Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот LoveAndPeace » 18 авг 2023 11:27

MASTER_COOL написа:
LoveAndPeace написа:В момента има доста сходства във вашите и нашите проблеми.
За съжаление ситуациите и в двата лагера изглеждат патови.

Напротив ! На светлинни години пред нас. В Левски има школа, която захранва успешно първият отбор.
Селекционната ви политика е уникална.
Ние сме пълни аматьори

Част от публиките е на мнение , че без човека Х отбора им е обречен и той не трябва да бъде пипан.
Друга част от публиките много добре вижда и разбира , че проблемите на отбора им идват именно от човека Х.
И в двата отбора няма абсолютно никаква яснота относно структурата на клуба. Кой , кой е , за какво отговаря , какви решения взема , пред кой се отчита , носи ли отговорност.
Да при нас треньора има по-голяма тежест , но и в двата лагера не е сигурно дали и до колко взема решенията си самостоятелно.
И на двете места има някаква уродлива форма на бащица-спонсорска издръжка в която границите или ги няма или са силно размити.
И двата отбора се крепят на някакви бъдеще пожелателни - Ние ще си платим задълженията. Вие ще си построите стадион.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 авг 2023 11:56

Има две големи разлики между Насо и Гришо. Едната е, че единия разбира от футбол, а другия-не. И втората е, че единия има пари, а другия-не.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 авг 2023 11:58

Не съм съгласен, Вие сега сте на гребена на вълната, а ние сме на другия полюс.Ще вземете добри пари от евротурнирите, очаквам до края на месеца да продадете Уелтон и Краев на хубава цена и да се стабилизирате финансово.При ЦСКА финансирането поне видимо е осигурено, но спортно-техническата и ръководните неща са в криза.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 авг 2023 12:06

peliforewer написа:

Не съм съгласен, Вие сега сте на гребена на вълната, а ние сме на другия полюс.Ще вземете добри пари от евротурнирите, очаквам до края на месеца да продадете Уелтон и Краев на хубава цена и да се стабилизирате финансово.При ЦСКА финансирането поне видимо е осигурено, но спортно-техническата и ръководните неща са в криза.

Тоя гребен на вълната при нас е като вашия гребен на вълната миналата година с борбата за титлата до последно.
Но проблемите са си там и си седят и чакат вълната да се разбие , при вас с дузпата на Турицов , при нас с идването на Айнтрахт.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 авг 2023 12:49

Затова ние, феновете, трябва да сме по-будни и инициативни.
Ние сме най-големия коректив на управлението на клуба,. Същото е и в държавата, но там положението е трагично.
Например, помните ли Гришата как управяваше клуба преди 3-4 години? Всяка година едно и също. Честа смяна на треньори-бушони, взимане само на свободни агенти с цел препродажба и продажба на звездите по никое време, без съобразяване с никой. Няма да забравя как преди 2-3 сезона през зимната пауза бе продаден Соу, а той бе станал много важен за отбора. И после естествено последва срив През пролетта.
Следващия сезон мисля започна протеста на Сектор Г, а и много обикновени фенове като мен.
Едва когато му запари под краката на Гришата и усети, че феновете не го щат, той малко промени политиката и това се усети миналия сезон.
Та мисълта че ние и медиите сме най-големия коректив на управлението. Ние трябва да се борим и да си изразявам мнението, а не като мишки и овце да мълчим. Най мразя кат чуя "Еми той дава парите, ние какво можем да направим",.
Не е така, можем много да направим, но ни мързи или не ни пука, или нямаме воля и енергия. За всичко е така. Най-вече за нашата държава трябва да се замислим, но защо не и за нашия любим отбор. Нищо не ни коства да изразяваме мнения и позиции. И това не е малко в днешния глобален свят, където социалните мрежи и интернет бързо разпространяват и осветяват всяка една информация.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 18 авг 2023 14:34

До момента на успешният модел беше на Божков. Собственик с пари, не разбиращ от футбол, но не й с его че разбира.
Назначен спортен директор, професионалист ( Орманджиев старши) , с визия и план. Треньор.

Работата на собствениците да се грижат за финансовото състояние на клуба и да назначават директор/и, които да се грижат за визията на клуба този клуб сега , след месец, година , 5 , 10.
Директорът представил визията си и разбиращ от футболната материя , трябва да избере треньор подходящ за този план. А Треньорът, с главно Т , да избере състезателите.

*ако някой започне с уатабалтизми тип продадена титла и тн. ще му дам и доста еквиваленти от 2015-2023та също.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 авг 2023 14:38

И за мен Божков е най-успешният ни собственик ! Страхотна организация и дисциплина на всички етажи в клуба.
Професионализъм от най-високо ниво.

Същото направи и с Левски...Ако не го бяха изгонили, Лудогорец вече щеше да е история ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2023 14:57

и аз съм на мнение, че Черепа ни беше най-добрия. Дори когато руския еврейн нааливаше безумни пари за времето си, Божков ни направи шампиони.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 авг 2023 15:03

Проблемът на ГГ е, че той за 8 години в ЦСКА не се довери на никого (е ако не броим сина му в последния сезон, но се видя какво стана). Ако си спомняте в Литекс не бе точно така. Там имаше един Трифон Попов май се казваше и отделно оня дребния Величко Дихонов и той изпълняваше някаква по-ръководна роля. А иначе СС там се справяше май по-прилично със селекцията, отколкото при нас, ако е вярно, разбира се, че той я прави основно, в което аз не вярвам.
Иначе да, Мартинес е прав за спортния директор. Дори и в най-силното и конкурентно първенство в света- Премиел лийг, не навсякъде мениджъра коли и беси за всичко. Има няколко отбора и там, които си имат спортно-технически директор, който съответно отговаря и за трансферната политика. Струва ми се, че за България предвид честата смяна на треньори това е по-удачният вариант.
Има някои треньори, кото мрънкат прекалено много и искат абсолютно всичко да зависи от тях. Не са напълно прави. Помним Стойчо Младенов и кашите, в които се бе забъркал, че взимал проценти от трансферте и т.н. Мъри Стоилов и той май много му се искаше да изземе всички функции миналия сезон в Левски. А има и някои като тоя Нестор, дето само си мълчат и не смеят да гъкнат за трансфер и нещо пред ръководството, а и това не е правилно.
Но моето мнение е, че за да върви клуб като ЦСКА трябва спортен директор и то човек, който наистина разбира много от материята и то не само футболната, но и като цяло мениджърската и управленската работа.
Не знам дали Стоян Орманджиев не е наследил нещо от баща му и как би се справил с тази работа, но предвид че не е изпълнявал такава роля и е още млад и неопитен си е рисково. Другият, който се сещам е Пламен Марков, но той преди време май беше на подобна длъжност, но като че ли пак нищо почти не зависеше от него.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 авг 2023 15:41

Не знам що се абите, всичко си продължава по старому. Ганчев си комуникира от поне 20 години с един ограничен кръг лица, които са около 30-на човека. Не подозира, че съществувате, а и да се сеща от време на време, че има некви там фенове, за него това са некви цървулковци, които не са дорасли до неговия ръст, та да му дават акъл и да им обръща внимание.

Единствено активирате Гелето Домусчиев да пише нови статии благославящи "собственика" и ГА да дава нови интервюта пак с тази цел.

Гриша Ганчев има огромно его и скромен ръст в действителност, но няма как да си дава сметка за това, така че със сигурност няма как да се промени и в резултат абсолютно никога няма да направи ЦСКА шампион. Никога няма да успее, защото има прекалено малки топки и куража му стига единствено да нарича братята от Разград с някакви епитети, явно от позицията на морален съдник, на която сам се е възкачил. Без да осъзнава, че екипа му от страшни селяци, начело със Стойкас, е бил конкурентен, когато конкуренция са му били единствено ЦСКА и левски в предфалитно състояние. И че изобщо е много далече от средноевропейски нива на мениджмънт. Всичко си го прави както си го правеше в Ловеч.

Аз лично съм вече по-скоро притеснен какво ще направи със стадиона. И не толкова дали, а по-скоро ме притеснява какво ... При все, че всичко, с което се захване, съхне. Барабар с верига от над 300 бензиностанции и куп петролни бази, която е съсипал до степен да няма персонал, освен малцина олигофрени, на които плаща ... минимални работни заплати на 6 часа (по информация споделена с охота от персонала на 2 бензиностанции).
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”