Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Soulen » 23 авг 2023 13:36

ReBorn1982 написа:
В книгата си Ваначи, бивш ръководител на парашутната бригада „Фолгорe“, казва за хомосексуалистите: „Вие не сте нормални, примирете се с това!“, като настоява, че „нормалността е хетеросексуалността“

Нищо скандално не виждам. Според теб, не е ли хетеросексуалността нормалното ??!

Много добре се разбира контекста, в който го казва. То и мангалите в голямата си част са измет, но ако отидеш в Европа и кажеш, че повечето черни са престъпници, всякаква кариера, която си имал, е свършена.

И дори примера ми не е коректен, защото едното е за нарушаване на закона, докато педалите на никой не пречат и повечето, ако не почти всички престъпелния, се иозвършват от хетеро или нормалните.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 авг 2023 14:34

Soulen написа:
ReBorn1982 написа:
В книгата си Ваначи, бивш ръководител на парашутната бригада „Фолгорe“, казва за хомосексуалистите: „Вие не сте нормални, примирете се с това!“, като настоява, че „нормалността е хетеросексуалността“

Нищо скандално не виждам. Според теб, не е ли хетеросексуалността нормалното ??!

Много добре се разбира контекста, в който го казва. То и мангалите в голямата си част са измет, но ако отидеш в Европа и кажеш, че повечето черни са престъпници, всякаква кариера, която си имал, е свършена.

И дори примера ми не е коректен, защото едното е за нарушаване на закона, докато педалите на никой не пречат и повечето, ако не почти всички престъпелния, се иозвършват от хетеро или нормалните.

В затвопа е пълно с педали, което е покадателно, че престъпленията се извършват от педали :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 авг 2023 14:44

Soulen написа: ... докато педалите на никой не пречат и повечето, ако не почти всички престъпелния, се иозвършват от хетеро или нормалните.

Не пречеха, докато си се чукаха вкъщи, вече напълниха киното, телевизията и медиите с извращенията си, паради си правят, в много държави вече има и специално законодателство за тях, вкараха ги в образованието там и т.н. ...... мнението на италианския генерал е именно отговор на цялата тая педалска истерия, на много хора им е дошло до гуша просто.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 23 авг 2023 14:55

ReBorn1982 написа:
Soulen написа: ... докато педалите на никой не пречат и повечето, ако не почти всички престъпелния, се иозвършват от хетеро или нормалните.

Не пречеха, докато си се чукаха вкъщи, вече напълниха киното, телевизията и медиите с извращенията си, паради си правят, в много държави вече има и специално законодателство за тях, вкараха ги в образованието там и т.н. ...... мнението на италианския генерал е именно отговор на цялата тая педалска истерия, на много хора им е дошло до гуша просто.

Хайде помисли пак кой ги напълни. Мога да ти изредя политици, лидери на фондации, шефове в Холивуд и всички те са хетеро, а на 90 процента, ако не и 100, са бели мъже. Познаваш ли влиятелен негърски род?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 авг 2023 16:08

Осрахте и тая тема с педали, либерали, НПО-та и всякакви други глупости, които никой освен трима човека тук, не го интересува.
Направете си тема и си пишете глупостите там.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 23 авг 2023 16:10

ivan56 написа:Осрахте и тая тема с педали, либерали, НПО-та и всякакви други глупости, които никой освен трима човека тук, не го интересува.

Няма го адаша Мидълсбро да пуска по едни цици в тая тема. Според мен трябва да се трият политически коментари тук и толкова.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2023 16:11

Soulen написа:
ivan56 написа:Осрахте и тая тема с педали, либерали, НПО-та и всякакви други глупости, които никой освен трима човека тук, не го интересува.

Няма го адаша Мидълсбро да пуска по едни цици в тая тема. Според мен трябва да се трият политически коментари тук и толкова.

Трябва, ама няма кой.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 23 авг 2023 16:28

Ако Пацето спре да пише, май ще настане тотална анархия. Нали не можело и нови модове да се правят, защото админа е заебал форума.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 авг 2023 16:33

Аз винаги съм се чудел, как можеш да четеш и търсиш такива новини за педали, либерали и тем подобни дивотии.
Трябва да си като оня идиот Карбовски, който обича да се "храни" с л@ната на хората и да се рови в тях.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2023 16:35

Soulen написа:Ако Пацето спре да пише, май ще настане тотална анархия. Нали не можело и нови модове да се правят, защото админа е заебал форума.

Мда, като цяло само аз и той май сме активни, а аз нямам права извън Челси и Левски за триене. Форумчето отдавна е на самотек, а и надали някой вече ще му обърне внимание.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”