Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Фади, какъв е тоя ментак дето ни дадохте за 60 млнПо-добре да си жулим със Скот. Първи мач и се вижда, че сме без халфова линия. И сигурно единственият клуб, който кули контузен нападател
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
boabbb написа:Ами, те съдиите в краварския футбол казват неща от рода "holding, defence, number 33, 10 yard penalty" . Ама има ли холдинг, няма ли, пак зависи от субективния фактор ... Тоя снощи щеше да каже - "after reviewing - no punch"![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
kingofpop написа:Ако Артета не сглупи да пусне Хаверц нападател очаквам комфортна победа
MuFc1878 написа:Фади, какъв е тоя ментак дето ни дадохте за 60 млнПо-добре да си жулим със Скот. Първи мач и се вижда, че сме без халфова линия. И сигурно единственият клуб, който кули контузен нападател
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
rhaegar написа:boabbb написа:Ами, те съдиите в краварския футбол казват неща от рода "holding, defence, number 33, 10 yard penalty" . Ама има ли холдинг, няма ли, пак зависи от субективния фактор ... Тоя снощи щеше да каже - "after reviewing - no punch"![]()
![]()
Е, не зависи само от субективния фактор, но да не навлизаме в подробности извън темата.
Най-малкото трябваше да го извикат и да гледа на монитора. Щом толкова време я обсъждат вараджиите, значи има съмнения и крайното решение следваше да си е на съдията на терен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта