rhaegar написа:Tук вече не разбирам какво правим, честно. Лавия не е лош, но при положение че сме взели Андрей и Лесли това лято и сме ги оставили с първия отбор до момента, защо още 60м за Лавия да се дават? От тия трансфери с единствена цел да покажем че сме по-склонни да харчим от другите, никой не печели.
Отделно че както каза, във всеки едни преговори до момента сме издоени на макс. И всички мислят нашите директори за идиоти, защото се пазарят като цигани и накрая все пак плащат това, което им е поискано от началото, че даже и отгоре. И сътоветно всички ще се възползват от това за всеки бъдещ трансфер. Марина може да беше всякаква, но в това отношение не търпеше да се ебават с нея разни Брайтъни и Саутхямптъни.
Лесли, Андрей, Касадей, Чуквуемека - колко от тях ще намерят място в първия отбор? Ясно е вече, че от всичките трансфери по 15-20 милиона ще останат само най-добрите, от останалите ще се търси печалба.
А тези Брайтън наистина се подиграват с нас. Яд ги е сигурно, че им отмъкнахме директори и треньорски щаб. Миналото лято им надплатихме за Кукурея, за да може да запазим наш играч (Коуил). Това лято пак го играха сърдити, все едно е техен играч. Тук Ман Сити може да се даде за пример, даваха им 40 милиона за Кукурея и се отказаха. Преди време по същия начин постъпиха и с Магуайър.
При Марина го има варианта, в който се отказваме от Кайседо и взимаме някой неизвестен в последния ден от трансферния прозорец. Поне това не може да се отрече на новите собственици - че винаги гонят първата цел в списъка.
А не съм съгласен, че може да си позволяваме да харчим всяко лято. Тези са бизнесмени. Дори това лято генерирахме около 250 милиона преди да купим. Сега се говори, че ще се опитат да вземат пари от Галахър и Чалоба. Единственият ми проблем с тях е, че се опитват да бутнат и изградят всичко наново, с дългосрочна визия, но да стане всичко за 1 година, така ми изглеждат на мен действията им.