Моя кредит на доверие към това ръководство приключи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
MASTER_COOL написа:Време е ловешките селяни да се омитат от Армията.
Моя кредит на доверие към това ръководство приключи
peliforewer написа:Много лоши тези журналисти, а какви добри фенове сме, а как обичаме ЦСКА и Армията, от любов преди две години начупихме на Армията стъклата, сега счупихме вратите, нацапахме стъклата на входните врати.Оня с макетното ножче от Ст.Загора сигурно и той много обичал Дебора.
peliforewer написа:Много лоши тези журналисти, а какви добри фенове сме, а как обичаме ЦСКА и Армията, от любов преди две години начупихме на Армията стъклата, сега счупихме вратите, нацапахме стъклата на входните врати.Оня с макетното ножче от Ст.Загора сигурно и той много обичал Дебора.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
шивача написа:peliforewer написа:Много лоши тези журналисти, а какви добри фенове сме, а как обичаме ЦСКА и Армията, от любов преди две години начупихме на Армията стъклата, сега счупихме вратите, нацапахме стъклата на входните врати.Оня с макетното ножче от Ст.Загора сигурно и той много обичал Дебора.
Това с чупенето и драскането по Армията е пълна глупост. Изходът е всеки мач да се псува по 90мин срещу таралежа и да има обидни транспаранти срещу него и синът му докато не се върнат в Ловеч.
cskarcheto92 написа:шивача написа:peliforewer написа:Много лоши тези журналисти, а какви добри фенове сме, а как обичаме ЦСКА и Армията, от любов преди две години начупихме на Армията стъклата, сега счупихме вратите, нацапахме стъклата на входните врати.Оня с макетното ножче от Ст.Загора сигурно и той много обичал Дебора.
Това с чупенето и драскането по Армията е пълна глупост. Изходът е всеки мач да се псува по 90мин срещу таралежа и да има обидни транспаранти срещу него и синът му докато не се върнат в Ловеч.
После ще издържаме отбора си сами ли ? Ще се помолим на Сашо Томов или на Титаните да се завърнат или ? На бариерата не чакат богаташи , които искат да инвестират пари в ЦСКА и като цяло в българския футбол . Някои може и да се прехвърлят и към Бистрица , няма да е изненадващо .
delqnski47 написа:honda написа:delqnski47 написа:honda написа:delqnski47 написа:honda написа:Аз си мисля ,че "Да спасим Борисовата градина" и "Спаси София" е на практика едно и също( едното не е ли името под което е регистрирано в съда другото, но може и да греша
) .
Като човек ,който си плаща данъците в София за мен има значение и е проблем понеже според закона въобще не е едно и също дали е "реконструкция" или "нов строеж". Вече няколко пъти съм те съветвал да попиташ твой познат ,който знае разликата между "реконструкция" и "нов строеж" , каква е разликата между "реконструкция" и "нов строеж" . И не е ли много уместен въпрос защо очевидно едното се представя за другото. Дали е според законите?
Аз лично съм останал с впечатлението ,че много харесвате Саша Илич и неговите виждания , мога да намеря много мнения включително и твои .
Всеки един мениджър носи отговорност и за "перформанса" на подчинените си. Ако някой от моите подчинени по една или друга причина не изпълнява поставените му задачи аз нося отговорността от последствията от неговите (без)действия. В случая за НЕМ - след като Кирил Динчев не се е справял , защо НЕМ не назначил друг( примерно брат си) или сам не е поел неговите задължения? Между другото нали според вас Кирил Динчев беше много добър .
В момента се борим да върнем зелени площи на Борисовата градина
Хахаха - това ми хареса . Кога станахте собственици, че да връщате нещо ,което никога не ви е принадлежало.
Между другото като "професионалист" защо не светнеш колегите си ,каква е разликата между "строеж" и "реконструкция"- сигурен съм че знаеш. И какво смятат да правят вашите собственици?- "строеж" или "реконструкция"
Между другото все още очаквам някои да коментира какво правят в официалната делегация на ЦСКА-София сина и внука на Ахмед Доган? Ако не знаеш в официалната делегация могат да бъдат вписани служители на клуба, собственици или спонсори.
Преди време май някой ти казваше ,че любимия ти клуб е клуб на ДПС
Тея "ние" сме много хора и държавни институции и работим в екип, за да върнем зелени площи на парка. Да, има разлика между нов строеж и реконструкция и тук се прави нов строеж с цел връщане на зелени площи. Няма как да се върнат площи ако ей така се остави стадиона.
Поздравления все пак ,че признаваш ,че се прави "нов строеж" . Но не е ли малко странно ,че в комисията СОС е гласувано за "реконструкция" , председателя на СОС( активист на ГЕРБ) говори за "реконструкция" . Професионалист в материята си и знаеш за какво става дума и какво следва да се случи ,ако започнете строеж.
Не е ли малко странно ,че пред феновете се говори за нов строеж и ако се съди по презентациите очевидно става дума за нов строеж. Но във всички документи които са представили вашето ръководство става дума за реконструкция. Не е ли много странно?-
Имаш ли обяснение?- Ако нямаш мога да ти помогна![]()
Престанете с това връщане на площи - в момента в парцела на Армията са застроени 5 ПЪТИ повече площи отколкото е пределно допустимата норма на застрояване. Явно си забравил ,че ПФК ЦСКА-София не е собственик на парцела за да връща каквото и да е.
Нещо не виждам отговор на въпроса ми какво правят в официалната делегация на ЦСКА-София сина и внука на Ахмед Доган?- Май са били вписани като собственици/спонсори
Тук няма предел на застрояване, защото говорим за заварено положение. И, да, ще се върнат площи на парка. Или ще кажеш че е незаконно да се озелени парка?![]()
Какъв ти е точно проблема с реконструкцията и новия строеж? Тук говорим за допълнителни зелени площи за парка. Това е важно, концентрирай се там по добре.
Аз се чудя какво правеше адвоката на Пеевски, даренията на Пеевски и т.н. в говеждия отбор и за дълговете на КТБ на говеждия отбор споменати лично от Цветан Василев. А дали ще са "май" вписани или "август" вписани сина и внука на Ахмед Доган, не знам. По добре си гледай говеждия отбор и не споменавай ДПС, щото е нагло
шивача написа:cskarcheto92 написа:шивача написа:peliforewer написа:Много лоши тези журналисти, а какви добри фенове сме, а как обичаме ЦСКА и Армията, от любов преди две години начупихме на Армията стъклата, сега счупихме вратите, нацапахме стъклата на входните врати.Оня с макетното ножче от Ст.Загора сигурно и той много обичал Дебора.
После ще издържаме отбора си сами ли ? Ще се помолим на Сашо Томов или на Титаните да се завърнат или ? На бариерата не чакат богаташи , които искат да инвестират пари в ЦСКА и като цяло в българския футбол . Някои може и да се прехвърлят и към Бистрица , няма да е изненадващо .
А защо се полва тази опорка, че няма кой да ни издържа освен ниския? Дори сега имаме съсобственик, който дава пари. По тая логика нека оставим наполеончо докато е жив в ЦСКА?! Стига с този страх и слугуване, за ЦСКА винаги ще има хора, които да дават пари. А и при Томов поне имахме отбор и титла, а при лилипута само срам и позор.
honda написа:шивача написа:cskarcheto92 написа:шивача написа:peliforewer написа:Много лоши тези журналисти, а какви добри фенове сме, а как обичаме ЦСКА и Армията, от любов преди две години начупихме на Армията стъклата, сега счупихме вратите, нацапахме стъклата на входните врати.Оня с макетното ножче от Ст.Загора сигурно и той много обичал Дебора.
А защо се полва тази опорка, че няма кой да ни издържа освен ниския? Дори сега имаме съсобственик, който дава пари. По тая логика нека оставим наполеончо докато е жив в ЦСКА?! Стига с този страх и слугуване, за ЦСКА винаги ще има хора, които да дават пари. А и при Томов поне имахме отбор и титла, а при лилипута само срам и позор.
Проблема е,че според "не високия" преди 1 година сте му дължали 55 млн лв. Сега не са по-малко. Всичката разлика между приходи и разходи в бюджета ви е била запълвана с кредити.
Аз лично не виждам, как той може да си върне тези пари , освен да разпродаде отбора да вземе 10-на милиона евро(доста оптимистично) и да си тръгне към Ловеч или да ви фалира.
Освен ако.... той просто не е изпълнител на желанията на друг и загубите са просто в графа " кеф цена няма" .
Ако някой си мисли ,че ГГ е давал по 10-на млн лв на година лични средства, защото е голям цесекар , просто много меко казано е безкрайно наивен.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni и 24 госта