Мъри вика Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

xWarden
Контакти:

Re: Мъри вика Мартин Камбуров

Мнениеот xWarden » 22 фев 2010 13:51

Крайно време беше да го викне. Самият Камбуров искаше да го викнат след като стана голмайстор на А група и се надявам, че ще се раздава ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 фев 2010 13:53

bojkyy написа:Мартин Петров е резерва в Сити ма за националния са раздава на 100%, същата работа може и да е при Камбуров само разликата е, че е титуляр в клубния си отбор

Точно това ми е мисълта......няма значени в каква форма е !
Щом излезе на терена.....да играе като хората !
Щото за мен сега.....всякакви оправдания на самият играч ( а и на фенове ) .......че видите ли - той бил в слаба форма.....ще са смешни !
Стоилов му дава шанс.....и вече от самият Камбуров зависи дали ще се възползва.
Ама бил в слаба форма....не бил закусил.....не е чукал предишната вечер...... :lol:
Без такива !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 фев 2010 13:55

PFC Litex написа:Иван Иванов щом Андоне не го освободи или да го постави в трансферна листа, то значи е видял в него потенциал.
Момчето не е лош защитник и оправят ли му поведението го очаква много добро бъдеще.

Честно казано моето мнение е по-различно относно качествата му,но както и да е.Много беше преекспониран от медиите и,съвсем естествено,не можа да оправдае очакванията.А Андоне не го постави в трансферната листа,защото няма кой да го купи в момента,плюс това щеше да остане без варианти за партньор на Игор Митрески в защита.Но това все пак са си проблеми на един клубен отбор,тук обсъждаме националния.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 фев 2010 13:56

THE G.A.M.E.аз съм един от противниците на Мъри,не съм го крил никога.Обаче да ми казваш да не обвинявам Мъри за играчите,нямаш право.Кой ги вика?Мъри.Кой носи отговорност за играта им?Мъри.Тогава?Теб ли да обвинявам,за играта на националния? :lol: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 22 фев 2010 14:00

venelin_valchev написа:Мартин Камбуров - мисля 4е на "странния" ни селекционер това е едно от малкото му РАЗУМНИ решения.

:mrgreen:

Хе-хе ... ! Знаех, че на Моуриньо му викат "Специалния", ама не знаех, че на нашия му викат "Странния" ... :lol: ;)
Иначе за повикването на Мартин Камбуров мога да кажа само : "Сети се Мара да се побара !"
Когато Камбуров беше във върхова форма и нижеше гол след гол, нямаше кой да го повика поне като резерва на Бербатов ... Сега ми се струва късничко, ама дано не съм прав !
Изображение

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 фев 2010 14:07

garfild8 написа:THE G.A.M.E.аз съм един от противниците на Мъри,не съм го крил никога.Обаче да ми казваш да не обвинявам Мъри за играчите,нямаш право.Кой ги вика?Мъри.Кой носи отговорност за играта им?Мъри.Тогава?Теб ли да обвинявам,за играта на националния? :lol: :lol:

Ама не пич......щото ти и още няколко човека тук.....цяла година му натяквахте на Мъри да викне Камбура !
А сега викате......що го викнал ?
Сега искаш да ми кажеш.....че Стоилов ще е виновен за "евентуално" слабата му игра ?
Както казах ( написах ) ....малко по нагоре - без такива ! .... ;)
Викнал го е.....нека да играе !
Това междудругото......се отнася и до останалите.....за Иван Иванов най вече !
Ако се представят слабо.....това искам да кажа:
Да не обвинявате Стоилов.....ако случайно не ги викне пак.....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 22 фев 2010 14:12

Освен Камбуров в списъка с футболисти от българския шампионат попадат още Веско Минев, Йордан Милиев, Иван Иванов, Пламен Николов, Георги Сърмов, Иван Стоянов и Ивелин Попов.

Авторът ме е заблудил.В статията си пише,че Й.Милиев е извикан,което е добре.
България !!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 фев 2010 14:13

THE G.A.M.E написа:
garfild8 написа:THE G.A.M.E.аз съм един от противниците на Мъри,не съм го крил никога.Обаче да ми казваш да не обвинявам Мъри за играчите,нямаш право.Кой ги вика?Мъри.Кой носи отговорност за играта им?Мъри.Тогава?Теб ли да обвинявам,за играта на националния? :lol: :lol:

Ама не пич......щото ти и още няколко човека тук.....цяла година му натяквахте на Мъри да викне Камбура !
А сега викате......що го викнал ?
Сега искаш да ми кажеш.....че Стоилов ще е виновен за "евентуално" слабата му игра ?
Както казах ( написах ) ....малко по нагоре - без такива ! .... ;)
Викнал го е.....нека да играе !
Това междудругото......се отнася и до останалите.....за Иван Иванов най вече !
Ако се представят слабо.....това искам да кажа:
Да не обвинявате Стоилов.....ако случайно не ги викне пак.....

Пич,Мъри каквото и да направи,знаеш,че винаги ще бъде оплюван,а понякога и основателно критикуван.Между двете неща има много сериозна разлика.Не всеки обаче може да направи тази разлика.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 фев 2010 14:17

Прав си THE G.A.M.E.Просто исках да кажа за Камбуров,това не е момента предвид формата му.Дано да успее,защото има място в отбора,но ако не се представи добре,Мъри сигурно ще го зачеркне.Няма да го вика после,защото цяла година когато Камбуров бележеше и вършееше в А група,нямаше кой да го викне.Защото тогава имаше едни любимци на Мъри,Домо и Рангелов,а за Камбура нямаше място.А за Иван Иванов и Пламен Николов,колко още трябва да ги вика,след като не стават за тази работа.Не съм уверен,че могат да са от полза на национала,ама Мъри решава кой да вика.
Само Черно море.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 22 фев 2010 14:29

Спокойно, ще го остави в София.

Върни се в “Национален отбор”