ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Мнениеот alexdb » 22 авг 2023 20:39

THE G.A.M.E написа:Тези са ми малко като Киево, ама не съвсем. :? :lol: :roll:
Италианците имаха страхотен състав в онези години... Помня как продадоха един Амаури на Юве за две торби с пари. На онези цени си бе топ-траснфер ...
Имаха и още 4-5 национала на различни страни ( италианските мисля бяха 3-ма :shock: ) ... В онези години нямаше интернет и по вестници, телевизии улици и заведения се говореше, че Левски са с "късата клечка", понеже бяхме поставени, и можехме да играем с нЕкви молдовани, румънци и словаци.
Словаците май бяха вече добре познатите ни приятели от Ружумберок. :mrgreen:

Та, така... Ест. немците са си местна ( а напоследък и европейска ) сила, далеч от реномето на "Магаренцата" от Киево, които просто след онзи звезден състав, така и не направиха нищо съществено. Даже изпадаха на няколко пъти ...
Но и Айнтрахт влизат в мачовете с нас буквално от подготовката си.
С 2 официални мача, но единият с аматьори ...
Бих ги гледал днес, но кофти, че в същият час е и лондонското дерби Уест Хям - Челси.
Но ще чета с удоволствие отзиви на колегите, дето ще хвърлят едно око.

Магаренцата от Киево бяха седми ли, осми ли в първенството. Имаше някакви изпълнения с вадене на отбори. Мисля, че влязаха на мястото на Фиорентина. А ако не ме лъже паметта май и същия сезон изпаднаха във втора лига

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 22 авг 2023 21:55

Sstefanov написа:
icemanbg33 написа:Като гледам каква мъка е за домакинството, не знам за гостуването какво ще се случва. Надявам се да ги пуснат във франкфурт, деня преди мача, защото живея в ЮК и нямам познати в София, а цялото ми семейство (5 човека) чакат на мен. Фланелките са поръчани, самолетните билети също, сега остава да влезем на стадиона.

За гостуването ще е по лесно мисля. Аз от Копенхаген се вдигам другата седмица с деца, жена и бащата на жената.
Ако някой от тук ще ходи, да пише да се посъберем (нормални хора със семейства) и да пием по бирички :)

Аз съм от Франкфурт. Мисля да ходя с по-голямото хлапе… само билети да намерим.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 авг 2023 22:15

Ти не си от Франкфурт ,ти си от България!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 22 авг 2023 22:44

Kotooshu написа:Изображение

Продавача в Orange разправя, че за В са продадени за 3 минути отпуснатите онлайн билети ...
-Както ги пуснаха, на третата минута ги нямаше вече за В .

Да, затова си купих за В 2 билета в 53-та минута от OMV. Приказки от 1001 нощи :mrgreen:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 22 авг 2023 23:12

останах шокиран от коефициентите за класиране 1.04 срещу 13.0 за Левски ?????? тия какво са дали все едно Айнтрахт играят срещу Спартак Плевен, ебати :mrgreen: :mrgreen:

Трудно ми е да повярвам, че немците ще са супер мотивирани за тоя мач. Спечелиха ЛЕ, после играха в ШЛ и сега изведнъж в конференциите да играят на 100 % не върви.....според мен ще играят лежерно, може и с резерви. 13 коефициент е просто грехота да не се играе, каквото и да стане
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 22 авг 2023 23:49

vlong написа:Ти не си от Франкфурт ,ти си от България!

Семантика, но да правилно е да се каже, че живея във Франкфурт… от бая години… и се надявам да намеря билети за мача.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 авг 2023 00:01

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
Продавача в Orange разправя, че за В са продадени за 3 минути отпуснатите онлайн билети ...
-Както ги пуснаха, на третата минута ги нямаше вече за В .

Да, затова си купих за В 2 билета в 53-та минута от OMV. Приказки от 1001 нощи :mrgreen:[/quote]

Прав си и ти, да не излезе накрая близки до клуба ... саботират продажбите на билети ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 23 авг 2023 10:04

kingofpop написа:останах шокиран от коефициентите за класиране 1.04 срещу 13.0 за Левски ?????? тия какво са дали все едно Айнтрахт играят срещу Спартак Плевен, ебати :mrgreen: :mrgreen:

Трудно ми е да повярвам, че немците ще са супер мотивирани за тоя мач. Спечелиха ЛЕ, после играха в ШЛ и сега изведнъж в конференциите да играят на 100 % не върви.....според мен ще играят лежерно, може и с резерви. 13 коефициент е просто грехота да не се играе, каквото и да стане

Какъвто си карък, направо погреба отбора с тоя залог :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 авг 2023 10:59

В сектор "умрете селяни" пак има бол свободни места. :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 23 авг 2023 11:38

tmanolov написа:
tmanolov написа:Блокирахме сървърите на евентим - такова чудо не съм виждал :lol:

Тотален блокаж. Такова наистина не е било

Пробвам през 3 компа и 3 операционни системи, плюс телефина - и не ще. Добре че вчера си взех билет :lol:

А трябваше цените да са по-високи - очеизвадно е, че има интерес. Щяхме да вземем ище някой лев отгоре, дейба - аз и 100 кинта щях да дам без проблем

Евентим са скандални аматьори. Не може за подобен тип събития ей така да си оставиш сървърите на милостта на десетки хиляди. Та те си правят сами DDOS по тоя начин. Да направят една свястна билетна опашка, да има ред и да не им забиват системите. Малоумна история...

Това да те Ди-доснат клиентите..... вярно си е за историята :shock:
Do Something Different!

Върни се в “Левски”