https://www.facebook.com/dani.todorov2/ ... 6771146871
Естрада сваля кила.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
https://blitz.bg/sport/lokomotiv_pd/pav ... 23641.html
Интересен анализ за това как функционират бг клубовете на управленско ниво
Интересен анализ за това как функционират бг клубовете на управленско ниво
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
peliforewer
- Контакти:
Кавалерът на „Златната топка“ Христо Стоичков гостува в Генерал Тошево за поредното представяне на своята „История“. Заедно с него беше Владимир Памуков, съавтор на бестселъра.
Издателите от „Софтпрес“ направиха всичко възможно шоуто да премине по най-добрия начин. Над 1000 книги намериха новите си притежатели. Естествено – всички с личен автограф от най-известния българин по света.
Стоичков направи и нещо невиждано досега. На централния площад в Генерал Тошево най-великият ни футболист участва в импровизирана 15-минутна пресконференция. Този път не му задаваха въпроси само журналисти, а и фенове. Камата с усмивка се забавляваше на всички дори провокативни питания. Вече като опитен тв анализатор от американския гигант TUDN за него отдавна няма неудобни въпроси.
За първи път имаше и викторина между феновете. Най-знаещите получиха артикули от неговия бранд H8S.
„Изключително съм щастлив, че можах да се видя с толкова много хора, които вече мога да нарека мои приятели – каза Стоичков. – Тези срещи са невероятно зареждащи за мен. Турнето на „Историята“ тепърва започва.“
Стоичков използва гостуването, за да се види с близки приятели в Добрич и Каварна. На финала на деня обеща: „Генерал Тошево, пак ще се видим!“.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
-
CSKA_FEN4E
- Контакти:
Смеехме се на "Левски", че не са взели нито един нов, смеехме се на "Левски", че водят подготовка в България (Правец) и играят контроли със слабаци, а ний в Австрия играем силни контроли, а се оказа подготовката кръгла нула, супер селекцията и тя е провал.
CSKA_FEN4E написа:Смеехме се на "Левски", че не са взели нито един нов, смеехме се на "Левски", че водят подготовка в България (Правец) и играят контроли със слабаци, а ний в Австрия играем силни контроли, а се оказа подготовката кръгла нула, супер селекцията и тя е провал.
На тия лагери в чужбина се харчат щури пари без постигане на позитивни резултати. Вместо да качат футболистите на по-високо в планината я на Белмекен или поне на Боровец, те ги водят на екскурзии в чужбина. После всички се чудим защо след 15 минути по-интензивно тичане нашите не могат да си кажат името, защо някакви третокласни отбори ни надбягват. Откакто нашите водят предсезонната подготовка на лагери в чужбина почти винаги са нужни няколко кръга да наваксат изоставането във физическата подготовка и в класирането.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
peliforewer написа:
Стоичков използва гостуването, за да се види с близки приятели в Добрич и Каварна. На финала на деня обеща: „Генерал Тошево, пак ще се видим!“.
Жалко, че Стоичков се отдалечи от България и свикна на хубавото. Иначе можеше именно той да поеме треньорския пост в ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
delqnski47 написа:honda написа:peliforewer написа:Въпросната госпожа е член на групата Да спасим Борисовата градина, даже има видео как обикалят с Мая Манолова из парка.Не виждам с какво е застрашена Борисовата градина, ако вместо порутения стадион се изгради едно модерно красиво съоръжение.Лично на теб проблем ли ти е как ще бъде формулирано реконструкция или строеж, нали уж нямате нищо против в София да има нов модерен стадион.Всъщност знам защо питаш, за да има за какво да се хванете и да изкарате, че ЦСКА не спазват правилата.Предствям си какво щеше да е ако Левски беше в ситуацията на ЦСКА, медии, журналисти, фенове, политици щеше да е война.Много моля да не ни слагаш думи които не сме казали, никой не е казвал, че Саша Илич е некадърен, може да не сме били доволни от неговото виждане за това как да изглежда ЦСКА и футболът който играе, но чак да го обиждаме не е било.За физическата подготовка на футболистите по времето на НЕМ отговаряше Кирил Динчев ако трябва да търсим виновни.
Аз си мисля ,че "Да спасим Борисовата градина" и "Спаси София" е на практика едно и също( едното не е ли името под което е регистрирано в съда другото, но може и да греша
) .
Като човек ,който си плаща данъците в София за мен има значение и е проблем понеже според закона въобще не е едно и също дали е "реконструкция" или "нов строеж". Вече няколко пъти съм те съветвал да попиташ твой познат ,който знае разликата между "реконструкция" и "нов строеж" , каква е разликата между "реконструкция" и "нов строеж" . И не е ли много уместен въпрос защо очевидно едното се представя за другото. Дали е според законите?
Аз лично съм останал с впечатлението ,че много харесвате Саша Илич и неговите виждания , мога да намеря много мнения включително и твои .
Всеки един мениджър носи отговорност и за "перформанса" на подчинените си. Ако някой от моите подчинени по една или друга причина не изпълнява поставените му задачи аз нося отговорността от последствията от неговите (без)действия. В случая за НЕМ - след като Кирил Динчев не се е справял , защо НЕМ не назначил друг( примерно брат си) или сам не е поел неговите задължения? Между другото нали според вас Кирил Динчев беше много добър .
В момента се борим да върнем зелени площи на Борисовата градина
Хахаха - това ми хареса . Кога станахте собственици, че да връщате нещо ,което никога не ви е принадлежало.
Между другото като "професионалист" защо не светнеш колегите си ,каква е разликата между "строеж" и "реконструкция"- сигурен съм че знаеш
Между другото все още очаквам някои да коментира какво правят в официалната делегация на ЦСКА-София сина и внука на Ахмед Доган? Ако не знаеш в официалната делегация могат да бъдат вписани служители на клуба, собственици или спонсори.
Преди време май някой ти казваше ,че любимия ти клуб е клуб на ДПС
- delqnski47
- Контакти:
honda написа:delqnski47 написа:honda написа:peliforewer написа:Въпросната госпожа е член на групата Да спасим Борисовата градина, даже има видео как обикалят с Мая Манолова из парка.Не виждам с какво е застрашена Борисовата градина, ако вместо порутения стадион се изгради едно модерно красиво съоръжение.Лично на теб проблем ли ти е как ще бъде формулирано реконструкция или строеж, нали уж нямате нищо против в София да има нов модерен стадион.Всъщност знам защо питаш, за да има за какво да се хванете и да изкарате, че ЦСКА не спазват правилата.Предствям си какво щеше да е ако Левски беше в ситуацията на ЦСКА, медии, журналисти, фенове, политици щеше да е война.Много моля да не ни слагаш думи които не сме казали, никой не е казвал, че Саша Илич е некадърен, може да не сме били доволни от неговото виждане за това как да изглежда ЦСКА и футболът който играе, но чак да го обиждаме не е било.За физическата подготовка на футболистите по времето на НЕМ отговаряше Кирил Динчев ако трябва да търсим виновни.
Аз си мисля ,че "Да спасим Борисовата градина" и "Спаси София" е на практика едно и също( едното не е ли името под което е регистрирано в съда другото, но може и да греша
) .
Като човек ,който си плаща данъците в София за мен има значение и е проблем понеже според закона въобще не е едно и също дали е "реконструкция" или "нов строеж". Вече няколко пъти съм те съветвал да попиташ твой познат ,който знае разликата между "реконструкция" и "нов строеж" , каква е разликата между "реконструкция" и "нов строеж" . И не е ли много уместен въпрос защо очевидно едното се представя за другото. Дали е според законите?
Аз лично съм останал с впечатлението ,че много харесвате Саша Илич и неговите виждания , мога да намеря много мнения включително и твои .
Всеки един мениджър носи отговорност и за "перформанса" на подчинените си. Ако някой от моите подчинени по една или друга причина не изпълнява поставените му задачи аз нося отговорността от последствията от неговите (без)действия. В случая за НЕМ - след като Кирил Динчев не се е справял , защо НЕМ не назначил друг( примерно брат си) или сам не е поел неговите задължения? Между другото нали според вас Кирил Динчев беше много добър .
В момента се борим да върнем зелени площи на Борисовата градина
Хахаха - това ми хареса . Кога станахте собственици, че да връщате нещо ,което никога не ви е принадлежало.
Между другото като "професионалист" защо не светнеш колегите си ,каква е разликата между "строеж" и "реконструкция"- сигурен съм че знаеш. И какво смятат да правят вашите собственици?- "строеж" или "реконструкция"
Между другото все още очаквам някои да коментира какво правят в официалната делегация на ЦСКА-София сина и внука на Ахмед Доган? Ако не знаеш в официалната делегация могат да бъдат вписани служители на клуба, собственици или спонсори.
Преди време май някой ти казваше ,че любимия ти клуб е клуб на ДПС
Тея "ние" сме много хора и държавни институции и работим в екип, за да върнем зелени площи на парка. Да, има разлика между нов строеж и реконструкция и тук се прави нов строеж с цел връщане на зелени площи. Няма как да се върнат площи ако ей така се остави стадиона.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
CSKA_FEN4E написа:Смеехме се на "Левски", че не са взели нито един нов, смеехме се на "Левски", че водят подготовка в България (Правец) и играят контроли със слабаци, а ний в Австрия играем силни контроли, а се оказа подготовката кръгла нула, супер селекцията и тя е провал.
Няма какво да се смеем. Там се работи правилно, макар че няма пари, но така е когато президентът разбира от футбол и няма разбирачи и псевдосъветници покрай него.
А при нас нещата са зле. Тия дни четох разни коментари на наши легенди и известни фенове и общо взето всички са на мнение, че отборът върви на много зле този сезон, а Джони е поредната грешка на Ганчев. А специално тези легендите нали се сещате, че сигурно разбират малко повече от нас.
Четох едно интервю на Велизар, който се е засякъл с Йевтич, когато и двамата бяха в клуба, но и той е крайно негативно настроен към него. Такива са фактите, само Гришата си го харесва.
Не знам какво ни чака в Разград, но не съм оптимист. Много е вероятно да излезем пак с трима отзад предвид отсъствието на Асприля и играта на Шагоян.
Мисля си, че ако нещата не се развият положително в следващите два мача наистина идва време разделно и наистина смятам, че може би е най-добре да се заложи на Ицо Янев. Манчев може да му е помощник, а и Велизар да го върнат под някаква форма. Защо не спортен директор, но такъв, от който ще зависи нещо, а не като Фичо. Тези наши мо чета са жадни за работа, а и натрупаха макар и малко опит. Така или иначе ние този сезон трудно ще влезем дори в Топ 3, така че поне Янев и Манчев да налагат Антонов, Папазов и Чорбаджийски и да изградят облик и атакуващ стил на игра на отбора.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:
Четох едно интервю на Велизар, който се е засякъл с Йевтич, когато и двамата бяха в клуба, но и той е крайно негативно настроен към него. Такива са фактите, само Гришата си го харесва.
От интервюто на Велизар, което и аз прочетох, разбираме, че гарван гарвану око не вади и че човекът съвсем естествено си подкрепя българските колеги. Което щях да приема съвсем нормално, ако не даваше за пример Костов на Левски... който, видиш ли, за разлика от Нестор имал впечатляваща кариера след Левски и все в отбори, които се борили за нещо. Погледни му, моля те, кариерата на Костов след първия престой в Левски, къде е постигнал невероятни резултати, защо за 11 години е сменил 7 отбора, защо и той има период от 1 и 2 години без работа? И ако е водил все големи отбори с големи цели (аз отборите му не съм ги чувал, ама може проблемът да е в мен) как тъй той още никъде не е бил шампион, а е вече на 60?