Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 24 авг 2023 10:51

realno написа:
metodito написа: А 95% от хората на стадиона са нормални, работещи привърженици.

95 % ако е запълнен само сектор "наркос", а целия стадион е празен. ;)

Аз като ходя покрай мен се озовават именно - такива - нормални хора. Онези с шапките-идиотки, суичъри "Лонсдейл" и кецки за 500 лева съвсем не са много.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 авг 2023 11:51

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
icemanbg33 написа:
LoveAndPeace написа:Айде стига глупости , нямало провокативно. Македония е българска ако не е провокативно какво е. Предполагам , че ако румънци пеят Добруджа е румънска или турци Кърджали е Турция , ние ще се усмихваме и ще ръкопляскаме.

Македония е област и част от нея е българска.

Северна Македония се казва държавата, а никой не е викал “Северна Македония е българска”.

:lol: :lol: Глобата е 40 К евро , но понеже не е с цялото име (Северна Македония) а само с половината (Македония) затова и тя глобата така половинчата.
Айде да не се правим на луди , хората не ядат доматите с колци , не са наясно какво се е скандирало.
Все едно цял сектор да скандира Маймуна , Маймуна и като ни треснат за расизъм да се оправдаем , че това е прякора на тоя който разпява и сме го поздравявали :)

Когато си умнокрасив, нивото ти достига припощината на realno и я надминава. Честно :!: "Македония е българска" беше рефрен, а не съобщение - глобата е за съобщения (разбирай транспаранти). Транспарантите бяха два, и двата с цитати на Ванчо Михайлов - последният велик българин (прочетете малко с тези умнокрасиви неща, дето ги ползвате само за Упорки от ембъсито - мога да ти дам томовете със спомените му). В нито един от тези два цитата няма нищо севернофиромско, а още по-малко, че севернофиромия е българска. А може би някой се срамува от 1903? Да, всъщност и аз се срамувам - срам ме е, че тогава не сме обявили война на Османската империя, под натиска и на Русия, и на Запада.

Народ без минало е народ без бъдеще - важи и за футболните клубове. А после някои се смеят на припоците, без да осъзнават умнокрасивити си дивотиЙ

По една или друга причина голяма група сте заседнали в миналия век и няма мърдане.
Имам своето обяснение за голяма част от тези хора , ти не се вписваш идеално , та ще го спестя.
Кой , какво , кога и защо бил казал преди 50-100-150 години :roll: Доооообре. Дерзай.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 24 авг 2023 12:01

metodito написа:
realno написа:
metodito написа: А 95% от хората на стадиона са нормални, работещи привърженици.

Аз като ходя покрай мен се озовават именно - такива - нормални хора. Онези с шапките-идиотки, суичъри "Лонсдейл" и кецки за 500 лева съвсем не са много.

А ти какво имаш против суитшърите Лонсдейл или спортните обувки за 500 лева? Всеки носи това, което харсва, и за което има пари.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 авг 2023 12:09

LoveAndPeace написа:По една или друга причина голяма група сте заседнали в миналия век и няма мърдане.
Имам своето обяснение за голяма част от тези хора , ти не се вписваш идеално , та ще го спестя.
Кой , какво , кога и защо бил казал преди 50-100-150 години :roll: Доооообре. Дерзай.

Знаем. За вас.....ай да не казвам какви, родолюбието, поддържането и запазването на историята, традициите и културата, както и биологичният пол не са модерни и са признак на изостаналост и невежество.

Бъди модерен, бъди чадо на 21 век - отиди на мача в рокля и издигни антибългарски транспарант.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 24 авг 2023 12:13

Момци, приказвайте си за политика на друго място, че ша заключат заради вас темата...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 авг 2023 12:26

metodito написа:За Бардон мисля, че тогава бяха почнали да гледат по-строго на всякакви по-мъжки влизания.

За Бсрдон конкретно, понеже бях на мача и ситуацията беше на 20 метра от мен, мога спокойно да потвърдя думите на Батков , че съдията беше Бритиш хомосекшуал. Беше свирено нарушение за така нареченото подлагане, но фактът е че футболиста на Шалке симулира, а топката реално беше спорна. Съдията даде втори жълт за това,а няколко минути по-рано имаше спъване отзад на наш футболист пред наказателното и тоя дето направи фала имаше вече жълт, но въпросния британски гей не даде нарисуван втори жълт. Съдийството тогава си беше абсолютно тенденциозно и между другото очаквам такова и довечера. Дано не съм прав, но тоя холандец няма как да не удари едно рамо на германците. Дано е само едно и да не е с червен цвят .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2023 12:58

Der Schmarotzer написа:
metodito написа:
realno написа:

А ти какво имаш против суитшърите Лонсдейл или спортните обувки за 500 лева? Всеки носи това, което харсва, и за което има пари.
Знаеш, че имам предвид нещо друго. Една по-буйна част от публиката, която много държи да е център на вниманието. И онея дето се обличат като за погребение.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 авг 2023 13:05

Eminem написа:
LoveAndPeace написа:По една или друга причина голяма група сте заседнали в миналия век и няма мърдане.

Знаем. За вас.....ай да не казвам какви, родолюбието, поддържането и запазването на историята, традициите и културата, както и биологичният пол не са модерни и са признак на изостаналост и невежество.

Бъди модерен, бъди чадо на 21 век - отиди на мача в рокля и издигни антибългарски транспарант.

Драги ми родолюбецо ......Еминем :lol: :lol:
С рокля и антибългарски транспарант няма да отида , както и ти предполагам няма да си в потури с гайтани и риза с везани шевици.
Тук идва и фундаменталната разлика - За мен е без значение дали човека на седалката до мен ще е в анцунг , носия , рокля. За теб обаче не е така.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Eminem

Мнениеот Странджата » 24 авг 2023 13:08

Да отричаш реалността затова, защото миналото е давало основание за друга, не е кой знае колко плодотворно. В историята няма "ако беше .. щеше ... ", но изглежда не се е граматикализирало това иреално в езика ни. В други езици го няма ...

Върни се в “Левски”