Стадионите в София са в плачевно състояние

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Стадионите в София са в плачевно състояние

Мнениеот acmilan » 21 фев 2010 22:59

Абе ей,"македонеца",пиши на български език,а не на диалект.Не мога да проумея как може да съществуват такива ненормалници като теб и още няколко милиона българи,които са македонизирани от комунистите...Изумявате ме с всеки изминал ден.Я копирай от някой ваш сайт историята на държавата ви,интересно ми е какво пише...И като толкова много мразиш България,знаеш накъде е Скопие,нали?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Chelsea SMile

Мнениеот Chelsea SMile » 21 фев 2010 23:25

acmilan написа:Абе ей,"македонеца",пиши на български език,а не на диалект.Не мога да проумея как може да съществуват такива ненормалници като теб и още няколко милиона българи,които са македонизирани от комунистите...Изумявате ме с всеки изминал ден.Я копирай от някой ваш сайт историята на държавата ви,интересно ми е какво пише...И като толкова много мразиш България,знаеш накъде е Скопие,нали?

мом4ето не мрази българия.... живееш измислен селски свят... наи големите комунисти са малоумните бг историци агенти на дс!! наистина сте адски ама адски много прости хора!!!

пс .. историята на македония момчето е копирал вече и ти е дал линк към топ историка на българия. или си кьорав или си ненормално тъп щом не си го забелязъл! ;)
I am a blueheart, loyal and true,i'm proud to wear the white and blue, strong as a rock with standards high,i'll follow the CHELSEA til the day i die.....

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 фев 2010 23:43

Chelsea SMile написа:
acmilan написа:Абе ей,"македонеца",пиши на български език,а не на диалект.Не мога да проумея как може да съществуват такива ненормалници като теб и още няколко милиона българи,които са македонизирани от комунистите...Изумявате ме с всеки изминал ден.Я копирай от някой ваш сайт историята на държавата ви,интересно ми е какво пише...И като толкова много мразиш България,знаеш накъде е Скопие,нали?

мом4ето не мрази българия.... живееш измислен селски свят... наи големите комунисти са малоумните бг историци агенти на дс!! наистина сте адски ама адски много прости хора!!!

пс .. историята на македония момчето е копирал вече и ти е дал линк към топ историка на българия. или си кьорав или си ненормално тъп щом не си го забелязъл! ;)

Ако искаш да не се обиждаме,става ли?Ти какъв си-българин,македонец?И да ти кажа,не знам да живея в измислен селски свят.Не те съветвам да се държиш по този начин в живота,някакси не е здравословно...Аз поне имам някакво възпитание и не съм го обидил македонеца,за разлика от твоите простотии по мой адрес.Реакцията ми беше преди да прочета линковете и беше провокирана от неговите изказвания,които с нищо не показват липса на омраза към България.Що се отнася до комунизма,повярвай ми,не познавам човек,който да ненавижда комунистите повече от мен.Но както и да е,не ме познаваш,простена ти е простащината към мен,човешко е...Но да не забравяме чие дело е насилствената македонизация на българи след Втората световна война...И накрая един съвет от мен-спазвай някакво приличие,пък макар и в спортен форум,пак ти казвам,ако се държиш така и в живота не е на добре.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Chelsea SMile

Мнениеот Chelsea SMile » 22 фев 2010 01:01

ами мом4е ти му казваш ,че е ненормален а самия ти се обиждаш ,че си прост??? къде е разликата??? :shock:
I am a blueheart, loyal and true,i'm proud to wear the white and blue, strong as a rock with standards high,i'll follow the CHELSEA til the day i die.....

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 фев 2010 01:17

Chelsea SMile написа:ами мом4е ти му казваш ,че е ненормален а самия ти се обиждаш ,че си прост??? къде е разликата??? :shock:

А не смяташ ли,че е нормално след като той се чувства обиден,да ми го напише той,а не ти?Аз писах на него в първия си пост в тази тема,не на теб.И няма как да не се обиждам,понеже това твърдение е абсурдно.Виж,някакси е несериозно дори да водим комуникация,защото нито се познаваме лично,нито сме си писали в този форум.Видях ти мнението в темата за ските,където говориш за татари,абсурдистан и тем подобни,така че си ми напълно ясен.Колкото до моето поведение,повярвай ми,осъзнавам,че бях рязък към македонеца,просто той можеше по далеч по нормален начин да си изкаже позицията,без да предизвиква останалите да го атакуват.А и за какъв хикс му беше да се заяжда за стадиони и т.н.Не мразил България,живеел тук,пък ми злобее за националния ни стадион "Васил Левски" и т.н...Както и да е,всеки сам си избира как да се държи.

Потребителски аватар
Chelsea SMile

Мнениеот Chelsea SMile » 22 фев 2010 02:27

няма как да ти отговори .. защото има бан.. понеже ви каза некои неща в очите... като например , че македонците за разлика от българите строят модерен стадион и тн... за васил левски стадиона е прав абсолютно ,че е пълен шит.. както и аз съм прав за абсурдистан под темата , която писах.. така ,че извиняваи ,че се обиждаш от некви неща които томито ги казва всеки ден по гонг ... думи като боклуци.. простаци и тн.. за тея думи слагате бан . а те са съвсем нормални в ефира на гонг...

пс томито ми е любимия водещ и то4но поради тая при4ина ,4е си казва каквото мисли го уважавам безкраино!!! модераторите да цоцат паца!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 фев 2010 12:20

Chelsea SMile написа:няма как да ти отговори .. защото има бан.. понеже ви каза некои неща в очите... като например , че македонците за разлика от българите строят модерен стадион и тн... за васил левски стадиона е прав абсолютно ,че е пълен шит.. както и аз съм прав за абсурдистан под темата , която писах.. така ,че извиняваи ,че се обиждаш от некви неща които томито ги казва всеки ден по гонг ... думи като боклуци.. простаци и тн.. за тея думи слагате бан . а те са съвсем нормални в ефира на гонг...

пс томито ми е любимия водещ и то4но поради тая при4ина ,4е си казва каквото мисли го уважавам безкраино!!! модераторите да цоцат паца!

Какви "верни неща", че и - "в очите" ни е казал предният НЕосъзнат българин ?
И той ги плещеше едни.....за някви татари.... :lol:
Дори и май не можа да схване.....въпреки нагледното ми обяснение, че БЪЛГАРИТЕ СА С ПОНЕ 4-5 ВЕКА ПО СТАР НАРОД.......от въпросните татари !
А да ми сръвняваш "Градският стадион" в Скопие........с Националният "Васил Левски" ......е крайно незериозно !
Единият е 20 000 ......а другият 45 000 !
Какво не ти харесва на на Васил Левски ?
Ами това е - по скоро лекоатлетически стадион....с хубава писта....просторен е....като се има в предвид в кой период е правен......е нормално да изглежда така !

П.П.
Пиша ти всичките тия неща.....с ясното съзнание.....че си един и същи човек с оня "македонец", дето с неумелите си опити за сърказъм относно България и българите......започна тая безумна "дискусия" !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 фев 2010 20:54

Chelsea SMile написа:няма как да ти отговори .. защото има бан.. понеже ви каза некои неща в очите... като например , че македонците за разлика от българите строят модерен стадион и тн... за васил левски стадиона е прав абсолютно ,че е пълен шит.. както и аз съм прав за абсурдистан под темата , която писах.. така ,че извиняваи ,че се обиждаш от некви неща които томито ги казва всеки ден по гонг ... думи като боклуци.. простаци и тн.. за тея думи слагате бан . а те са съвсем нормални в ефира на гонг...

За избягване на бан получаваш нов- такъв...За псуване на други потребители получаваш бан по ип....
И не се прави на умен- затова съм модератор- отлично виждам, че имаш 3 никнейма и ги сменяш...
Номерата ти не вървят- бан и на триоте докато не се научиш на правила и да не обиждаш!

Върни се в “Футбол - България”