ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Мнениеот W84me » 24 авг 2023 17:42

tmanolov написа:
W84me написа:Аз по-спокоен преди мач на Левски не съм бил никога. Не знам какво значи това.

Че сьоНгата е била качествена ;)

С израелците ударих 3 валериана и мача мина набързо ;D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 авг 2023 18:17

W84me написа:
tmanolov написа:
W84me написа:Аз по-спокоен преди мач на Левски не съм бил никога. Не знам какво значи това.

Аз използвах други средства на спиртна основа, за да предотвратя инфаркт или инсулт. Получи се.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 24 авг 2023 18:42

tmanolov написа:
wilge написа:
Sstefanov написа:
Air_Smuggler написа:.............не очаквайте да се надиграваме.............
Това каза Костов на пресконференцията.
Е да де, ама аз като проЗд редови фен, очаквам да видя точно това - как моя отбор се надиграва с противника и каквото стане - това, поне няма да сме с наведени глави !
Ако ше им прилагаме некви балкански хитрини, тип Микре, дебнене, излъгване, лягане, ставане, пинизи от селски вечеринки - не съм съгласен. Не искам Костов да им подреже крилата, като им обясни как нямаме шансове, как ние сме мишчици, мухички, врабчета, и чакаме да клъвнем нещичко и да се скриваме !
И като го слушах, съм почти сигурен, че тоя тактически ще го насере тоя мач !

Какво значи да се надиграваш с отбор, който е в пъти по силен от теб.
Левски от много, много години не е дори и средно-европейски отбор, че да излезе и да се надиграва с Айнтрахт.
Ние сме Левски, хубаво. Ама Левски от мноого години не означава нищо в Европа.

Какво надиграване? Преди години един рибар се взе на сериозно тръгна да се надиграва с грандовете в ШЛ. Отборът постигна срамните 0 (нула) точки стана за смях и на селските кучета с голова разлиса 1 – 17 и още ни се подиграват. Добре, че преди години някакви ни отнеха този "рекорд".
Ако Айнтрахт играят както срещу Дармщат може и да гризнат дръвцето. Само защо се скри слънцето? Исках да видя гордите северняци в жегата. С умна игра имаме своя шанс. Фактът, че стигнахме до тук говори, че сме отлепили от дъното, не е само късмет.

С такива "левскари", врагове не ни трябват. Все съм си мисли, че само припците кълват на нискочела пропаганда тип внука на Сталин или свинята Жаклин, но явно има и доста "левскари"....

"рекордът", неуважаеми, още тогава не беше наш, а на Спартак (Москва) с 1-18 от сезон 2002/03 в група с Валенсия, Базел и Ливърпул. После още няколко други отбора биха "рекорда" - вече не помня точно 4-5 или нещо от сорта, но важното е да има Упорки и да ревете за нещо (най-вероятно няма да си и на мача, щото аз на тия за чий да им давам 25 лева).

Това е отборът, селектиран от Мъри с 0 лева, ръководен много добре от Костов в момента, който има целия кредит (и с право) да бере плодовете от труда. Дано днес и след седмица бъде черешката на тортата.

Само Левски!

Тежък си за разговори, напомняш ми за Ицо през 90-те. Беше готин човек, но кон с капаци.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 авг 2023 18:48

Да, за международен мач, дори го имам за приятелска среща или бенефис.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 авг 2023 18:52

W84me написа:
tmanolov написа:

С израелците сигналът на хотела на морето пристигаше с 18 секунди закъснение, та от нерви пуснах бет365. Беше узасно, като ни изравниха след двата ъглови удара, но победния гол видях преди атаката.
Айде, тръгвам за рожден ден

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 авг 2023 18:58

Тия от Айнтрахт чувал само за Гьотце и Муани.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 авг 2023 19:28

Къде са немските смешки - 1000 човека пряко сили. Баси смешната агитка - това ли е страшилището, селско тимче с претенции
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 авг 2023 19:30

tmanolov написа:Къде са немските смешки - 1000 човека пряко сили. Баси смешната агитка - това ли е страшилището, селско тимче с претенции

Очаквах повече. Нашите са ги били извън терена, освен да довършим започнатото 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 авг 2023 19:43

Погледнах шествието,тези един дрон не можаха ли да наемат?
Съвсем друга перспектива дава.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 авг 2023 19:50

metodito написа:
alexdb написа:
Ами ние сме си в състояние да се бием сами. Няма да ни е за пръв път.

Имаме колектив и това много ме радва. Какво нещо е футбола? Какви единици при бай Дельо - зеро колектив, отпаднали от сервитьори, а сега има колектив, няма ДЗвезди - отстранени два отбора, като единият редовен участник в еврогрупи.

Факт. При Делчо като единици имахме най-силния на теория състав от десетилетие и нула резултат. Сега единиците като цяло са посредствени, но успяват да играят приятен футбол и най-важното да печелят.

Върни се в “Левски”