SANSIRO7 написа:Да защитаваш Божков и да плюеш Сираков-безценно!
Класически сламен човек - прочети си в нета какво значи
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
SANSIRO7 написа:Да защитаваш Божков и да плюеш Сираков-безценно!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
sinqkrepost1914 написа:Предполагам ви прави впечатление какво влияние оказват смените, които прави Костов. Не само вчера, но и предните мачове. Навременни смени и играчите, които влизат оказват добро влияние върху играта. Нещо, което при преднишните треньори го нямаше. Там смени се правиха след 85-та минута като падахме, да позагубим малко време още.
tmanolov написа:SANSIRO7 написа:Да защитаваш Божков и да плюеш Сираков-безценно!
SANSIRO7 написа:tmanolov написа:SANSIRO7 написа:Да защитаваш Божков и да плюеш Сираков-безценно!
Много обичам да ми дават определения и да ме анализират хора, без грам идея за себе си.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
icemanbg33 написа:Извинявам се, но отношението на клуба към хората в чужбина и хората с членски карти е подигравателно.
Явно ще гледам мача от Германия пред телевизора.
П.П
Търся хора, които имат абонаментна карта и няма да присъстват. Не искам да става сълзлива история, но никога не съм бил на мач на Левски с баща ми и това е първата ми възможност. Трябват ми 5 билета и ще си доплатя допълнително ако трябва.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта