Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 18 авг 2023 11:32

helic написа:
koisa написа:През миналия сезон отбора често едва си запълваше групата за мача, а сега на скамейката имаме далеч по-голям избор.

това не го намирам за особено вярно.
В сравнение с пролетния полусезон в Левски има двама нови играча - Дарлан и Фадига (дето почти никой във форума не го брои за играч), а са ни напуснали трима - Сонко, Кръстев и Антоан Стоянов. Попов е четвъртия.
Няма какво да си крив душата, този отбор на 80% е селектиран от Стоилов.
Но няма и какво да си кривим душата - отборът ни играе по-добре и по-освободено. Аз все още не съм открил за себе си на 100% причината за тази освободеност. Ама е факт. Факт е и че треньорът идва щастлив на работа.

Извадете си писаниците от темите и сами ще видите колко често сте използвали думите "къса скамейка". Особено при онези мачове без победа. При честите контузии на играчите и наказанията. Може и да видиш в колко мачове на скамейката бяха предимно юношки.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 авг 2023 11:42

LoveAndPeace написа:Някаква идея кога ще станат ясни часовете на мачовете тук и там ?

Днес, макар да се знае часа на гостуването вече, поне според една немска телевизия:

Един от телевизионните гиганти в Германия RTL обяви официално, че ще предава на живо първото домакинството на Айнтрахт в Лигата на конференциите, което ще бъде на 31 август (четвъртък) от 21:30 часа.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 авг 2023 11:52

1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:Някаква идея кога ще станат ясни часовете на мачовете тук и там ?

Днес, макар да се знае часа на гостуването вече, поне според една немска телевизия:

Един от телевизионните гиганти в Германия RTL обяви официално, че ще предава на живо първото домакинството на Айнтрахт в Лигата на конференциите, което ще бъде на 31 август (четвъртък) от 21:30 часа.

Домакинството ни пак е от 8
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2023 11:54

Важното е, че изгонихме Прокобата и я пратихме точно там, където е най-сладко да се гледат предзнаменованията й. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 авг 2023 11:56

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 авг 2023 11:57

1914.1902 написа:

Супер , значи и Кьолн е в играта , че е най-евтиното летище в Германия.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2023 11:59

Аааа, страшен сладур е Велко, горното клипче искрено ме умили.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 авг 2023 12:01

koisa написа:
helic написа:
koisa написа:През миналия сезон отбора често едва си запълваше групата за мача, а сега на скамейката имаме далеч по-голям избор.

това не го намирам за особено вярно.
В сравнение с пролетния полусезон в Левски има двама нови играча - Дарлан и Фадига (дето почти никой във форума не го брои за играч), а са ни напуснали трима - Сонко, Кръстев и Антоан Стоянов. Попов е четвъртия.
Няма какво да си крив душата, този отбор на 80% е селектиран от Стоилов.
Но няма и какво да си кривим душата - отборът ни играе по-добре и по-освободено. Аз все още не съм открил за себе си на 100% причината за тази освободеност. Ама е факт. Факт е и че треньорът идва щастлив на работа.

Извадете си писаниците от темите и сами ще видите колко често сте използвали думите "къса скамейка". Особено при онези мачове без победа. При честите контузии на играчите и наказанията. Може и да видиш в колко мачове на скамейката бяха предимно юношки.

ок. Само казвам, че и сегашната не е особено дълга.
И въпреки всичко, онзи ден победния гол беше вкаран от голобрад ученик, който съвсем не влезе в 89тата минута на смяна

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 18 авг 2023 12:08

mikata написа:https://www.facebook.com/UltrasLevski1914/videos/2169999606678567
Такива истински моменти и да искаш не можеш да ги купиш с пари :idea:
Страшно трогателно видео :P
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 авг 2023 12:13

Кефа от победата е х5 за мен.
Наслушах се на чорбарщина, гаранция продаден мач, този - онзи и све.
На онези пък им разбили отбора, напротив и евала на Тристан, че го каза, Костов се опитва и надгражда.
За юношите, от токова храчене по тях, сега се хвалят ... та те са ни - миналото, настоящето и бъдещето!
ОГРОМНИ - Андреев, Митков, Папи, Краев и надявам се още и още .....

Само Левски и тесни стадиони!

п.п. Мача с немците е подарък за нас, много изстрадахме през годините с ... на ръба на фалита
За футболистите какво по добро за тях да ги гледат милиони по RTL .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”