Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Аз пък им разгледах форОНа и с помощта на преводача разбрах, че привържениците не очакват лесно класиране, понеже:
- Имаме Роналдо.И Цунами
- Стреляли сме добре отдалеч.
- В София не се играело лесно.
LoveAndPeace написа:Магията на Facebook и достъпа до интернет без значение от акъла![]()
![]()
Налазили страницата на Айнтрахт......бла - бла - ще ви бием - бла - бла - Ние сме Левски - бла - бла - вие сте фашисти - руската армия![]()
Остава някой ентелект да погерманчи прословутата олигофрения - Нож , жица , Сребреница![]()
Всъщност Манолов да каже , може така да е родолюбиво.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Магията на Facebook и достъпа до интернет без значение от акъла![]()
![]()
Налазили страницата на Айнтрахт......бла - бла - ще ви бием - бла - бла - Ние сме Левски - бла - бла - вие сте фашисти - руската армия![]()
Остава някой ентелект да погерманчи прословутата олигофрения - Нож , жица , Сребреница![]()
Всъщност Манолов да каже , може така да е родолюбиво.
Стандартни ебавки - за добро или лошо, нямам фейсбоклук и не мога да ги видя. Колкото до нацисти - винаги е много яко да наричаш немците така и да им напомняш за чичу - насират се на секундата. така че плакат с украински партизани (нали сега са модерни), примерно някакви власовци от края на войната или пък Трети украински фронт, дето е минал през нас (щом така се казва, значи е изконно украински), размазващи Вермахта и побиващи украинското знаме на Райхстага, в Б ще е топ и ще влезем в новините. Ся, че няма да е исторически достоверно - кво ти пука. А и няма да ни накажат
THE G.A.M.E написа:Добре, аз ли не усещам "нон-сенса", или онези на върха на Държавата, наистина са добри !??metodito написа:така ще се осветли кои са "Палмите" и по каква линия са в "Левски", koj е реалния собственик, а може и да има неща, които може би и ние по-добре да ги не знаем. За да няма ново "Левски" се взриви".![]()
![]()
"Палмите" били на Бо'ко, "София Запад', пък са бухалките на онзи от Банкя.
НалЕ, ако не бригам нещо ...![]()
Обаче, онези от С.З. нещо отправиха странни пожелания за рожденият ден на един от собствениците на "ПалмсБет", до колкото помня, май-май му пожелаха 2 метра под земята ООД.![]()
Та, УЖ 'сите са Бойкови хора, ма, нещо ...
Във връзка с разразилата се полемика в последните часове, „ПФК Левски“ заявява категорично, че не приема обидни квалификации като „еничари“ и „дегенерати“ да се използват по адрес на фенове на клуба. Ако има прояви от криминален характер призоваваме виновните да бъдат открити и да понесат своята отговорност. Да се атакуват обаче привържениците като цяло по този начин е напълно недопустимо и няма как да останем безучастни.
Kotooshu написа:Във връзка с разразилата се полемика в последните часове, „ПФК Левски“ заявява категорично, че не приема обидни квалификации като „еничари“ и „дегенерати“ да се използват по адрес на фенове на клуба. Ако има прояви от криминален характер призоваваме виновните да бъдат открити и да понесат своята отговорност. Да се атакуват обаче привържениците като цяло по този начин е напълно недопустимо и няма как да останем безучастни.
Е, няма да ни оставят да ни бъде скучно до четвъртък
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 19 госта