Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 18 авг 2023 22:28

Все пак е от Тема Спорт, ама знае ли се... :roll:

Лудогорец може да привлече още един играч на Левски, съобщава "Тема Спорт".

Разградчани искат десния бек Жереми Петрис и следят изкъсо ситуацията с него. 25-годишният французин е с договор до края на кампанията и отказва да го продължи.

Такова бе положението и на централния бранител Ноа Сонко Сундберг на "Герена", който бе купен от разградчани за 800 хиляди евро малко след началото на сезона.

Достигането до плейофа за групите на Лигата на конференциите срещу Айнтрахт ще вкара свежи приходи в касата на Левски. Част от тях ще отидат за подсилване на отбора. И треньорът Николай Костов ще получи не един, а двама нови играчи. Сините вече са набелязали за трансфер десен бек и флангови нападател. Очаква се развитие по привличането им в близките дни. Малко вероятно е обаче наставникът да може да разчита на нов играч още в четвъртък за Айнтрахт.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 18 авг 2023 22:29

metodito написа:
SANSIRO7 написа:Абсолютен срам е привърженик на Левски да защитава Моча и за никакъв фашизъм не иде реч, още по-малко за паметник на някакъв илюзорен Освободител.

Народ, който не познава историята си е обречен да я повтаря. В България не само е имало (и за съжаление има) фашизъм, но е имало нацистки гарнизон и германски войници.

И нямаме паметник възхваляващ фашизма, по същият начин не трябва да има паметник възхваляващ следващите сатрапи. Впрочем направили не малко във вреда на Левски.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2023 22:33

metodito написа:Народ, който не познава историята си е обречен да я повтаря. В България не само е имало (и за съжаление има) фашизъм, но е имало нацистки гарнизон и германски войници.

Да, бе, ама в България няма паметници на "славния" Франк с шмайзер в ръка!
Не е проблемът в историята, тя е такава, каквато е. Точка! Не знам що си решил, че не си я познаваме.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 авг 2023 22:43

Снощи бихме и вместо да празнуваме, някакви идентифицирайки се като фенове на Левски осъществяват нападение. Дали предварително са го подготвили, едва ли има смисъл да се разисква. Проблемът е, че нападат жени, горят палатки, крадат чанти и телефони. Може би защото не направиха никакви простотии на мача, са се почувствали задължени да покажат себе си. Същите тия правят простотиите, за които неведнъж отбора и феновете страдат. Да подкрепиш техните действия, както направи ръководството, показва ясно политическата им зависимост. И всичките приказки за някакви сдружения е някакъв алабализъм, дето имитира дейност, а резултатът е предварително ясен.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 авг 2023 22:55

Специално заради оня варненски мангал, много ми се иска след мача с Айнтрахт да минем през паметника едни 1000+ човека. С удоволствие ще помогна за демонтирането. Като фенове на Левски имаме дълг да громим комунистически отрепки :twisted:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 авг 2023 22:56

TristaNNN написа:Че е една от най-читавите позиции, такава е!
Че когато трябва да се хвали ръководството - трябва, и дано да е по-често!
Обаче мене нещо много яко ме човърка цял ден: няколко часа преди това (десетина), Мартин Табаков, доколкото знам също зъл нарко съсдруженец, но хайде да не съм сигурен на 100%, написа нещо доста интересно по темата. Ще приложа само финала:
[offtopic]...
П.С. Днес ще следя дали ръководството на Левски ще вземе отношение спрямо този казус, в който човек, който по Конституция (чл. 67. ал.1) е представител на всички българи, обижда голяма част от тях...[/offtopic]
И понеже ми е много хубаво тия дни, почвам да се размечтавам дали пък Първия няма да почне да се вслушва малко-отмалко в призивите и критиките на злите организирани. Не, не знам нищо по въпроса, просто ме човърка и си разсъждавам...
Щото, това би било една много добра стъпка в посока цялостно клубно здраве и благоденствие.
Освен, разбира се, ако Капо ди тути Тирета в момента не дърпа конците на някаква политическа уйдурма... :roll:

https://www.facebook.com/SiniaPrikazka/ ... 430933209/

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 авг 2023 22:59

metodito написа:
Kotooshu написа:
metodito написа:Лошо впечатление ми прави реакцията на ръководството. Да попитаме БХК какво ще каже.

Та това им е една от най читавите позиции не знам колко време вече на нашите!...

Защитаваш агресия и поругаване на паметници? Недей никога вече говори нещо против "наркосите". Ще е лицемерие. Не видях в позицията им осъждане на действията на тези момченца. Костадинов не е нарекъл всички привърженици на "Левски" еничари. Срам ме е, че се налага да защитавам по някакъв начин варненския глупак.

Що не четеш първо?
Аз ще цитирам само това:
Ако има прояви от криминален характер призоваваме виновните да бъдат открити и да понесат своята отговорност

Някак си не става е така наизуст, да ми четеш...., па камоли кое било лицемерие и кое не!

А аз лично говоря за позицията на клуба, не разбирам какво не разбра?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 авг 2023 23:13

Soulen написа:Специално заради оня варненски мангал, много ми се иска след мача с Айнтрахт да минем през паметника едни 1000+ човека. С удоволствие ще помогна за демонтирането. Като фенове на Левски имаме дълг да громим комунистически отрепки :twisted:

За да громиш комунистическите отрепки, първо трябва да знаеш кои са. Само малко ще ти подскажа. На Иван Кръстев баща му е бил главен редактор на "Народна младеж". На Дайнов баща му е кореспондент на "Работническо дело" първо в Москва, а после в Лондон. На Деян Кюранов баща му е кандидат-член на ЦК на БКП. Огнян Минчев е преподавател в катедра "Марксизъм, ленинизъм" в СУ. Кой е Бойкикев мисля, че на всички е ясно. Новият кандидат за кмет на София се оказа от род дето ДС са го имали за бащиния. И да не продължавам, но се оказва, че тия дето искаш да громиш, са тия дето искаш да следваш.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 18 авг 2023 23:14

TristaNNN написа:
metodito написа:Народ, който не познава историята си е обречен да я повтаря. В България не само е имало (и за съжаление има) фашизъм, но е имало нацистки гарнизон и германски войници.

Да, бе, ама в България няма паметници на "славния" Франк с шмайзер в ръка!
Не е проблемът в историята, тя е такава, каквато е. Точка! Не знам що си решил, че не си я познаваме.

Не сме на едно мнение с него, следователно “не познаваме” историята. Каквото си учил, каквото си чел, каквото си разбрал, няма значение…. “Братушките” са “освободители” и т’ва си е.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 авг 2023 23:19

SANSIRO7 написа:И нямаме паметник възхваляващ фашизма, по същият начин не трябва да има паметник възхваляващ следващите сатрапи. Впрочем направили не малко във вреда на Левски.

Точно привърженик на "Левски" ли, майна? Не е истина. Не си познаваш героите на клуба, чичо!
Изображение
Срам!
Последна промяна от metodito на 18 авг 2023 23:26, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”