....че Стоилов ще е виновен за "евентуално" слабата му игра ?
Както казах ( написах ) ....малко по нагоре - без такива ! ....![]()
Викнал го е.....нека да играе !
Това междудругото......се отнася и до останалите.....за Иван Иванов най вече !
Ако се представят слабо.....това искам да кажа:
Да не обвинявате Стоилов.....ако случайно не ги викне пак.....
Пич,Мъри каквото и да направи,знаеш,че винаги ще бъде оплюван,а понякога и основателно критикуван.Между двете неща има много сериозна разлика.Не всеки обаче може да направи тази разлика.
garfild8 написа:Прав си THE G.A.M.E.Просто исках да кажа за Камбуров,това не е момента предвид формата му.Дано да успее,защото има място в отбора,но ако не се представи добре,Мъри сигурно ще го зачеркне.Няма да го вика после,защото цяла година когато Камбуров бележеше и вършееше в А група,нямаше кой да го викне.Защото тогава имаше едни любимци на Мъри,Домо и Рангелов,а за Камбура нямаше място.А за Иван Иванов и Пламен Николов,колко още трябва да ги вика,след като не стават за тази работа.Не съм уверен,че могат да са от полза на национала,ама Мъри решава кой да вика.
THE G.A.M.E написа:acmilan написа:Познах,че ще извика Камбуров.Единственото,което ме изненадва е присъствието на Иванчо Иванов.Очаквах Иво Иванов да е в отбора,но нали Русия е звезда,нека се доказва все повече
Определено Иво Иванов заслужава да е в отбора..... повече от Русия и Николов !
За мен няма съмнение - двойката Иво Иванов - Данчо Милиев трябва да е с приоритет !
Разбира се.....зависи от формата им.
Но останалите двама ( Русия и Николов ) вече доказаха, че независимо в каква форма са.....играта им, е ужасяващо слаба за Национала !
MuroCSKA написа:
acmilan написа:MuroCSKA написа:
Ами аз съм убеден, че за някои.....това може да се окаже последният мач за национала !
Казваш Домо и Рангелов.....според мен, тези двамата, когато и да са играли.....са играли добре !
Можеби само в някои моменти, Рангелов имаше кол****ия.
Ето - сега ги няма двамата.....Камбура има шанс да докаже, че е по добър от тях !
Щото....ония двамата в Бундеслигата....трудно можем да кажем, че са били във форма !
Но въпреки всичко......в Националния играеха добре.....
MuroCSKA написа:Хахахаххаха. Тоя Милиев не може да си върже обувките сам, ти за национал го гласиш. Хахахахах. А голямата звезда иво Иванов? Къде и кога се доказа като играч??? Като е такава звезда, къде играе??? Много бил скъп, за това не могат да си го пзоволят бълг. грандове - смях. С два-три мача голям играч не се става. И друго - гледам тука се коментира главно Русия, а темата е за Камбуров. И защо не се коментира повиквателната за Сърмов? Той е адски слаб опорен халф според мен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта