drvasko98 написа:tmanolov написа:купувам си пепси на стадиона
Сега ще ни накажат за непристойно и обидно поведение
Бритален - хиля се с глас. Айде да привършвам, че първи ден след отпуск е тегаво, и да тръгвам.
Само Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
drvasko98 написа:tmanolov написа:купувам си пепси на стадиона
Сега ще ни накажат за непристойно и обидно поведение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
1palq4o1 написа:Пак да питам за линк към мача!?!
Eminem написа:1palq4o1 написа:Пак да питам за линк към мача!?!
[offtopic]Пробвай тук:
https://www.glebul.com/[/offtopic]
Aronaks написа:tmanolov написа:honda написа:Очаквам мача да бъде изключително труден .
Според мен нашето предимство е по-добрата индивидуална бързина на нашите играчи. Евреите са много по-опитни и компенсират с заставане и умение да използват заучени положения.
Също така се надявам да няма антисемитски изцепки- нашата делегация е била приета много добре в Израел и не е имала никакви проблеми. Аз самия съм бил много пъти в Израел и знам какво е отношението ,когато видят български паспорт. Една от малкото държави в света където "българин" се приема като "приятел" .
Аз моите очавкания за мача си ги казах и показах -само не знам през кашкавалчето ли ще стане работата, както миналата година с шкембьо, или нещо друго ще е. И най-искрено се надявам да греша и да съм болен мозАк - ще приема всички бъзици по темата с най-голям кеф
Не разбирам защо смяташ, че Сираков ще продаде мача? Израелците са толкова уплашени, че искат да го купят ли? Реално те са много по-опитния отбор, струващи повече от нашите, поставени на жребия....изненадата ще бъде ако ние ги отстраним. От коефициенти Сираков едва ли ще докара печалба ако легнем. Най-нормално би било да не продължим, но това не означава, че сме продали мача.
1palq4o1 написа:Пак да питам за линк към мача!?!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 292 госта