[offtopic]В раздел "Политика Свят", има теми "История на България" и "История на Света", заповядай, там ще спорим/дискутираме.[/offtopic]Странджата написа:Опитах се да ти пиша на лични, но се оказа, че има някаква забрана ...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: THE G.A.M.E
- Странджата
- Контакти:
Re: THE G.A.M.E
ОК. Макар че не ми се спори, когато позициите се различават по смисъл, който всеки има право да припише. Всеки има право на това.
Re: tmanolov
Странджата написа:Един от малкото случаи, в които съм готов да се съглася с тебе. Отварям го, за да прочета нещо по-автентично, по-различно от медийно разпространяваното. За жалост разликата е единствено в царящото просторечно изразяване, съчетано с вулгаризми, расизми и сексизми, което, слава Богу, тук е по-скоро рядкост .Затова и предпочитам този форум, макар "офертата" от теми да изглежда по-бедна ...
Ти там почти не пишеше - извинявам се на Серафим, обърках го с теб веднъж, близки са ви никовете. Докато аз пишех, ма не много правоверно. Не че не мога са се върна с два телефона - единият баш модератор ми е колега, други двама ги познавам лично, но защо да стоя някъде, където съм нежелан. Та така - а ти пък що не си съгласен с мен? Спори си, не ми пречи, когато се види културна дискусия, дори да не сме на едно мнение - нали затова е форум
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
tmanolov написа:icemanbg33 написа:Някой знае ли какво е положението с форума на Левски, е.г forum.levski.com. Как изобщо се влиза там и активен ли е?
Активен е, влиза се с покани, лседва одобрение от другарски съд и после се стремиш да не казваш нищо против правата линия на някакви криви Спагети ли бяха, Макарони ли, че иначе те банват. Въобще положението там е по-зле от това да пишеш в припошкия форум тук - постоянно се търси врагът с партиен билет, а само да посмееш да кажеш нещп против умнокрасивитета, и си чаоСвобода на словото и печата, щото как беше - и преди, и сега - Левски значи свобода
П.С. Забравих да нашиша, че във форума (онзи) е пълно с припоци - ако те вълнува нещо, можеш да питаш в темата "Без цензура" - даже и скрийн шот ще ти направят. Инач еима и много изключително стабилни момчета, но управата (старата модиклатура) е тотален леш. Аз вече съм с парменентен бан там
Потвърждавам. Изключително самовлюбени в себе си хунвейбини. Имах няколко години регистрация там с никнейма от този форум, но нямам писано нито едно мнение. Въпреки това бях изгонен перманентно от форума им, без обяснения. Вероятно следят и този форум и за неправилно мнение в него, пишат разстрелни статии и в другия форум. Иначе там има наистина интелигентни и духовити момци, и четенето на постовете им често ти оправя настроението, особено ако сме се издънили на терена, както последните десетина години редовно ни се случва.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- Странджата
- Контакти:
Re: tmanolov
Ами като не съм съгласен, не съм. Това не означава, че трябва да споря, защото спорът означава, че настоявам, че съм прав. Аз аз съм прав най-често предимно за себе си. Та затова - какво да споря - казал съм, каквото мисля, ако съм мислил, че това което съм казал, си заслужава и другите да го знаят.
Ако вземем, че отстраним швабите, сигурно ще се наложи да отложим първенството...

"По искане на ПФК Левски София и на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2023/2024 , срещата от VII – ми кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК Арда Кж и ПФК Левски Сф, се отлага.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Това ще го мислим, когато му дойде времето. Сега се наслаждавам как левскарите правят рекорди за изкупени билети.
Страх ме е да не се срути тази реликва национален стадион. 

- Странджата
- Контакти:
Е тогава може и да направят нов - благодарение на тези, които са изпъдили от там 

Оф, Попето пак на Аулин тая вечер…