Пак по тъпите Диеми ще дават мача. Няма ли друга телевизия която да може да го купи? Със шиптрите бТВ успя с първия мач, ама сега май няма кой.
Обаче съм решил на тези боклуци един лев няма да им дам . Може да отида на заведение и да дам 50 лв за сметка за да гледам мача, но няма да спонсорирам некадърници мразещи Левски.
ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ЛК плейоф Левски - Айнтрахт Франкфурт 24.08.23 четвъртък 20:00
Те мразят всичко различно от Лудогорец. 

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Има билети за Г, ако някой още търси.
На касите има последни бройки за Б и Г. Дъждът малко обърка сметките, така че някой може да хване в последния момент местенце. Аз поизчаках 4 часа, хванах завиден тен и вече ми е широко около врата 

MASTER_COOL написа:Те мразят всичко различно от Лудогорец.
Не е вярно! Припок ТВ е най-гнусното пипало на октопода на мафията, опитваща да валидира Тирето с всякакви подли и мръснишки средства!
Последна промяна от TristaNNN на 22 авг 2023 16:43, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

futbolqga написа:На касите има последни бройки за Б и Г. Дъждът малко обърка сметките, така че някой може да хване в последния момент местенце. Аз поизчаках 4 часа, хванах завиден тен и вече ми е широко около врата
На касите на нацито, всъщност работеше само една каса - срам, имаше над 200 човека опашка към 13.30. Аз успях да взема през системата и за Б, и за Г. А от приятели в този форум се сдобих и за А, и за В - топ спекулант

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Въздушната шир на небето е синя и не напразно тя нас завладя…
Левскари,
От утре, 23.08, налични в продажба ще са нови артикули, посветени на „сините“ европейски вечери, както и предстоящия първи мач от плейофа на UEFA Conference League 2023/24 – срещу „Айнтрахт“ (Франкфурт).
В официалния магазин на „Герена“, както и онлайн на www.fanshop.levski.bg ще може да намерите специално създаден за срещата шал на цена от 25лв., детска фланелка на цена от 25лв., както и мъжка фланелка на цена от 30лв.
Очакваме ви!

Левскари,
От утре, 23.08, налични в продажба ще са нови артикули, посветени на „сините“ европейски вечери, както и предстоящия първи мач от плейофа на UEFA Conference League 2023/24 – срещу „Айнтрахт“ (Франкфурт).
В официалния магазин на „Герена“, както и онлайн на www.fanshop.levski.bg ще може да намерите специално създаден за срещата шал на цена от 25лв., детска фланелка на цена от 25лв., както и мъжка фланелка на цена от 30лв.
Очакваме ви!

Знаете ли, че ……?

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

В крайна сметка има ли някаква информация ,колко ще е билета за германците?
В Македония нашите плащаха по 40 евра,тука под 50 ще е престъпление
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:В крайна сметка има ли някаква информация ,колко ще е билета за германците?
"собственикът" е ларж - 14.10 евромарки на калпак. Добре ли е? Наскооооо Сиракооооов

https://profis.eintracht.de/news/auswae ... fia-152390
Eintracht Frankfurt trifft in der Play-off-Runde um die Teilnahme an der UEFA Europa Conference League auf das bulgarische Team von PFC Levski Sofia. Das Spiel findet am Donnerstag, 24. August, 19 Uhr MESZ (20 Uhr Ortszeit), im Wassil-Lewski-Nationalstadion in Sofia statt.
Bestellungen sind ab sofort möglich. Die Tickets im Gastbereich kosten 14,10 Euro.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.