tmanolov написа:W84me написа:Аз по-спокоен преди мач на Левски не съм бил никога. Не знам какво значи това.
Че сьоНгата е била качествена
С израелците ударих 3 валериана и мача мина набързо ;D
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tmanolov написа:W84me написа:Аз по-спокоен преди мач на Левски не съм бил никога. Не знам какво значи това.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:tmanolov написа:W84me написа:Аз по-спокоен преди мач на Левски не съм бил никога. Не знам какво значи това.
tmanolov написа:wilge написа:Sstefanov написа:Air_Smuggler написа:.............не очаквайте да се надиграваме.............
Това каза Костов на пресконференцията.
Е да де, ама аз като проЗд редови фен, очаквам да видя точно това - как моя отбор се надиграва с противника и каквото стане - това, поне няма да сме с наведени глави !
Ако ше им прилагаме некви балкански хитрини, тип Микре, дебнене, излъгване, лягане, ставане, пинизи от селски вечеринки - не съм съгласен. Не искам Костов да им подреже крилата, като им обясни как нямаме шансове, как ние сме мишчици, мухички, врабчета, и чакаме да клъвнем нещичко и да се скриваме !
И като го слушах, съм почти сигурен, че тоя тактически ще го насере тоя мач !
Какво значи да се надиграваш с отбор, който е в пъти по силен от теб.
Левски от много, много години не е дори и средно-европейски отбор, че да излезе и да се надиграва с Айнтрахт.
Ние сме Левски, хубаво. Ама Левски от мноого години не означава нищо в Европа.
Какво надиграване? Преди години един рибар се взе на сериозно тръгна да се надиграва с грандовете в ШЛ. Отборът постигна срамните 0 (нула) точки стана за смях и на селските кучета с голова разлиса 1 – 17 и още ни се подиграват. Добре, че преди години някакви ни отнеха този "рекорд".
Ако Айнтрахт играят както срещу Дармщат може и да гризнат дръвцето. Само защо се скри слънцето? Исках да видя гордите северняци в жегата. С умна игра имаме своя шанс. Фактът, че стигнахме до тук говори, че сме отлепили от дъното, не е само късмет.
С такива "левскари", врагове не ни трябват. Все съм си мисли, че само припците кълват на нискочела пропаганда тип внука на Сталин или свинята Жаклин, но явно има и доста "левскари"....
"рекордът", неуважаеми, още тогава не беше наш, а на Спартак (Москва) с 1-18 от сезон 2002/03 в група с Валенсия, Базел и Ливърпул. После още няколко други отбора биха "рекорда" - вече не помня точно 4-5 или нещо от сорта, но важното е да има Упорки и да ревете за нещо (най-вероятно няма да си и на мача, щото аз на тия за чий да им давам 25 лева).
Това е отборът, селектиран от Мъри с 0 лева, ръководен много добре от Костов в момента, който има целия кредит (и с право) да бере плодовете от труда. Дано днес и след седмица бъде черешката на тортата.
Само Левски!
W84me написа:Аз по-спокоен преди мач на Левски не съм бил никога. Не знам какво значи това.
W84me написа:tmanolov написа:W84me написа:Аз по-спокоен преди мач на Левски не съм бил никога. Не знам какво значи това.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Къде са немските смешки - 1000 човека пряко сили. Баси смешната агитка - това ли е страшилището, селско тимче с претенции
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
metodito написа:alexdb написа:
Ами ние сме си в състояние да се бием сами. Няма да ни е за пръв път.
Имаме колектив и това много ме радва. Какво нещо е футбола? Какви единици при бай Дельо - зеро колектив, отпаднали от сервитьори, а сега има колектив, няма ДЗвезди - отстранени два отбора, като единият редовен участник в еврогрупи.
Потребители, разглеждащи този форум: ChelseaFUN, Google [Bot] и 11 госта