Висша лига (сезон 2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Висша лига (сезон 2023/2024)

Мнениеот Soulen » 13 авг 2023 20:22

wolf написа:
Soulen написа:
kingofpop написа:Пул имат нужда от класен дефанзивен дето да играе зад Макалистър и Собослай. Така Алексис се мъчи, а Гакпо на практика не помага с нищо

Доста ще ме е яд, ако ги изпуснем. Толкова слаб Ливърпул не знам кога ще хванем. Макар, че и ние играем с човек по-малко с Галахър.

С гредата и поне според мен чистия гол направо си ни изтървате.

Тотално надиграни сте второто полувреме. Липсва ни опит и стиковка да вземаме с лекота такива мачове.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 авг 2023 20:28

Soulen написа:
wolf написа:
Soulen написа:
kingofpop написа:Пул имат нужда от класен дефанзивен дето да играе зад Макалистър и Собослай. Така Алексис се мъчи, а Гакпо на практика не помага с нищо

Доста ще ме е яд, ако ги изпуснем. Толкова слаб Ливърпул не знам кога ще хванем. Макар, че и ние играем с човек по-малко с Галахър.

С гредата и поне според мен чистия гол направо си ни изтървате.

Тотално надиграни сте второто полувреме. Липсва ни опит и стиковка да вземаме с лекота такива мачове.

А на вас ви липсва стиковка. А това че сме с чисто нова халфова линия която играе за първи път в официален мач заедно какво да кажа? Ще видим как ще се развие сезона

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 авг 2023 20:32

Хубав мач стана. Ливърпул доминираха в началото на двете полувремена, Челси поемаше контрола в последствие. И двата отбора могат да съжаляват за изпуснатата победа, като че ли равният е най-заслуженият резултат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 13 авг 2023 20:36

Гакпо според мен няма класата да играе в Ливърпул, интересно ми е колко време ще го мъчи Клоп. Личи си, че просто не става. Бавен, тромав, неориентиран......Малко като с Хаверц е ситуацията, няма как веднага да го закотви на пейката поне известно време ще мъчи феновете :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 13 авг 2023 20:37

Не сме видяли Юнайтед как са все още, но изводът след този първи кръг е, че Сити са си абсолютен фаворит за четвърта титла, Арсенал въпреки трансферите засега не изглеждат да са надградили от миналия сезон, но и това е достатъчно да се борят за титлата, а Нюкасъл започват да качват нивото. Ливърпул и Челси изглеждат доста далеч от истината в момента, топ 4 ще е голям успех за тях. Тотнъм.. чака ги дълъг сезон.. Брайтън започват добре, но да видим дебютния сезон в евротурнирите как ще им се отрази... Останалите са леш и пълнеж :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 13 авг 2023 20:38

Тотнъм кой ги излъга с тоз треньор?
Вероятността Вили Вуцов да направи Селтик шампион на Шотландия е над 90 %- та.
Челси и Пуул трудно за топ 3.
Нико Джаксън и Стърлинг и са похарчили
торби с пари.
Ако не стане някакво чудо и много играчи от селекциите на Шефийлд Ю и Лутън не изригнат са пътници още януари.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 авг 2023 20:40

kingofpop написа:Гакпо според мен няма класата да играе в Ливърпул, интересно ми е колко време ще го мъчи Клоп. Личи си, че просто не става. Бавен, тромав, неориентиран......Малко като с Хаверц е ситуацията, няма как веднага да го закотви на пейката поне известно време ще мъчи феновете :D

Е Гакпо в тая позиция надали можеше да покаже каквото и да е.

На мен от нашите ми харесаха почти всички, може би само Густо се включи леко неадекватно, но като за дебют не мога да му се сърдя. Имаше късмет там че дадоха фаул срещу Слобослай, иначе щеше да стане лошо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 13 авг 2023 20:42

rhaegar написа:
kingofpop написа:Гакпо според мен няма класата да играе в Ливърпул, интересно ми е колко време ще го мъчи Клоп. Личи си, че просто не става. Бавен, тромав, неориентиран......Малко като с Хаверц е ситуацията, няма как веднага да го закотви на пейката поне известно време ще мъчи феновете :D

На мен от нашите ми харесаха почти всички, може би само Густо се включи леко неадекватно, но като за дебют не мога да му се сърдя. Имаше късмет там че дадоха фаул срещу Слобослай, иначе щеше да стане лошо.

Е то нападател да играе е по-зле, щото им бави атаките. Така поне с Диаз са по-остри и по-опасни напред. Общо заето е като нашия Феран Торес - най-полезен е когато не играе :D :D :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 авг 2023 21:04

kingofpop написа:
rhaegar написа:

Е то нападател да играе е по-зле, щото им бави атаките. Така поне с Диаз са по-остри и по-опасни напред. Общо заето е като нашия Феран Торес - най-полезен е когато не играе :D :D :D

Неадекватен както винаги, браво. Винаги ще намериш как да се изцепиш някъде

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 13 авг 2023 21:22

значи на теб ти харесва Гакпо и мислиш, че заслужава да е титуляр в Ливърпул ?

Върни се в “Архив”