Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 18 авг 2023 17:07

Drunken_Master написа:Soulen-a, понеже е накарал отсрещната страна да бъде "гаврена" (по негови думи), та затова в предишните 24 часа не е спрял да я споменава... Това е и защото съм изнервен и на мен (а не на него) му треперили пръстите на клавиатурата...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Единия ми е абонат в ютюб и се регва в други форуми за да ме громи, другия не спира да ме споменава... Яката работа! Добре въздействам значи... :lol: :lol:

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2023 01:17

Добре, де, тези умни, красивите хора се застъпват за премахването на маймунда. Да бе, ама ако гледаш американско кино единствено от кината ще си кажеш, че тези за нищо не стават и произвеждат някакъв траш и нискостойностно кино. А това не е така. Просто политиката с големите дистрибуторски компании е такава, че качественото американско кино не достига до голям екран не само в България, ми никъде. То е за местна консумация. Най-малкото, от пропагнандна гледна точка - да се зарибиш за американското кино, това е тъпо. Но предвид резкият спад на глобалното IQ, знам ли... Как да е. Препоръчвам ви Nefarious. Нещо, което няма да го гледате по големите екрани. И не, няма да видите в него как цял небостъргач пада върху "Скалата".
https://www.imdb.com/title/tt14537248/

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 авг 2023 19:47

Супер странно поведение на IMDB. Препоръчва ми политически некоректни филми, като "Какво е жена" (не можах да го изгледам, честно. Стигнах до обяснението на докторката, сменяла си пола 2-3 пъти, за вагинопластиката при мъже) и Died Suddenly. Но подозирам каква е работата - Nefarious е "християнски филм". Един вид осмиване.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 20 авг 2023 20:57

Сериозно ли се мъчиш да гледаш нещо от съвременната нео марксистка помия, в която се е превърнало западното кино ??! .... има толкова хубави стари филми, пусни си някой от тях, не си губи времето с лайна.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2023 22:34

http://avetorrents.com/

Кириле, регистрирай се... Има страхотни руски сериали, не се занимавай с тия хамерикански извратени пе*ерастии... 1982 е напълно прав. В "Китът" тия извращения, които нарочно бяха вкарани във филма бяха абсолютно излишни. Спокойно можеше да се мине без това, че главният герой тича по лявата лента... Иначе филма беше 6+!

-------------
Пак си го припомних... : ))))
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 21 авг 2023 22:55

Това не е точната истина(поне за преди две три години), ако приемем Южна Корея за западно кино, имайки предвид политическите им насоки, пак има качествени продукции, които обясняват разликата между амбиция, която е родена от омраза и гняв и такава целяща защита на любим човек, но имат и качеството да смесват нещата така че омразата пак да бъде отречена, без това да нарани героите им, и това не само при корейци(японци, китайци).

Киното все още е и учебник за човешкото развитие- духовно и емоционално подобрение, стига да поставиш материала в разбираема и приемлива посока.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cil4adwnbBs[/youtube]
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 авг 2023 22:59

Южна Корея не е точно Запада, разбира се. Икономически и политически се числи към него (както и Япония), да, но културно няма нищо общо с него (и Япония). Затова и западните гнусотии от последно време нямат почва там.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2023 23:02

Къв учебник, кви пет лева? Нямам нищо против едновремешните американски филми. Особено тия за Виетнам - Full Metal Jacket, Birdy, Apocalypse Now, The Deer Hunter и т.н. Специално филмите от 80-те са им страхотни...
Сега... Говоря ти за филм, който взе "Оскар". Абсолютно излишно беше главният герой да го изкарат пе*ераст. Колкото да си оправдаят парите... Не е ли възможно един хетеросексуален мъж, да бъде с разбито сърце, че "зорлем" (както казваше баба ми) го изкараха пендел!?
Лошото е, че и у нас започна някаква такава тенденция. Във филма за Христо Ботев имаше "женствен четник" (както го определи Карбовски), това дали е случайно, според теб?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 авг 2023 23:09

Drunken_Master написа:Във филма за Христо Ботев имаше "женствен четник" (както го определи Карбовски), това дали е случайно, според теб ?

Потърси спонсорите и ще видиш, че няма нищо случайно.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 авг 2023 23:21

Ех тоя женствен четник, много дълбоко ти е бръкнал, сигурно за 20-ти път го споменаваш. Ако не беше ти, никой нямаше и да е разбрал за него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”