Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот nghcvth » 22 авг 2023 21:52

Drunken_Master написа:Мисля, че пиша на български? Самата теория, който филма развива, че СССР е против нас след септември 1944-та, а Великобритания и САЩ са с нас и ни подкрепят е теория на дебили...

Как да не са с нас САЩ и Ю Кей, подкрепят ни с бомбардировки над цивилни и за благодарност позволяваме да им се изгради паметник.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 авг 2023 04:10

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
JimBeam написа:Да яко си глътнал плувката и е лошо, че не го осъзнаваш и си вярваш на всичко написано особено що се касае за Америка. :lol:

Искаш ли да коментираме филма "Второто освобождение" примерно. Създателката на филма е преподавател в Американският университет и е автор на един от учебниците. : )))
Имаш ли познания по материята или?

Все го коментираш, а никога не си го гледал. Всичко в него е истина. Добре, че Сорос го поръча, за да стигне истината до повече чугуни и да ги гледаме как реват.

Евелина е консерватор, не либерал : 0 Даже симпатизираше на Дони в борбата му с Джо и Хилари :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 авг 2023 09:10

Thsmith написа:Евелина е консерватор, не либерал : 0 Даже симпатизираше на Дони в борбата му с Джо и Хилари :lol:

Тая Евелина е толкова историк, колкото аз съм тракторист. Абсолютно некомпетентна е, ама понеже НПО-тата плащат, канят я в най-различни студия само и само да говори глупости... На всичкото отгоре мяза на травестит.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 авг 2023 10:35

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Евелина е консерватор, не либерал : 0 Даже симпатизираше на Дони в борбата му с Джо и Хилари :lol:

Тая Евелина е толкова историк, колкото аз съм тракторист. Абсолютно некомпетентна е, ама понеже НПО-тата плащат, канят я в най-различни студия само и само да говори глупости... На всичкото отгоре мяза на травестит.

За тракторист се изискват умения, които не притежаваш и надали би придобил. Друго си е са каниш чистачката да прави гримаси и да се оповава на информация тип: "Всички трябва да чуят речта на Дълес".
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 авг 2023 10:48

Но и в Англия си имат други имена, които бяха взети на мушката с обвинение в „открит сексизъм“: футболната легенда Дейвид Бекъм и принц Уилям, който е и шеф на Футболната асоциация.

На активистки от феминистката група MFW не се хареса, че двамата са използвали дъщерите си Харпър (на Бекс) и Шарлот (на Уилям), за да изразят подкрепата си към националките след загубата на финала.

Организацията иска наследникът на трона и президентът на Интер Маями публично да обяснят защо в публикуваните клипове с дъщерите си не са включили нито един от синовете си.

С аргумента, че „ако английският мъжки футболен отбор беше на финал, дали тогава тези мъже биха показали само синовете си във видео съобщение, а не и дъщерите си?“

И добавят: „Защото все още се смята за нежелателно и дори отвратително момчетата да имат женски модели за подражание или да подкрепят женски отбор.“/"Телеграф"

Побъркан свят, хората тотално изтрещяха. Утре ще обвиняват и в неправилна походка.
Последна промяна от Eminem на 23 авг 2023 11:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 авг 2023 10:53

Не са те проблема, а тези които им обръщат внимание. Пенка настоявала еди какво си, ами да си настоява. Кой трябва да го интересува?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 23 авг 2023 10:59

Thsmith написа:Не са те проблема, а тези които им обръщат внимание. Пенка настоявала еди какво си, ами да си настоява. Кой трябва да го интересува?

Точно, просто на всеки олигофрен му се дава трибуна да пише глупости. Никой нормален не им обръща внимание на тези.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 авг 2023 11:01

Интересен факт.
На първия манифест на БКП-то (или там квото се водило) на жълтите павета освен знамето на СССР редом до него са се развявали ... и знамената на саксонците и САЩ :lol: Лично го видях в автентичен клип в тубата.
И говорителя говори гордо за "нашите съюзници от Великобритания и САЩ" :lol: . Викам си "баси извращението". :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2023 11:22

Soulen написа:
Thsmith написа:Не са те проблема, а тези които им обръщат внимание. Пенка настоявала еди какво си, ами да си настоява. Кой трябва да го интересува?

Точно, просто на всеки олигофрен му се дава трибуна да пише глупости. Никой нормален не им обръща внимание на тези.

То даже няма нужда от специфична трибуна. Стигат 15 "социални мрежи" в които тия да си публикуват глупостите и един тъп журналист, който да си помисли че ей сега ще напише статията на живота си, която да генерира 66541534 клика. От там нататък лавината потегля и стига даже до форум Гонг, понеже много ни пука за някакви недоволни английски лелки.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 авг 2023 11:26

Гонг:
Ева Елфи е модел и инфлуенсър. Красавицата харесва и спорта, като се занимава с плуване, фитнес, билярд, а и е известна фенка на Манчестър Сити

Тия пичове дали знаят, каква всъщност е Ева Елфи? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”