ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00

Мнениеот vlong » 22 авг 2023 17:25

Не ми се вярва,звучи смешно,и самата цифра е смешна,няма смисъл от десетични.Не знам от меринджеите всичко е възможно
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 22 авг 2023 17:36

tmanolov написа:
vlong написа:В крайна сметка има ли някаква информация ,колко ще е билета за германците?
В Македония нашите плащаха по 40 евра,тука под 50 ще е престъпление

"собственикът" е ларж - 14.10 евромарки на калпак. Добре ли е? Наскооооо Сиракооооов :lol:
https://profis.eintracht.de/news/auswae ... fia-152390
Eintracht Frankfurt trifft in der Play-off-Runde um die Teilnahme an der UEFA Europa Conference League auf das bulgarische Team von PFC Levski Sofia. Das Spiel findet am Donnerstag, 24. August, 19 Uhr MESZ (20 Uhr Ortszeit), im Wassil-Lewski-Nationalstadion in Sofia statt.
Bestellungen sind ab sofort möglich. Die Tickets im Gastbereich kosten 14,10 Euro.

Звучи разумно билетите за техните фенове да са приблизително колкото билетите за нашите ултраси (сектор Б). Очаквам реципрочност от тяхна страна във втория мач. Останалото би било ганьовска тарикатщина тип "сега ни е паднало да ги обръснем тия" на която аз лично съм се нагледал по родното черноморие и не е много гот

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 авг 2023 17:50

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
tmanolov написа:
vlong написа:В крайна сметка има ли някаква информация ,колко ще е билета за германците?
В Македония нашите плащаха по 40 евра,тука под 50 ще е престъпление

"собственикът" е ларж - 14.10 евромарки на калпак. Добре ли е? Наскооооо Сиракооооов :lol:
https://profis.eintracht.de/news/auswae ... fia-152390
Eintracht Frankfurt trifft in der Play-off-Runde um die Teilnahme an der UEFA Europa Conference League auf das bulgarische Team von PFC Levski Sofia. Das Spiel findet am Donnerstag, 24. August, 19 Uhr MESZ (20 Uhr Ortszeit), im Wassil-Lewski-Nationalstadion in Sofia statt.
Bestellungen sind ab sofort möglich. Die Tickets im Gastbereich kosten 14,10 Euro.

Звучи разумно билетите за техните фенове да са приблизително колкото билетите за нашите ултраси (сектор Б). Очаквам реципрочност от тяхна страна във втория мач. Останалото би било ганьовска тарикатщина тип "сега ни е паднало да ги обръснем тия" на която аз лично съм се нагледал по родното черноморие и не е много гот

Бе не е точно така, на нас кинти ни трябват

Ето и инфо за билетите (на немски) - нашите са в "лъвчето" на Г (огледално на техните на Васил Левски) - 15 евромарки

https://stores.eintracht.de/tickets/pro ... /playoffs/

и цените

Изображение

Плюс план на стадиона - техният Б е изцяло затворен за наказание от УЕФА

Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 22 авг 2023 19:10

14 евро им е бира с вурстче на някой бирен фест. С други думи - без пари. И на 30 евро щяха да се радват. Обаче е възможно да има и някаква договореност за еднакви цени за гостуващи фенове.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 авг 2023 19:10

tmanolov написа:Блокирахме сървърите на евентим - такова чудо не съм виждал :lol:

Преди години гостувахме някъде в Скандинавия , беше ми първото плащане за онлайн стрийм.
На 3та-5та минута им падна сървара на тия и връщаха пари с извинение от клуба и уточнение , че досега никога не са имали толкова заявки :lol:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 авг 2023 19:18

Как така хем мрънкахме , че северно фиромците ни прее....цакаха с цената на билетите , хем искаме да ударим гюнтеровците ?
Те са настанени в Г , значи цената трябва да е колкото Б. Просто можеше да е една идея по-скъп билета , да речем 40 лв.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 авг 2023 19:22

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:Блокирахме сървърите на евентим - такова чудо не съм виждал :lol:

Преди години гостувахме някъде в Скандинавия , беше ми първото плащане за онлайн стрийм.
На 3та-5та минута им падна сървара на тия и връщаха пари с извинение от клуба и уточнение , че досега никога не са имали толкова заявки :lol:

Феновете на Левски успяха да стреснат Калмар далеч преди реванша на стадион "Георги Аспарухов" идния четвъртък. "Сините" привърженици показаха неочакван за домакините наплив към прякото предаване на мача в сайта на шведите. Както е известно, за него се плащаше около 5 евро.

Неочаквано за Калмар обаче около 94 000 души, от които по-голямата част българи, са се възползвали от услугата. Двубоят бе предаван единствено там и всички желаещи да гледат мача трябваше да заплатят съответната сума за да получат достъп до картината.

Сървърът на сайта обаче се е оказал непосилен да поеме всички заявки и около 20-ата минута на срещата предаването пропадна и не успя да бъде възсатновено до края на мача. Поради гафа си, сайтът на Калмар публикува извинение за случилото се и обещание, че всички заплатени пари, който са на стойност около 500 000 евро ще бъдат възстановени в срок от два дни.

Аз не можах да си платя тогава ... говедата бързо-бързо ги бяха сринали 8-)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 авг 2023 19:28

LoveAndPeace написа:Как така хем мрънкахме , че северно фиромците ни прее....цакаха с цената на билетите , хем искаме да ударим гюнтеровците ?
Те са настанени в Г , значи цената трябва да е колкото Б. Просто можеше да е една идея по-скъп билета , да речем 40 лв.

И кво им направиха на севернофиромците, като ни прецакаха? Дават ли ти, вземай - можеше огледалното лъвче на Б да го пуснат за 100 кинта и айде дойчо у лево. Не е много трудно, но както много пъти съм казвал, на Левски пари не му трябват - угаждаме си и се правим на аврупейци, баце
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 авг 2023 19:42

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Как така хем мрънкахме , че северно фиромците ни прее....цакаха с цената на билетите , хем искаме да ударим гюнтеровците ?

И кво им направиха на севернофиромците, като ни прецакаха? Дават ли ти, вземай - можеше огледалното лъвче на Б да го пуснат за 100 кинта и айде дойчо у лево. Не е много трудно, но както много пъти съм казвал, на Левски пари не му трябват - угаждаме си и се правим на аврупейци, баце

Е да сме същите педер.......амбрияжи ли ?
П.С. Не се правим , сме!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 авг 2023 20:04

Изображение

Продавача в Orange разправя, че за В са продадени за 3 минути отпуснатите онлайн билети ...
-Както ги пуснаха, на третата минута ги нямаше вече за В .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”