Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 15 авг 2023 14:45

Colonelcassad написа:
ivan56 написа:швеЦина, тия, фермани ако си мислиш, че някой ги чете си в дълбока грешка. Слагай ги поне в офтопик, скролвам десет минути :mrgreen:

Бай Ваньо, никой не те кара да четеш насила!

То и при теб няма смисъл от четене, защото хем не умееш да четеш с разбиране, камо ли да мислиш критично.

И на мен ми дойде до гуша от твоите изветрели и изтъркани русофобски опорки, които ги повтаряш до припадък вече година и половина, ама си мълча и скролвам!

Ти нали беше неутрален бе калъф :lol:
Кво ти прече говоренето против руската кочина.
Гледай детето да не го направят пендел в детската градина, за друго не бери грижа.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 авг 2023 14:48

THE G.A.M.E написа:
bubka написа:Не се и съмняваме. Знаем как се изхранвате там от малцинствата.
Нищо не си схванал от написаното ( "Смит" обаче го схвана ) ... :lol:

За моя радост малцинствата разбраха, че в България колкото и да е добре на "помощи", то в Германия, Австрия и Скандинавието, е 10 пъти по-добре. :mrgreen:
Към момента от около 25 хиляди мангала, в Сливен са останали половината.
Съвсем друг е въпросът, че със "спечеленото" зад граница, купуват къщи из селата и явно един ден мислят да си живеят тук.
Докато за своего брата българина, ако преди не сме били номади, то сега голяма част са. И единственото което е сигурно, че поне 50 % от българите зад граница не смятат да се връщат тук.

Инак в Сливен хомо-черньос, са от малко по-друг сорт.
Не-напразно тук липсват големи зулуми, като в Пловдив, София, Шумен, северозапада ...
Голяма роля изигра нахлуването на протестанството и отварянето на един куп протестански църкви.
Да, в най-голямото гето "Надежда", има и джамия, но повечето са християни пълнят църквите, нещо, което не може да се каже за българите, за съжаление.
А къщите дето строят тези от чужбина по-селата... Е, дай-боже всекиму.
Отново за съжаление, щото както споменах нашите с българска жилка предпочитат чужбината и да се тъпчат в 20 кв. с още 2-3ма ...
Но важното е да се селфнем от "Сохо" или "Алианц Арена" ... :? :lol:

Всичките мангали станаха набожни и пастори :mrgreen:
Има схема 100% :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 авг 2023 14:49

ivan56 написа:
Colonelcassad написа:
ivan56 написа:швеЦина, тия, фермани ако си мислиш, че някой ги чете си в дълбока грешка. Слагай ги поне в офтопик, скролвам десет минути :mrgreen:

То и при теб няма смисъл от четене, защото хем не умееш да четеш с разбиране, камо ли да мислиш критично.

И на мен ми дойде до гуша от твоите изветрели и изтъркани русофобски опорки, които ги повтаряш до припадък вече година и половина, ама си мълча и скролвам!

Гледай детето да не го направят пендел в детската градина, за друго не бери грижа.

Оня ден ми писа, че Путя трябвало да вземе половин Украйна. По неговите думи следва, че иска война и руски мир за съседите на Мордор. Ще умре от кеф и нас, ако ни бомбят някой ден. Сам си каза, че за България никога не би воювал и умрял, виж са Рашка може и да го направи.

После защо гледат с лошо око на Българите на запад. Той да беше единствен, пълно е с такива.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 авг 2023 15:04

Soulen написа:
ivan56 написа:
Colonelcassad написа:

Оня ден ми писа, че Путя трябвало да вземе половин Украйна. По неговите думи следва, че иска война и руски мир за съседите на Мордор. Ще умре от кеф и нас, ако ни бомбят някой ден. Сам си каза, че за България никога не би воювал и умрял, виж са Рашка може и да го направи.

После защо гледат с лошо око на Българите на запад. Той да беше единствен, пълно е с такива.

Всички "неутрални" калъфи са такива.
Нямат смелоста или не знам как да го нарека да кажат гласно, че са на страната на злото и агресора в тази война. Изключвам тъпаците като. .. , които явно искат руски мир и брадати мангали да ги "освобождават" от гадният Запад и САЩ.
Напълно ги разбирам украинците, които ненавиждат имащите се за руснаци в Украйна, които си искаха този руски мир и сега ги правят на кайма, имено "освободителите".
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 15 авг 2023 15:09

ivan56 написа:
Soulen написа:
ivan56 написа:
Colonelcassad написа:

Всички "неутрални" калъфи са такива.
Нямат смелоста или не знам как да го нарека да кажат гласно, че са на страната на злото и агресора в тази война. Изключвам тъпаците като. .. , които явно искат руски мир и брадати мангали да ги "освобождават" от гадният Запад и САЩ.
Напълно ги разбирам украинците, които ненавиждат имащите се за руснаци в Украйна, които си искаха този руски мир и сега ги правят на кайма, имено "освободителите".

Единствения, който не лицемерничи тук и действително си иска руски мир за всички е Ицко. Поне е откровен и си признава. Другите ги е срам и по всякакъв начин се правят на луди.

А и BRF си казва нещата, както ги мисли.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 15 авг 2023 15:12

Бай Ваньо, ако си мислиш, че като обиждаш на воля и като плещиш едни и същи кухи русофобски опорки, които са доооста далеч от реалността, ще промениш ситуацията на бойното поле и ще спреш Путин да завладее половин Украйна, кой съм аз да ти троша хатъра.

Но не очаквай всички да повтаряме тези фейкове и дезинформации до откат, в крайна сметка не всички сме с IQ под 60.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 авг 2023 15:18

Colonelcassad написа:Но не очаквай всички да повтаряме тези фейкове и дезинформации до откат, в крайна сметка не всички сме с IQ под 60.

Естествено... то на ватническите опорки се връзват един определен процент от населението, не всички.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 15 авг 2023 15:24

Thsmith написа:
Colonelcassad написа:Но не очаквай всички да повтаряме тези фейкове и дезинформации до откат, в крайна сметка не всички сме с IQ под 60.

Естествено... то на ватническите опорки се връзват един определен процент от населението, не всички.

Смити, ти с твоите розови еднорози къде пък си тръгнал да обсъждаш военни неща, за които отдавна стана ясно, че нямаш грам капацитет. На твое място отдавна щях да си мълча, за да не се излагам повече, но то и за това акъл се иска.

LMAO, сега прочетох предишните две страници и вярата на @Soulen, че само 20 000 били украинските жертви и то повечето били цивилни. Коригирам се, че IQ e пряко сили 50.

Вече ми липсва наш Бобо, той е като Айнщайн в сравнение с вас...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 авг 2023 18:04

а мен мн трудно може да ме подразни с нещо, основно ме дразнят като видя писанията на диалект и умишленото заменяне на е с и и етк : ) Нямам представа защо, но ме дразни мн. Точно заради това ме ядосват леко и твоите Х та, а не самата теза : )

Colonelcassad написа:
Thsmith написа:

Смити, ти с твоите розови еднорози къде пък си тръгнал да обсъждаш военни неща, за които отдавна стана ясно, че нямаш грам капацитет. На твое място отдавна щях да си мълча, за да не се излагам повече, но то и за това акъл се иска.
.

Брей, вече шамандурите, които както стана ясно се припознаха като хора с IQ под 60 почнаха да обясняват кой има капацитет и кой не :lol: :lol:
Интересно защо не изпълняваш собствения си съвет и не спираш да се излагаш, а то заради липсата на нещо било :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 авг 2023 18:48

ivan56 написа:
THE G.A.M.E написа:
bubka написа:Не се и съмняваме. Знаем как се изхранвате там от малцинствата.
Нищо не си схванал от написаното ( "Смит" обаче го схвана ) ... :lol:

За моя радост малцинствата разбраха, че в България колкото и да е добре на "помощи", то в Германия, Австрия и Скандинавието, е 10 пъти по-добре. :mrgreen:
Към момента от около 25 хиляди мангала, в Сливен са останали половината.
Съвсем друг е въпросът, че със "спечеленото" зад граница, купуват къщи из селата и явно един ден мислят да си живеят тук.
Докато за своего брата българина, ако преди не сме били номади, то сега голяма част са. И единственото което е сигурно, че поне 50 % от българите зад граница не смятат да се връщат тук.

Инак в Сливен хомо-черньос, са от малко по-друг сорт.
Не-напразно тук липсват големи зулуми, като в Пловдив, София, Шумен, северозапада ...
Голяма роля изигра нахлуването на протестанството и отварянето на един куп протестански църкви.
Да, в най-голямото гето "Надежда", има и джамия, но повечето са християни пълнят църквите, нещо, което не може да се каже за българите, за съжаление.
А къщите дето строят тези от чужбина по-селата... Е, дай-боже всекиму.
Отново за съжаление, щото както споменах нашите с българска жилка предпочитат чужбината и да се тъпчат в 20 кв. с още 2-3ма ...
Но важното е да се селфнем от "Сохо" или "Алианц Арена" ... :? :lol:

Всичките мангали станаха набожни и пастори :mrgreen:
Има схема 100% :lol:

Като негрите се поддават много лесно на всякакъв вид религия.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”