tmanolov написа:Soulen написа:
Много по-страшно е в действителност. По статистика всяка трета жена е страдала от домашно насилие. Тука няма човек, който да не познава поне една такава жена. Аз лично се сещам за няколко познати.
Абсолютно си прав, но в мен винаги се появява въпросът - а защо изобщо стоят с въпросния. Да, знам, че масата мъже си мисли, че като ѝ направи 1-2 деца и я е вързал за домашна прислужница доживот (и реално така си и става де), ама? Нали уж и жените имат мозък и следва да мислят с него? Въобще ситуацията винаги има 2 страни, а протестите тип Ми туу са абсолютно олигофрения.
П.С. При девойчето от Зарата също подбна ист(е)ория - баце, не че го оневинявам онзи изрод, ма ти си наясно, че въпросният не просто е женен, ми има и малко дете, и пак се буташ???? Ма как беше - харесвам лошите момчетаааа. И после рев...
Има една част, където са малоумни. Приятелка на мой роднина дори беше казала, че и харесвало такъв, а тя понякога си го заслужавала. Такива не са за оплакване наистина.
Но голяма част от жените са харесали един образ на мъжа в началото и когато той лека полека се е разкрил какъв всъщност е, те все пак имат някаква идиотска надежда, че той ще се промени и ще спре да ги бие. След време психиката им тотално се смачква и те вярват, че са нищожества, които заслужават да бъдат бити и унижавани.
Аз ако имам дъщеря и разбера, че приятеля и я е ударил, тоя ще получи първо и последно предупреждение да изчезне завинаги от живота и. Ако наистина я е наранил или продължи да я тормози, едва ли ще проходи повече. Толкова е лесно с 1-2 обаждания на правилните хора проблема да бъде решен, дори не е нужно лично да си цапаш ръцете. Не знам как може семействата на такива жени да знаят и нищо да не правят...