Летен трансферен прозорец 2023

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец 2023

Мнениеот Udoji90 » 13 авг 2023 12:26

Самият Романо също си има доста добри контакти в клубовете. Пък и прекопирането само по себе си не е проблем, стига да си споменаваш източниците, което той прави, и да не прекопираш калпави източници (умението ги да отсяваш също е важно качество), което той не прави.
Относно фаворизирането на Челси, и аз съм го срещал това твърдение от наши фенове (и не само), но ми звучи нелепо - в други ситуации пък сигурно изглежда, че бута нещата към Арсенал и т.н.
Относно Кайседо, това е единичен случай, който според мен не следва да наруши общата му репутация. Когато иде реч за някакъв емоционален латинос, стават и грешки. :lol: Рафиня и той беше "here we go" в Челси, ако помня правилно, ама самият играч се беше запънал за Барселона и в крайна сметка отиде там.
И Романо е човек - и той понякога греши. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 13 авг 2023 13:01

Това не го отричам, просто играе голяма роля в надуването на трансферния пазар. Да не говорим покрай монетизирането на Туитър колко поста пуска- само за Кайседо и как офертата от Челси идва сигурно е пуснал над 4, аз лично Орнстийн повече го уважавам, той си е леджит журналист, пуска си един път, като събере достатъчно информация, Романо си е инфлуенсър и има голямо влияние върху всякакви трансфери и игри на агенти.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 авг 2023 13:27

Е той разчита на информация, която получава от клубове и агенти. С Рафиня конкретно всичко беше договорено, просто в последния момент се намеси Барселона, а той явно предпочиташе там.

Изглежда че Кайседо действително предпочита Челси, но ако в крайна сметка клубовете не се разберат-естествено че ще отиде в Ливърпул. Ще видим, след тия драми как биха го приели феновете, но тези неща се забравят когато продукцията на терена е на ниво.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 авг 2023 13:31

Plovdiv_1926 написа:Да не говорим покрай монетизирането на Туитър колко поста пуска- само за Кайседо и как офертата от Челси идва сигурно е пуснал над 4.

Това действително е много дразнещо, имаше даже туит със синьо кръгче, знаме на Еквадор и пясъчен часовник, като отговор на негов собствен туит. Малко прекалено е на моменти, особено когато пуска нещо без реален ъпдейт на ситуацията. "Клубовете дискутират, играчът е съгласен" в различен словоред сигурно десет пъти в последната седмица, конкретно за този трансфер.

А и сигурно му се плаща от разни агенти и подобни да върти наратива в дадена посока, не би ме изненадало.

Изображение

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 13 авг 2023 13:42

rhaegar написа:Изглежда че Кайседо действително предпочита Челси, но ако в крайна сметка клубовете не се разберат-естествено че ще отиде в Ливърпул. Ще видим, след тия драми как биха го приели феновете, но тези неща се забравят когато продукцията на терена е на ниво.

Между предпочита и "wants only" разликата е голяма, според мен няма да има голяма драма дори да се озове в Ливърпул, в крайна сметка Челси работи над този трансфер 6 месеца по отношение на ухажване, Ливърпул се включва за няколко дни, нормално, ако е дал уговорка, да предпочита в Челси. В момента единствено Реал и Сити, както и Барса по отношение на някой латинос могат да се включат и да отвлекат някой само с една оферта в рамките на ден при интерес и от друг сериозен отбор.

Обаче тук агентът му в комбинация с Романо се опитват много да влияят на ситуацията и натискат и двата клуба в дадена посока- Ливърпул или да се оттеглят, или да дадат повече пари на агента и Кайседо, а Челси да се забързат с офертата.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 авг 2023 14:14

А иначе колко много печки накупиха Челси. Ако с такъв състав тая година докопат Лига Европа ще е успех, а топ 4 ще е мега успех. Вижте например Сити как е изчистен откъм тъмни нюанси съставът и как им се получава играта :) .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 авг 2023 14:42

Не го отричам и аз това, че Романо понякога пуска твърде много публикации, факт. Орнстийн е много по-пестелив като цяло. Но и в защита на Романо ще кажа, че понякога се принуждава да го прави, щото все има недоразбрали хора, които постоянно го питат, та трябва да повтаря, или пък някоя калпава медия от типа на Mirror излиза с нещо скалъпено и той опровергава. Давам като пример Джака в Леверкузен. Още преди края на сезона беше ясно, че се е разбрал с тях. После като отвори джамът, трябваше първо да вземем Хаверц и Райс, за да напусне Джака окончателно. Та започнаха да циркулират из разни страници мнения, че в крайна сметка Джака може и да остане в Арсенал, щото това с Байер било утихнало. Съответно се наложи пак Романо да напомни, че Джака още не е обявен от "аспирините" само защото ние не бяхме официализирали Райс, иначе и клубовете, и играчът се бяха договорили. Както се видя, после всичко си беше според очакванията.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 13 авг 2023 14:51

Plovdiv_1926 написа: В момента единствено Реал и Сити, както и Барса по отношение на някой латинос могат да се включат и да отвлекат някой само с една оферта в рамките на ден при интерес и от друг сериозен отбор.

Барса могат да отвлекат само някой свободен агент :(
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2023 07:05

Нагъзихме се яко на Брайтън. Не знам, дано си заслужава. Талантът го има но това са ужасно много пари, за играч с един силен сезон на високо ниво.

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 14 авг 2023 08:27

rhaegar написа:Нагъзихме се яко на Брайтън. Не знам, дано си заслужава. Талантът го има но това са ужасно много пари, за играч с един силен сезон на високо ниво.

Тука беше лично за Тод. Искаше да покаже кой е по-голямата акула. Чисто психологически, този трансфер ни доближава до Сити.

Сега, ако им измъкнем и Лавия да подават жалба за тормоз и домашно насилие. Искам да смажем конкуренцията с финансова мощ.

По принцип никога не играя със силни отбори в мениджъра, само на миналия играх с Нюкясъл да си направя кефа с 200 милиона за трансфери, но сега ще направя един с Челси и ще пробвам за 2 сезона да спечеля всички трофеи.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Футбол - Свят”