Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот boabbb » 25 авг 2023 13:03

1914.1902 написа:Как може някой да определи такова красиво изпълнение като калитарско? :oops: Сигурно е един от най-красивите голове от първите мачове в плейофите.

Левски отстрани тим, който имаше 1 загуба в 15 мача в ЕКТ, през миналата година победиха отбор, който беше 1/4-финалист в ЛК, а сега стигна до равенство срещу Айнтрахт (носител на ЛЕ 2022).

Като казваш за този гол накрая, защо не каза и че доста по-рано трябваше да вкараме гол при положението на Роналдо? :roll: И него ли щеше да определиш за калитарски гол?

Тоя бежанец оттам от 10 пъти половината няма и да уцели вратата, как да не е калитарско. Колкото до положението на оня калъф, дето обича да му викат Роналдо (ние имахме един, дето обичал да му викат Платини :lol: ) - Йововките във важни мачове са запазена марка на Левски - не напразно го дадоха Раничко в трибуните :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Grf32

Мнениеот Grf32 » 25 авг 2023 13:06

1914.1902 написа:
Grf32 написа:

Аз съм гледал мача им с Дармщат, както и срещу вас. Според теб тяхната схема на игра офанзивна ли е?
Челси не се ли спасиха от отпадане във Висшата Лига през миналия сезон?

Схемата им не е офанзивна, но не е дефанзивна, която цели да изклати някой.

Челси никога не са се борили за оцеляване през миналия сезон, не знам къде си го видял това. :lol: А сега говорим за Почетино, който ги пое през новата кампания. Ти като тръгна да правиш анализи на Айнтрахт от един мач, какво ще кажеш за стила на Почетино, той за какво точно се бори?

Напротив, точно Челси се бориха за оцеляване 4-5 кръга преди края на първенството във ВЛ. Челси в момента не съм ги гледал, защото не съм им фен.
Схемата на Айнтрахт е подчертано дефанзивна. И, да, поне в първите им мачове се опитват да "изклатят" противника.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2023 13:06

Grf32 написа:
tmanolov написа:
Grf32 написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:Цяла България говори за гола на безработния бежанец от 4-та френска дивизия!

Сетих се за Мариян Огнянов

Да, когато някой си забрави историята, тя има свойството да се повтаря, но вторият път се връща като фарс.

Това от устата на хибернирал припок (да си провериш в уики кво значи хибернирал) си е направо признание

Не знам точно какво имаш предвид? Но ще ти кажа аз какво имам предвид. На това черничкото, останало без работа за дълго време момче, да не би това да му е първият гол в кариерата? На аматьорско и на професионално ниво? Лек и ползотворен ден ти желая!

Може и да му е първия, ама го вкара за Левски с/у Айнтрахт.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 авг 2023 13:15

damyanov1963 написа:
Grf32 написа:
tmanolov написа:
Grf32 написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:Цяла България говори за гола на безработния бежанец от 4-та френска дивизия!

Сетих се за Мариян Огнянов

Да, когато някой си забрави историята, тя има свойството да се повтаря, но вторият път се връща като фарс.

Това от устата на хибернирал припок (да си провериш в уики кво значи хибернирал) си е направо признание

Не знам точно какво имаш предвид? Но ще ти кажа аз какво имам предвид. На това черничкото, останало без работа за дълго време момче, да не би това да му е първият гол в кариерата? На аматьорско и на професионално ниво? Лек и ползотворен ден ти желая!

Не му е първият - миналата година в Льо Авър има 3 гола (играл е в тяхната В група, при това почти винаги титуляр). припоците умират да си измислят глупости, които много левскари приемат наивно за верни, без да са проверили фактите
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 авг 2023 13:16

Grf32 написа:
1914.1902 написа:
Grf32 написа:

Аз съм гледал мача им с Дармщат, както и срещу вас. Според теб тяхната схема на игра офанзивна ли е?
Челси не се ли спасиха от отпадане във Висшата Лига през миналия сезон?

Схемата им не е офанзивна, но не е дефанзивна, която цели да изклати някой.

Челси никога не са се борили за оцеляване през миналия сезон, не знам къде си го видял това. :lol: А сега говорим за Почетино, който ги пое през новата кампания. Ти като тръгна да правиш анализи на Айнтрахт от един мач, какво ще кажеш за стила на Почетино, той за какво точно се бори?

Напротив, точно Челси се бориха за оцеляване 4-5 кръга преди края на първенството във ВЛ. Челси в момента не съм ги гледал, защото не съм им фен.
Схемата на Айнтрахт е подчертано дефанзивна. И, да, поне в първите им мачове се опитват да "изклатят" противника.

Положението на Роналдо стана от подчертано дефанзивната игра на Айнтрахт ли? Второто полувреме го изведоха зад защитата, но не успя да вкара, а се стигна до претенции за дузпа. Сигурно извеждането пак е било, защото са били настроени дефанзивно. Как ли се е получило, след като тимът срещу теб играе подчертано дефанзивно?

Челси имаха 1 победа в последните си 12 мача, но завършиха на 10 точки пред 18-ия. Кой би убедил с твърдението, че са се борили за оцеляване, дори с тази статистика? :lol:

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 авг 2023 13:18

boabbb написа:
1914.1902 написа:Как може някой да определи такова красиво изпълнение като калитарско? :oops: Сигурно е един от най-красивите голове от първите мачове в плейофите.

Левски отстрани тим, който имаше 1 загуба в 15 мача в ЕКТ, през миналата година победиха отбор, който беше 1/4-финалист в ЛК, а сега стигна до равенство срещу Айнтрахт (носител на ЛЕ 2022).

Като казваш за този гол накрая, защо не каза и че доста по-рано трябваше да вкараме гол при положението на Роналдо? :roll: И него ли щеше да определиш за калитарски гол?

Тоя бежанец оттам от 10 пъти половината няма и да уцели вратата, как да не е калитарско. Колкото до положението на оня калъф, дето обича да му викат Роналдо (ние имахме един, дето обичал да му викат Платини :lol: ) - Йововките във важни мачове са запазена марка на Левски - не напразно го дадоха Раничко в трибуните :lol:

Па на ваш тОяго головете срещу Базел къв беше - супер случкарски фаул и измислен удар от подобна дистанция. Кажи и Б, като си казал А :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2023 13:19

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:
Grf32 написа:
tmanolov написа:
Grf32 написа:
delqnski47 написа:Сетих се за Мариян Огнянов

Не му е първият - миналата година в Льо Авър има 3 гола (играл е в тяхната В група, при това почти винаги титуляр). припоците умират да си измислят глупости, които много левскари приемат наивно за верни, без да са проверили фактите

Какво съвпадение, и Кайзера дето вкара почти същия гол на Рейнджърс по същото време беше играл в Льо Авър :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 авг 2023 13:21

damyanov1963 написа:Какво съвпадение, и Кайзера дето вкара почти същия гол на Рейнджърс по същото време беше играл в Льо Авър :)

Извинявам се - в Льо Ман е играл, моя грешка
Непринуден написа:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 авг 2023 13:24

А голът на Айнтрахт какъв беше? Нещо гениално ли имаше в него? :roll:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2023 13:25

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:Какво съвпадение, и Кайзера дето вкара почти същия гол на Рейнджърс по същото време беше играл в Льо Авър :)

Извинявам се - в Льо Ман е играл, моя грешка

И аз се извинявам за Кайзера, сега видях в уикито, че е Монпелие, е пак е във Франция де :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”