wolf написа:Без КДБ, Гюндоган и Марез Сити далеч не са толкова страшни
И без тях са страшни, защото тези играчи вече не с в основата на системата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
wolf написа:Без КДБ, Гюндоган и Марез Сити далеч не са толкова страшни
Pichichi написа:Намекваш че Клоп и Сити не правят грешни трансфери ли?
Идва примерно мач Челси - Сити, ти на кой в момента би разчитал да играе- Лавия или Амрабат ако беше в селекцията на Челси?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Furious_Monk написа:wolf написа:Без КДБ, Гюндоган и Марез Сити далеч не са толкова страшни
И без тях са страшни, защото тези играчи вече не с в основата на системата.
CSKA69 написа:Вълчо, то е достатъчно да вкара 50 плюс гола на Фулъм и компания, пък ти го гони да го достигнеш за титлатаЗа полуфиналите и финалите все пак има и други 10 около него
wolf написа:CSKA69 написа:Вълчо, то е достатъчно да вкара 50 плюс гола на Фулъм и компания, пък ти го гони да го достигнеш за титлатаЗа полуфиналите и финалите все пак има и други 10 около него
Това казвам, че тия около него не са толкова страшни. А той самия е безопасна игла на финалите
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
rhaegar написа:Pichichi написа:Намекваш че Клоп и Сити не правят грешни трансфери ли?
Идва примерно мач Челси - Сити, ти на кой в момента би разчитал да играе- Лавия или Амрабат ако беше в селекцията на Челси?
Не, намеквам че когато някой от тях купи играч, се почват едни хвалби какъв супер трансфер е, а когато същият играч идва в Челси настава погром.![]()
Лавия съм го гледал доста повече и на теория допълва Енцо и Кайседо идеално, така че към момента него.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:
Абе верно ли сте пръснали 900 милки за последните два джама или Пепо се бъзика с вас нещо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост