Висша лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (сезон 2023/2024)
Чиста дузпа си беше.
Udoji90 написа:Това на Онана в края как, по дяволите, не е дузпа?! Не стига, че Уулвс изтърваха куп положения, ами и им резнаха главата накрая. Толкова години все едни и същи безумни съдийски решения на английските некадърници...
Това ми навя спомени за доброто старо време на whisky nose, когато срещу тях се даваше дузпа само за убийство в наказателното поле, а като им трябваше гол вкъщи се играеше до гол

Леевски, оле

Вълците смазаха Юнайтед, буквално. Дори и Сити не са ги надигавали така :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
На линияUdoji90
- Контакти:
И да им бяха дали дузпата, имам чувството, че пак щяха да бият в Онана.
Ама не е причина да си затварят очите - още от първия кръг пе**растии.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- KOPScousers
- Контакти:
Онана със саблен удар от кеча и няма дузпа. Снощи Майкъл Джаксън играл волейбол срещу нас и няма дузпа. Едва първия кръг мина, а вече простотиите на английските чернодрешковци започнаха с пълна сила. 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Това е двойна дузпа. Рядко се вижда нарушение в наказателното поле едновременно срещу двама.
KOPScousers написа:Онана със саблен удар от кеча и няма дузпа. Снощи Майкъл Джаксън играл волейбол срещу нас и няма дузпа. Едва първия кръг мина, а вече простотиите на английските чернодрешковци започнаха с пълна сила.
Неслучайно никой не ги пуска тия палячовци на световни първенства
Май не видяхте, че играчът на вълците вече беше играл с топката и нямаше как да играе пак с нея. За това не я дадоха, а и вратарят винаги е с предимство в подобни ситуации. Аз поне не бих отсъдил такава дузпа още повече пък в 96 мин на мача :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Има или няма дузпа, не е интересното в случая. Аз лично съм шокиран от играта на Юнайтед. Тен Хаг отива във съвсем друга посока, от тази която очаквах, а предполагам и повечето фенове на Юнайтед. Вместо да се опита да наложи играта и стила на Аякс от неговото време там, той се опитва да направи някакъв хибрид между типично британския стил и.. Ливърпул на Клоп, ама от първите му няколко години там
Получава му се дотам, че днес на практика игра без полузащита
Гегенпресата е хубаво нещо, но какво се случва, когато е преодоляна
Доминация на противниковия отбор
Ако продължи да упорства с това да превърне Юнайтед в отбор на "преходите", трудно ще додрапа до топ4, според мен. Разочарован съм от холандеца...

kingofpop написа:Май не видяхте, че играчът на вълците вече беше играл с топката и нямаше как да играе пак с нея. За това не я дадоха, а и вратарят винаги е с предимство в подобни ситуации. Аз поне не бих отсъдил такава дузпа още повече пък в 96 мин на мача :D
Ейй извинявай. Аз имам спомени, че когато Меси прехвърли отдясно вратаря и се блъсна отляво него с нула шанс да играе с топката тук се говореха съвсем други неща относно шансовете да играе с топката и дузпите.