Берое - отборът на Стара Загора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое - отборът на Стара Загора
Абе този път дийпблу е писал информация,не се е заяждал

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Извинявай тогава,просто ме цитира така и ми беше странно защо точно моя пост..
ZARAA написа:Извинявай тогава,просто ме цитира така и ми беше странно защо точно моя пост..
Е защо се извиняваш на мен
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:ZARAA написа:Извинявай тогава,просто ме цитира така и ми беше странно защо точно моя пост..
Е защо се извиняваш на менАз какво общо имам с него,просто отбелязах,че за първи път не се е заял,а е пуснал инфо
Аз към него се обърнах
Siegfried написа:ZARAA написа:Поздравление за темата,но поне да беше да се беше заинтересувал малко от настоящия състав и ръководство..Иначе за сините фенове,знаем ви колко сте велик отбор,може да ни го спестите и в тази тема!
Заемам се
Заеми се и с пропуските !
Берое е 3 пъти Балкански клубен шампион и 1 път финалист ,резултатът от Черноморец -Берое е 0 :9 .......
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Балканските купи са 4- 1968, 1969, 1982, 1984, а дражевия Черноморец го бихме 0-8.
НАЙ-ВЕЛИКИ СМЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ
4oKuTo написа:Балканските купи са 4- 1968, 1969, 1982, 1984, а дражевия Черноморец го бихме 0-8.
много точно ,браво
няма мое,няма твое,светът е БЕРОЕ