Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Христоловият Ботев иска да домакинства на "Герена"

Мнениеот TristaNNN » 22 фев 2010 00:20

Не не не - това няма как да стане - то не е реално. Аз дори се съмнявам че ще има мач изобщо...според мен вече няма да има Ботев, а за първия кръг предвиждам няква контрола на Герена...Все си мисля че младежкия национален може да се навие... :?:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 22 фев 2010 01:15

Нека да е тука,че ми се ходи на мач.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 22 фев 2010 01:33

Мненията на последните двама "изказващи се" са грешни,както и да ги погледнеш. :lol: Няма да има такъв отбор тип "Дражевата команда".Явно ще започнем от нулата,Ботев един ден ще се върне на върха.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 22 фев 2010 04:50

Ботев в момента това са историята и феновете на отбора. Друго от Ботев не остана. Каквито и глупости да сътворят ръководните ни органи, а от тях може да се очаква всичко, надявам се че феновете на Ботев няма да допуснат отново гавра с отбора. Не бива да го допускат, независимо от цената.

Успех ви желая, от все сърце.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 22 фев 2010 07:36

Не знам какво си мислите че ще сътворят от БФС,но аз си мисля,че най-голямата гавра ще е да допуснат отново отбор като Черноморец-Бургас София да участва в първенството.Все ми се иска поне един път държавата да помогне на някой клуб,но сякаш това искане е в сферата на фантастиката.Моето мнение е че мач ще има.Просто предчуствие.Да не забравяме девиза на фк Ботев-,,Той не умира" и да го преекспонираме върху сегашния бос на отбора им ТОЙ НЕ УМИРА?Сельо наистина не умира.Този индивид е по устойчив и от хлебарка на радиация.Рано или късно ще го разкарат от клуба,но аза си мисля че няма да е точно сега.И ще ви дам един жокер-ЦСКА.Това е последния коз на селския според мен и той няма да се забави да го изиграе.Даже си мисля че вече е цакал с него и БФС са му клекнали.В противен случай трябва да спрат трансферите в ЦСКА,а това няма как да стане,май.Колко играчи освободиха от армията?И ако не картотекират сега тези които взеха,с какви играчи ще играят и кой ще го допусне?Според мен хлъзгавата риба пак ще се измъкне и мъките ще продължат.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ARSENAL(LONDON)
Контакти:

Мнениеот ARSENAL(LONDON) » 22 фев 2010 08:47

Lauta-Army написа:Да играят в Италия :lol:

:) Е това беше най-добрата идея.Браво.

Botev74
Контакти:

Мнениеот Botev74 » 22 фев 2010 11:24

Голяма "тайна" е това пристигане та чак дх-с заповядал да не се казва. Просто е- има два полета от Италия днес. 18.10ч и 22.00ч

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 22 фев 2010 13:22

сега е момента всички обичащи футбола в българия да застанат зад нас.нека фенове и ръководство на ЛЕВСКИ излезнат с декларация по този повод.защото и ЛЕВСКИ имат думата при една такава ситуация.както и всички други отбори,кам които СЕЛСКИЯ се обарне за помощ да ползва стадиона им.
СПАСЕТЕ БОТЕВ В ИМЕТО НА ФУТБОЛА И НАШИТЕ ИЗСТРАДАЛИ ФЕНОВЕ

Върни се в “Архив”