Няма кой друг...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Martinez1948 написа:Отдавна не съм писал тук, пък и събитията в Украйна не съм следил.
Нашите Асвабадители , асвабадиха ли Украйна от монархофашистката-западноколективна империя на злото или се мъчат още завалийките ?
"Скажу откровенно, военные ко мне обратились, чтобы дать возможность больше мобилизовать", — заявил Зеленский в ходе пресс-конференции.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
JimBeam написа:Има инфо, че втори негов самолет е кацнал близо до Москва.
Може да се е застраховал и да види какви ще са реакциите на Путин след "бунта". Все тази дали е мъртъв или се прави на такъв то атаката срещу него не е случайна и то на руска територия с ПВО.Трябва да е мега тъп да вярва на Путин, а той не отдавна си беше казал, че не прощава особено предателствата. В днешно време няма как да се скрие подобна личност особено с такова его като неговото и ако е скрит, то по скоро ще е скрит насила и ще чука камъни някъде в Сибир и там вече наистина няма как да чуем за него. И двата варианта са грозни и за това как в Русия се справят с нещата. Надали ще има някой нормален, който да повярва, че е убит от украинците или за някакъв инцидент.
В Русия нищо не се е променило от над 100 години и така се чистят неудобните. У нас правеха същите неща, а все още има хора които им текат лигите за такава диктатура и да си дупе и гащи с подобна държава. Ненормално е.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Пак копи пейст.
Не разбира и грам руски, ама поства на руски

Drunken_Master написа:ivan56 написа:Пак копи пейст.
Не разбира и грам руски, ама поства на руски
И що трябва, да знам руски?

Martinez1948 написа:Расията страната на случайните съвпадения , всеки който се изкаже против властващата партия …. се трансферира в отвъдното.

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта