Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Soulen » 17 авг 2023 09:54

tmanolov написа:
Soulen написа:

Много по-страшно е в действителност. По статистика всяка трета жена е страдала от домашно насилие. Тука няма човек, който да не познава поне една такава жена. Аз лично се сещам за няколко познати.

Абсолютно си прав, но в мен винаги се появява въпросът - а защо изобщо стоят с въпросния. Да, знам, че масата мъже си мисли, че като ѝ направи 1-2 деца и я е вързал за домашна прислужница доживот (и реално така си и става де), ама? Нали уж и жените имат мозък и следва да мислят с него? Въобще ситуацията винаги има 2 страни, а протестите тип Ми туу са абсолютно олигофрения.

П.С. При девойчето от Зарата също подбна ист(е)ория - баце, не че го оневинявам онзи изрод, ма ти си наясно, че въпросният не просто е женен, ми има и малко дете, и пак се буташ???? Ма как беше - харесвам лошите момчетаааа. И после рев...

Има една част, където са малоумни. Приятелка на мой роднина дори беше казала, че и харесвало такъв, а тя понякога си го заслужавала. Такива не са за оплакване наистина.

Но голяма част от жените са харесали един образ на мъжа в началото и когато той лека полека се е разкрил какъв всъщност е, те все пак имат някаква идиотска надежда, че той ще се промени и ще спре да ги бие. След време психиката им тотално се смачква и те вярват, че са нищожества, които заслужават да бъдат бити и унижавани.

Аз ако имам дъщеря и разбера, че приятеля и я е ударил, тоя ще получи първо и последно предупреждение да изчезне завинаги от живота и. Ако наистина я е наранил или продължи да я тормози, едва ли ще проходи повече. Толкова е лесно с 1-2 обаждания на правилните хора проблема да бъде решен, дори не е нужно лично да си цапаш ръцете. Не знам как може семействата на такива жени да знаят и нищо да не правят...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 авг 2023 10:05

Soulen написа:
tmanolov написа:
Soulen написа:

Много по-страшно е в действителност. По статистика всяка трета жена е страдала от домашно насилие. Тука няма човек, който да не познава поне една такава жена. Аз лично се сещам за няколко познати.

Абсолютно си прав, но в мен винаги се появява въпросът - а защо изобщо стоят с въпросния. Да, знам, че масата мъже си мисли, че като ѝ направи 1-2 деца и я е вързал за домашна прислужница доживот (и реално така си и става де), ама? Нали уж и жените имат мозък и следва да мислят с него? Въобще ситуацията винаги има 2 страни, а протестите тип Ми туу са абсолютно олигофрения.

П.С. При девойчето от Зарата също подбна ист(е)ория - баце, не че го оневинявам онзи изрод, ма ти си наясно, че въпросният не просто е женен, ми има и малко дете, и пак се буташ???? Ма как беше - харесвам лошите момчетаааа. И после рев...

Има една част, където са малоумни. Приятелка на мой роднина дори беше казала, че и харесвало такъв, а тя понякога си го заслужавала. Такива не са за оплакване наистина.

Но голяма част от жените са харесали един образ на мъжа в началото и когато той лека полека се е разкрил какъв всъщност е, те все пак имат някаква идиотска надежда, че той ще се промени и ще спре да ги бие. След време психиката им тотално се смачква и те вярват, че са нищожества, които заслужават да бъдат бити и унижавани.

Аз ако имам дъщеря и разбера, че приятеля и я е ударил, тоя ще получи първо и последно предупреждение да изчезне завинаги от живота и. Ако наистина я е наранил или продължи да я тормози, едва ли ще проходи повече. Толкова е лесно с 1-2 обаждания на правилните хора проблема да бъде решен, дори не е нужно лично да си цапаш ръцете. Не знам как може семействата на такива жени да знаят и нищо да не правят...

+1 и особено за последната част - аз имам 2 момичета, които са на 7 години. И на двете отсега им говоря, че няма по-непростим грях от лъжата и от това мъж да те удари. И аз, като теб, съм на мнение, че ако, бедай Боже, се случи нещо подобно с моите деца, въпросният просто ще изчезне от лицето на Земята -в България всичко е възможно, знаем се. Затова и засега спя спокойно (а и защото са малки). И децата ми са спокойни - те знаят, че тате ще ги защити, ако се наложи. Считам, че ако повечето родители имаха подобно мислене, а не само да реват жу су и, нещата у нас щяха да са радикално по-различни. Да, самоуправството е закононарушение, но понякога е единственото решение, особено с нашата правораздавателна система
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 авг 2023 10:34

tmanolov написа:
Soulen написа:
tmanolov написа:
Soulen написа:

+1 и особено за последната част - аз имам 2 момичета, които са на 7 години. И на двете отсега им говоря, че няма по-непростим грях от лъжата и от това мъж да те удари. И аз, като теб, съм на мнение, че ако, бедай Боже, се случи нещо подобно с моите деца, въпросният просто ще изчезне от лицето на Земята -в България всичко е възможно, знаем се. Затова и засега спя спокойно (а и защото са малки). И децата ми са спокойни - те знаят, че тате ще ги защити, ако се наложи. Считам, че ако повечето родители имаха подобно мислене, а не само да реват жу су и, нещата у нас щяха да са радикално по-различни. Да, самоуправството е закононарушение, но понякога е единственото решение, особено с нашата правораздавателна система

За мен при сериозни накърнени лични интереси тип наранен член на семейството, просто си длъжен да решиш сам проблема, другото не мога да го приема.

Сега, ако е нещастен случай, няма да тръгна да убивам виновника, на всеки може да се случи да се разсея и да направи беля. Аз самия си спомням като начинаещ шофьор и за пръв път в София, за малко да ударя човек на пешеходна пътека в тъмното. Направо целия изстръпнах и не можах да спя същата вечер.

Но умишлено посегателство срещу семейството е непростимо.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 авг 2023 18:02

Издрънкания да не е бил Алексей, че нещо спря да ни забавлява?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 авг 2023 18:06

Интересно е обаче колко тихо е около "Хубавото Наде" и как не се показва : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 авг 2023 18:46

Да не е била тя с него

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 авг 2023 18:56

Голям успех за българския шахмат! Симпатичната Нюргюл Салимова е на финал и ще спори за трофея световна купа на ФИДЕ. А дори още не е гросмайстор девойчето. Директно се класира и за турнира на кандидатките, където ако спечели, ще има шанс за световната титла по шахмат за жени.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 авг 2023 19:23

Ако Алексей Петров беше жив, щеше да ни каже, че не е българка.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 авг 2023 19:25

pomiqrat написа:Ако Алексей Петров беше жив, щеше да ни каже, че не е българка.

А, не знам. Нашия антрополог или е сърдит или баннат и няма кой да каже със сигурност :mrgreen:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 авг 2023 19:30

Беше възмутен, че Карлос Насар е наричан българин.

Щях да правя крака във фитнеса и видях как едно момиче (15-18) и под момиче имам предвид наистина красиво, нежно момиче клекна 10 пъти с 90, както си трябва до долу, а не като повечето мъже до средата и се отказах от краката :lol:

Върни се в “Свободна зона”